- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.261
Genel ağrılarımız normal aslında.hani durum beze ve uzun zamandır olunca hamılelıkte de büyüynce ben kafama takmaya basladım.dedgn gibi ilkine göre hemen doldu gögs:)Bende yalnız ağrı var gece yüz üstü yatınca göğüsüm sırt üstü yatınca belim ağrıyorsabah kalktığında dayak yemiş gibi oluyorum. 2. ,3. doğumda falan göğüs ilkine göre daha çabuk dolarmış ben de ilk doğmumda göğüs ağrısı çektiğimi hatırlamıyorum
Yaaaçok kıskanıyorummm ne güzel hamişler cinsiyet öğrenmeye başlamışşş şaka bir yana cinseyet öğrenen arkaşlar gözünüz aydın artık isim düşünmeye başlarsınız darısı bizlere inşallah kız yada erkek sağlıklı olsunlar
Benim ilk gebeliğim canım önceden göbek yoktu herkes iyice zayıflamışsın diyo kilo vermekten korkuyorum ilk zamanlar baktım veriyorum dikkat ettim 1 kilo verdim sadece ama göbüş var benimde çok hoşuma gidiyor göbeğimin çıkması
Kızlar ben kararsızım hamile pantolonu alıp almamakta şimdi eşofman, tayt idare ediyorum ama yaza kadar hiçbiri olmayacak hamile pantolonu yazın yakıyor diyorlar ya bilmemki elbise falan alasım var daha çok malum ben Adana'dayım bir düşünün şimdiden dışarıda temmuz havası var yazı düşünemiyorum
Yaa maşallah 3.bebiş Allah banada nasip etsin inşallah :)Ilk cocugunmuydu?benim hem kizim hem oglum var.ilk cocukta acaba ne olcak cinsiyeti diye merak ediyordum oglum oldu.2.de acaba kizim olurmu diye merak ederken Allah bi kiz evlat nasip etti.3.de artik pek merak sarmiyor beni.her zamanki gibi Allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin cumlemize insallah.
Hamilelik cok guzel bir duygu.heleki tekmelemeye baslasin o zaman daha muhtesem.Allah in bir mucizesi.
Ben hamile pantolonuyla hic rahat edemiyorum pantolonun o belindeki lastik bir muddet sonra karnimi sikiyor ve acitiyor.hic giyemiyorum o yuzden.kendi pantolonlarimi giyerim hep kasik bolgemde tutuyorum dusmuyorlarda onlar la daha rahat ediyorum.bol elbise bol pamuklu kiyafetler daha guzel
Goze gelmıshın valla.bende de bulantı yok amma ıshtahım sıfır hıc bır sey yıyesım yok mıdem aclıqdan agrıyor ben yemek ıstemıyorum(((ne bıcım hamıleyım ben ya ınsanın canı bır sey ıster delı gıbı yemek yer ya(((Ayy valla insallah baslamaz.ne rahattım çok kötü bsy bulantı bn yemek yemeyi çok severim o yüzden yaşama sevnciim gtti valla:)eskisi gbi iştahlı değilim hc bsye.okuluma gtmstim arkdslari gormeye.ay çok iyiym hc bulantı yok fln dedm.o gün başladı devam ediyor maalesef
Yok canım ilki erkek gönlüm kız istiyor ama tabi çokta önemli değil sağlık en önemlisi .Rabbim çocuklarına sağlık sıhat versin inşallah maşallahIlk cocugunmuydu?benim hem kizim hem oglum var.ilk cocukta acaba ne olcak cinsiyeti diye merak ediyordum oglum oldu.2.de acaba kizim olurmu diye merak ederken Allah bi kiz evlat nasip etti.3.de artik pek merak sarmiyor beni.her zamanki gibi Allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin cumlemize insallah.
