bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Massallah pasana xanim doktormu dedi erkek oldugunu hislerinmi 12+ kac oldunuz canim cabuk ogrenmisiniz massalah rabbim saglikla sihatla nasip etsin insallah usg paylastinmi tatlim
Teşekkürler teyzesi hepimiz sağlıkla kucaklarız minnoşları inşallah doğrusu benim pek bi hissim yok cinsiyet konusunda ama biz daha ailelere söylemeden önce annem bi rüya görmüş kitaptan anlamına bakmış erkek çocuk, sonra kayınvalidem bi rüya görmüş sbh kayınpederime demiş gelinlerden biri hamile hem de oğlan sonra bn ailemin yanında merdivenden düştüm orda bi doktora gittik, düştüm deyince doktor uzun uzun inceledi sağolsun ve 11+4ken erkek olma ihtimali olduğunu söyledi, hatta biz de gördük hemen dilimize oğlan diye dolandı tabi ama çok çok erken daha :) usg atmadım çünkü en son 6+2de gitmiştim, şimdi 11+4ü atayım bi bakın teyzeleri :)

Kızlar selam, şu takvime beni de ekler misiniz ? 26.11.2016 olacak inş tahmini doğum yani 20 .02.2016 son reglime göre...

Nub teorisine göre kız gibi bence...Gayet paralel,30 derecelik açı yok çünkü
Kızsa yerim ben onu kuzum ya :)) bugün hemşire arkadaşım da ultrasonda görünen klitoris olabilir bu haftalarda kız olabilir dedi.. Sonra ama kesen fasülye şeklinde, bulantın erken başladı kalp atışı erken duyuldu tüylenme şikayetin var yani erkek de olabilir dedi ilk bebişimiz doğrusu çok farketmez şuan, ama gelecekte toplamda 2 kız 2 oğlan istiyoruz nasipse :))

Buarada ben neredeyse hiç hamilelik belirtisi yaşamıyorum yorgunluk dışında..huyum suyum bile aynı..sanki karnımda balık besliyorum :) Bu konularda kadınları hep bir abartı bulmuşumdur ammaaa velakin düzgün bir anne olma dürtüsü var daha ziyade bende mekanik bir şekilde.Herşeyi deli gibi araştırıyorum,yenidoğanlarda ilkyardım,alınması gerekenler vs vs...Sizde durum nasıl sahi...Bende gr annelik duygusu yok valla dediğim gibi sadece neyi yaparsam en iyi şekilde yapma dürtüsü daha yoğun...Sanırım biraz hamile muhabbetine ihtiyacım var

Allah gönlünüzegöre versin canım...Benimde içimden kız geçiyor ama tabi hayırlı vesağlıklı bir bebek önceliğim ...Bakalım ..İyi ebeveynler olmayı nasip etsin Allah..

Kızlar bende 2gündür gögsümden cok sıkıntılıyım.orta iç alt kısma doğruu sağ gögsumde beze vardı nohut kadar daha sımdıden gögüs büyünce oda büyüdü ve kolumu kaldırp yatarken geriye atınca vs acısına zor dayanıuorum.Hep ihmal ettm gecer vs dıye 2yıldır.5ay onceki düşüğüm zamanı kadındoğmcu ultrasonda bakmıştı birsey anlamamıstı.Zaten ultrason muaynesınde canım acısından zor bakılmıştı.
PAzrts mutlaka genel cerraha gidicem.Aylar geçtikçe yada emzırme donemınde sorun cıkarır mı neyin nesi oğrenmem gerek.eskı kadındoğmcu zararlı olsa ağrı yapmaz sinsi olur demişti.Bende aksini düşünmüyorum zTen ,belki süt yada yağ bezesi.oğluma doğum yaptgm zamanlarda yoktu bu ,sanırım emzirme sonrası kalan bir beze.Ama hep acıyan,zaman zaman kızarıp kaşınan ama kaşıyamıyorum bıle acısından.İnsallah iyi haberler alırım pzartesi.
Çevrenızde benzer durumu olan varmı

Çok sevindim canım tüp bebek maddi manevi yipratici bir surecti. .benim kurtajdan sonra kontrole gitmeye bile cesaretim yokken Rabbim nasip etti Hamdolsun. .baharın muayene ücreti ve doğum fiyatları nasıl. .jimerde SGK varsa 90 tl doğumda 5-7 bin arası. .doğuma o kadar para vermek mantıklı gelmiyor :) tedavi için olsa verilirde doğum için daha uygun yer tercihim olur[/QUOTE]
Canm bn 65 veriyorum muayene.bn fakültede doğum yapcam büyük ihtimal.ama geçen sene SGK varken arkadaim baharda 1000 liraya doğum yaptm demsti.smdi ki fiyatını bilmiyrm

Cnm bende 7+ da kontrole gittigimde mide agrimdan bahsetmistm doktoruma.o zaman aciktgmi hissetmiodm direkt midem agriodu kivraniodm.gaviscon vermişti.günde 2 kere içmiştim.dediğin gibi günde 4 kere iceblrsn demislrdi.3 4 gün içtim bıraktım bende içmek istemedm.bi de surubn tadı da midemi bulandirio.içmek kolay olsa yine içerim belki de hiç icesim yok.Şuan o dönemki ağrıdan ziyade rahatszlk veren sancı ağrı gaz var gibi.Tek duam şu günleri atlatmamz İnşallah midemz rahatlar.bi de hamilelik öncesi Allah tn reflum Bilmem ne yok.olsa nasıl olurdm bilemyrm yani.Allah korusun.

Bende bilemiyrm cnm ya.ağlayasım gelio yani.önceki haftalara göre azalms gibi bikaç gündür rahattım dün ilk defa oldu uzun zamandn sonra.benm bulantım da var tiksinme kokular şişlik.Yani hep boş gibi midem yiyesim gelio yiyorm daha beterim.inşallah biran önce atlatrz cnm bu dönemleri.

Canım günaydın.Bende de yıllar önce göğsümde beze çıktı.Doktor ilaç tedavisi yapalım almaya gerek yok dedi, ancak ilaçla geçmedi.Bende umursamadım ve hala duruyor.Zararsız olduğunu söylemişti doktor.Ama aklım hala onda en kısa zamanda doktora tekrar göstericem.Emzirme de problem olur mu diye korkuyorum.

Aayy cok gecmis olsun canim sana ve bebisine kotu birsey olmamis massalah bebegine canim atarsan yorumlariz gerci attinmi bilmuyorum sayfalari bitirmedim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…