- 2 Mart 2016
- 532
- 1.159
- 113
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.221
Teşekkürler teyzesi hepimiz sağlıkla kucaklarız minnoşları inşallahMassallah pasana xanim doktormu dedi erkek oldugunu hislerinmi 12+ kac oldunuz canim cabuk ogrenmisiniz massalah rabbim saglikla sihatla nasip etsin insallah usg paylastinmi tatlim
Nub teorisine göre kız gibi bence...Gayet paralel,30 derecelik açı yok çünküIkra meyra bak bakalım teyzesi sence de erkek mi :) anlayan annişler sizden de yorum bekliyorum :)
Kızsa yerim ben onu kuzum ya :)) bugün hemşire arkadaşım da ultrasonda görünen klitoris olabilir bu haftalarda kız olabilir dedi.. Sonra ama kesen fasülye şeklinde, bulantın erken başladı kalp atışı erken duyuldu tüylenme şikayetin var yani erkek de olabilir dediNub teorisine göre kız gibi bence...Gayet paralel,30 derecelik açı yok çünkü
Allah gönlünüzegöre versin canım...Benimde içimden kız geçiyor ama tabi hayırlı vesağlıklı bir bebek önceliğim ...Bakalım ..İyi ebeveynler olmayı nasip etsin Allah..Kızsa yerim ben onu kuzum ya :)) bugün hemşire arkadaşım da ultrasonda görünen klitoris olabilir bu haftalarda kız olabilir dedi.. Sonra ama kesen fasülye şeklinde, bulantın erken başladı kalp atışı erken duyuldu tüylenme şikayetin var yani erkek de olabilir dediilk bebişimiz doğrusu çok farketmez şuan, ama gelecekte toplamda 2 kız 2 oğlan istiyoruz nasipse :))
Çok sevindim canım tüp bebek maddi manevi yipratici bir surecti. .benim kurtajdan sonra kontrole gitmeye bile cesaretim yokken Rabbim nasip etti Hamdolsun. .baharın muayene ücreti ve doğum fiyatları nasıl. .jimerde SGK varsa 90 tl doğumda 5-7 bin arası. .doğuma o kadar para vermek mantıklı gelmiyor :) tedavi için olsa verilirde doğum için daha uygun yer tercihim olur[/QUOTE]Bnm de tup bebek hc tutmadı 4 regl snra kendiliğinden kaldm benim tek tüp var miyomlar var hc beklemiyordum 2.tüp bebege baslicak tık mart sonu.ama nası kaldırcam 2.tüp bebek diye düşünüyordum çok şükür Allah verdi kurtardı tüp bebekten o stres o yorgunluk Allah herkese doğal yoldan versn insallah
Oyyyhhhh masallah subhanallah pasa bu ne kdr da belli yahu yuz hatları fln
Canım aynı sorun bende de var.doktor bana rennie şurup verdi.günde 3-4 kaşık içebilirsin dedi korktum içmedim, midem çok kötü olunca doğum evinin aciline gittim o da aynı ilacı verdi, sürekli bir agrı şişlik değil ama olduğu zaman içince rahatlıyorum,hamilelikte bitki çayı içmek sorun olurmuş ama nane limonun bir zararı yokmuş bu da rahatlatıyor deneyebilirsin.
Canım bende perişanım mide bulantısı yaşamadım ama bu mide Ağrı'sı mahvetti beni iki lokma yesem sanki dünyaları yemişim gibi gaz şişkinlik hatta sırtıma vuruyor resmen gaz Ağrı'sı ne yapmak lazım bende bilemedim valla
Canım günaydın.Bende de yıllar önce göğsümde beze çıktı.Doktor ilaç tedavisi yapalım almaya gerek yok dedi, ancak ilaçla geçmedi.Bende umursamadım ve hala duruyor.Zararsız olduğunu söylemişti doktor.Ama aklım hala onda en kısa zamanda doktora tekrar göstericem.Emzirme de problem olur mu diye korkuyorum.Kızlar bende 2gündür gögsümden cok sıkıntılıyım.orta iç alt kısma doğruu sağ gögsumde beze vardı nohut kadar daha sımdıden gögüs büyünce oda büyüdü ve kolumu kaldırp yatarken geriye atınca vs acısına zor dayanıuorum.Hep ihmal ettm gecer vs dıye 2yıldır.5ay onceki düşüğüm zamanı kadındoğmcu ultrasonda bakmıştı birsey anlamamıstı.Zaten ultrason muaynesınde canım acısından zor bakılmıştı.
PAzrts mutlaka genel cerraha gidicem.Aylar geçtikçe yada emzırme donemınde sorun cıkarır mı neyin nesi oğrenmem gerek.eskı kadındoğmcu zararlı olsa ağrı yapmaz sinsi olur demişti.Bende aksini düşünmüyorum zTen ,belki süt yada yağ bezesi.oğluma doğum yaptgm zamanlarda yoktu bu ,sanırım emzirme sonrası kalan bir beze.Ama hep acıyan,zaman zaman kızarıp kaşınan ama kaşıyamıyorum bıle acısından.İnsallah iyi haberler alırım pzartesi.
Çevrenızde benzer durumu olan varmı
Arada yokluyo canim beni deİlk baslarda cok olmuştu ancak uzun zmndır yoktu o yuzden canım
Cok tesekkur ederim destegin icin canim benim umarim hersey guzel olurben de arkadaş gibi düşünüyorum kızım 9 yaşında keşke bu kadar ara vermeseydim,siz ne güzel ikisini birlikte büyüteceksiniz maşallah,biraz zor olacak ama sonrası güzel olacak inşallah...
Kızlar 2 li test 11. Hafta da yapılıyor mu
Aayy cok gecmis olsun canim sana ve bebisine kotu birsey olmamis massalah bebegine canim atarsan yorumlariz gerci attinmi bilmuyorum sayfalari bitirmedim canimTeşekkürler teyzesi hepimiz sağlıkla kucaklarız minnoşları inşallahdoğrusu benim pek bi hissim yok cinsiyet konusunda ama biz daha ailelere söylemeden önce annem bi rüya görmüş kitaptan anlamına bakmış erkek çocuk, sonra kayınvalidem bi rüya görmüş sbh kayınpederime demiş gelinlerden biri hamile hem de oğlan sonra bn ailemin yanında merdivenden düştüm orda bi doktora gittik, düştüm deyince doktor uzun uzun inceledi sağolsun ve 11+4ken erkek olma ihtimali olduğunu söyledi, hatta biz de gördük hemen dilimize oğlan diye dolandı tabi ama çok çok erken daha :) usg atmadım çünkü en son 6+2de gitmiştim, şimdi 11+4ü atayım bi bakın teyzeleri :)
Kiza benziyor tipi ama tahmin tabi rabbim gonlune gore nasip etsin insallah saglikla nasip etsin rabbim kuzunuIkra meyra bak bakalım teyzesi sence de erkek mi :) anlayan annişler sizden de yorum bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?