Takıntı yapma bence hemen doktora göster en azından kafanda ki soru işaretleri kalsınGenel ağrılarımız normal aslında.hani durum beze ve uzun zamandır olunca hamılelıkte de büyüynce ben kafama takmaya basladım.dedgn gibi ilkine göre hemen doldu gögs:)
İnan bir tane streç kot var yüksek bel o oluyor streç oldoğu için birde eşofmanlar oluyor başka da hiç bir pantolon olmuyorBen hamile pantolonuyla hic rahat edemiyorum pantolonun o belindeki lastik bir muddet sonra karnimi sikiyor ve acitiyor.hic giyemiyorum o yuzden.kendi pantolonlarimi giyerim hep kasik bolgemde tutuyorum dusmuyorlarda onlar la daha rahat ediyorum.bol elbise bol pamuklu kiyafetler daha guzel
Yok canım acı yok benimkinde.Elime gelmese varlığı bile belli değil.Canım sanada cok geçmiş olsun, bnmki gibi aşırı hassas ve acılımı?
Amin canim cumlemize insallah.Yok canım ilki erkek gönlüm kız istiyor ama tabi çokta önemli değil sağlık en önemlisi .Rabbim çocuklarına sağlık sıhat versin inşallah maşallahbir oğlun, bir kızın var acaba hangisine arkadaş gelecek?
Ben de adanadayım şimdiden ateş basıyor tayin var eşimle gidemezsem yaz nasıl geçer bu halde hiç bilmiyorumKızlar ben kararsızım hamile pantolonu alıp almamakta şimdi eşofman, tayt idare ediyorum ama yaza kadar hiçbiri olmayacak hamile pantolonu yazın yakıyor diyorlar ya bilmemki elbise falan alasım var daha çok malum ben Adana'dayım bir düşünün şimdiden dışarıda temmuz havası var yazı düşünemiyorum
Maşallah canım artık bebiş oldukları belli çok tatlılar. Sanki paşa geliyor sana.İyi pazarlar kızlar.. Dün birden bütün belirtilerim kesilince içime düşen şüpheyle hemen acile gittim bundan önce aynı haftada bebeğimin kalbi durmuştuo korkuyla 2 saatlik yolu nasıl gittik bilmiyorum.. Korka korka yattım ultrasona kalp atışlarını duyunca dünyalar benim oldu şükürler olsun rabbime bebişim çok iyi kıpır kıpırdı 10+3 olmuş bakın teyzeleri
İnşallah canım bi kızım var buda erkek olsun çok isterim ama sanki kız olacakmış gibi geliyor Rabbim hepimizin gönlündekini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahMaşallah canım artık bebiş oldukları belli çok tatlılar. Sanki paşa geliyor sana.
Amin canım hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi.. Duydukça okudukca insan tedirgin oluyorum birde daha önce yaşamış olunca çok kötü Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah..Sedaserefoglu masallah bebisine.
Bu haftalarda henuz birsey hissetmedigimiz icin ille bir suphe dusuyor icimize.bu sefer cok cok kayiplar yasandi ve bunlarda bizde endise yaratti.daha onceki katildigim forumlarda boyle kayiplar yasandigini hayirlamiyorum o yuzden diger hamileliklerim daha rahat gecmisti.3. Olmasina ragmen bende endiselendim canim.
Allah in izniyle insallah sagsaglim vakti geldiginde kucagina alirsin bebisini.
Bende aynıyım canım bi kızım var erkek çok istiyorum ama sanki kız olcakmış gibi hissediyorum allah herkesin gönlüne göre versin ama seninkini çok erkeğe benzettim canım. Açıklanınca beni etiketlermisin merak ettim.İnşallah canım bi kızım var buda erkek olsun çok isterim ama sanki kız olacakmış gibi geliyor Rabbim hepimizin gönlündekini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
İnşallah ikimizinkide erkekdir :)) etiketlerim tabii canım..Bende aynıyım canım bi kızım var erkek çok istiyorum ama sanki kız olcakmış gibi hissediyorum allah herkesin gönlüne göre versin ama seninkini çok erkeğe benzettim canım. Açıklanınca beni etiketlermisin merak ettim.
Yaa benimde bi kizim var bi de oglum olsun isterim ama sanki yine kiz olcak gibi hissediyorumBende aynıyım canım bi kızım var erkek çok istiyorum ama sanki kız olcakmış gibi hissediyorum allah herkesin gönlüne göre versin ama seninkini çok erkeğe benzettim canım. Açıklanınca beni etiketlermisin merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?