bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydın kızlar ben kilo veriyorum malesef ama buna rağmen karnım büyümüş pantolon düğmesi kapanmıyor hamile tişörtü aldık 2 tane artık onları giyicem biraz hevesliyim çünkü karnım biraz daha büyüyünce etek filan alırım artık inşallah Allah giymeyi nasip eder

Kızlar iyi pazarlar :) umarım herkes iyidir benim gobiste hiç şişmedi yahu dümdüz duruyo biraz yemeği fazla kaçırınca çıkıyo gibi sonra tekrar gidiyor

Canım bezenin sebebi neymiş bendede var ama benim emzirmeden kaynaklı süt kaldı orda bende hiç gitmedim doktora ondan olduğu için umarım etkilemek emzirmeyı

Gunaydin kizlar. Foto yukleyemiyorum.. bilen biri aciklayabilir mi. Bi de kadinlar kulubunun uygulamasi yok mu boylr siteyi takip etmek cok zor oluyo

Bende yalnız ağrı var gece yüz üstü yatınca göğüsüm sırt üstü yatınca belim ağrıyor sabah kalktığında dayak yemiş gibi oluyorum. 2. ,3. doğumda falan göğüs ilkine göre daha çabuk dolarmış ben de ilk doğmumda göğüs ağrısı çektiğimi hatırlamıyorum

Bende senin gibiyim 3kilo vermisim ama gobegim var.zaten 3.hamilelik olunca daha cabuk beliriyor.

Bn hamile pantolonu alalı baya oldu canım çok rahat kot gbi aldm biraz daha büyüsün karnim siyah alırım bi de. Bn de çok hevesliyim hemen aldm.Rabbim inşallah 6 ay daha giymeyi nasip eder

Bende senin gibiyim 3kilo vermisim ama gobegim var.zaten 3.hamilelik olunca daha cabuk beliriyor.
Benim ilk gebeliğim canım önceden göbek yoktu herkes iyice zayıflamışsın diyo kilo vermekten korkuyorum ilk zamanlar baktım veriyorum dikkat ettim 1 kilo verdim sadece ama göbüş var benimde çok hoşuma gidiyor göbeğimin çıkması

Bn hamile pantolonu alalı baya oldu canım çok rahat kot gbi aldm biraz daha büyüsün karnim siyah alırım bi de. Bn de çok hevesliyim hemen aldm.Rabbim inşallah 6 ay daha giymeyi nasip eder
Kızlar ben kararsızım hamile pantolonu alıp almamakta şimdi eşofman, tayt idare ediyorum ama yaza kadar hiçbiri olmayacak hamile pantolonu yazın yakıyor diyorlar ya bilmemki elbise falan alasım var daha çok malum ben Adana'dayım bir düşünün şimdiden dışarıda temmuz havası var yazı düşünemiyorum

Amin canım inşallah Allah tamamına erdirsin kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Evet canım bende öyle düşünüyorum etek elbise daha iyi olur herhalde

Canım bezenin sebebi neymiş bendede var ama benim emzirmeden kaynaklı süt kaldı orda bende hiç gitmedim doktora ondan olduğu için umarım etkilemek emzirmeyı
Yıllar önce olmuştu bu durum.Doktor süt bezleri, hormonlar çalışıyor ondan olmuş demişti.Yıllardır da duruyor hala.Ben yinede doktora gidicem içim rahat etsin diye.Zararı olmasa da muayene olmakta fayda var

Canım sanada cok geçmiş olsun, bnmki gibi aşırı hassas ve acılımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…