- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.281
Karnin buyuyene kadar yuz ustu yatmanda sakinca yok demisti dr zaten karnin buyuyunce istesende yatamiyosunKızlar gebelikte yüzüstü ve sırtüstü yatmak tehlikeliymiş sırtüstü yatınca bebek az besleniyormuş ben sırtüstü yatıyordum ama sola yatmak daha iyiymiş
Aynen yazın Adana'da kalınmaz canım nereye gideceksiniz peki?Ben de adanadayım şimdiden ateş basıyor tayin var eşimle gidemezsem yaz nasıl geçer bu halde hiç bilmiyorum
Şimdi keyfin nasıl istiyorsa öyle yat karnın büyünce ne yüz üstü , ne de sırt üstü yatamıyosun zaten hıı bide yan da yatamıyosun anca bacağının arasına yastık koyarsan belki yan rahat oluyorKızlar gebelikte yüzüstü ve sırtüstü yatmak tehlikeliymiş sırtüstü yatınca bebek az besleniyormuş ben sırtüstü yatıyordum ama sola yatmak daha iyiymiş
Ama midem.bulanmadignda da bi gariptim bsy canım çok istiyor alınca istemiyor bi değişik yani.önceden daha iştahlıydm.smdi maymun iştahlı oldum:)ne canm çekiyor ne istyor bilemiyorum bi degsigimGoze gelmıshın valla.bende de bulantı yok amma ıshtahım sıfır hıc bır sey yıyesım yok mıdem aclıqdan agrıyor ben yemek ıstemıyorum(((ne bıcım hamıleyım ben ya ınsanın canı bır sey ıster delı gıbı yemek yer ya(((
Bni de 3 kişi rüyasında kucağında erkek bebekle gördü bn de en baştan beri erkek hssedyrm ama kismet ilk çocuk o yüzden ikisine de çok seviniriz. Eşim kız istiyormus. Erkek adamın erkek oğlu olur diyordu ama içimden de kız daha çok geçiyor diyo smdi deBende aynıyım canım bi kızım var erkek çok istiyorum ama sanki kız olcakmış gibi hissediyorum allah herkesin gönlüne göre versin ama seninkini çok erkeğe benzettim canım. Açıklanınca beni etiketlermisin merak ettim.
Normaldir bence canim cok yorulmamaya calis belini destekle otururken ayaklarini uzat istiraat etKizlar bugun evde biraz temizlik yaptim. Cok yormamaya calistim kendimi ama biraz yoruldum sanirim. Isler bitince uzandim ve ayaga kalkarken inanilmaz bir bel agrisi ama sadece sag tarafta inanilmaz bir sancili agri oluyor. Normal midir sizce??
Evet Can'ım ya fakülte burada da öyle oluyor erkeklerin girmesine de izin vermiyorlar orada çok beğendiğim bir doktorum olmasına rağmen bu sebeplerden gidemiyorum..birde bu aralar şu stres durumunu kafaya takıyorum hani Bebek hisseder etkilenir diyorlar ya yaşadıklarım çok ağır geliyor sürekli kafamın içi konuşmalarla dolu bitmiyor rahatlayamıyorum bir türlü ve üzülüyorum bebeğim etkilenir mi diye,., ben öğretmenliği hiç böyle düşünmemiştimİnşallah canm bzm de çok hoşumuza gtmsti eli ayağı oynuyordu çok guzl bi duygu.ondan snra da goremedm bebisimi.dün fakültede ekran arkada kalıyordu hc goremedm(
Hayırlı olsun canım oglusunGünaydın canım, naptın feyza hanımla randevunuz nasıldı,inşallah tutmuştur frekanslarınız, benim 12. Haftada 2li taramadayken bir çıkıntı görüyorum,erkek gibi demişti, ama 4 hafta sonra kesin söyleyeyim de demişti, 16. Haftada da kesin erkek dedim, hatta değişir mi dedim bu haftadan sonra, pipiyi işaretledi,"cıııkkkk, bu ne olacak"dedi:) Allah senin de gönlüne göre versin inşallah, bizim ilk bebiş, sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez, senin bir kızın var, erkek bekliyorsun sanırım, Allah hayırlı versin canım.
Normal canim.eve bir supurge tutayim benim hemen belim normal zamanda da agrirdir.simdi belim agridimi kipirdiyamiyorum.dinlenince geciyor genelede sabah uyandigimda gecmis oluyor.Kizlar bugun evde biraz temizlik yaptim. Cok yormamaya calistim kendimi ama biraz yoruldum sanirim. Isler bitince uzandim ve ayaga kalkarken inanilmaz bir bel agrisi ama sadece sag tarafta inanilmaz bir sancili agri oluyor. Normal midir sizce??
Canim hiç kolay değil düşünmemek çok haklisin.mudur de bana bi saygısızlık yapmsti ve bütün yaz bn etkisinden kurtulamamstim.ama hemen umudunu kesme inşallah Allah iyi insanlarla karşılaştırsin bundan snra. ve yaşadıklarını unuttrsun.ama okuldan da uzak sin bnce bebeğine yoğunlaş düşünmemeye calis sana iyi gelen insanlarla görus bunlar da gecicek diye dusun.basima gelen kotu seylerden o kadar cok sey ogrednm ki sonradan yasanmasi lazmms demk ki dedm.sana dusen sabretmek .Allaha dayanip guvenmek.insallah mukafatini alirsn.bn de fakülteye mecbur gdyrm bnm doğum riskli diye.gerçi miyomlari da almicaz doğumda dediler o zaman fakuktede dogurmamin bi mantgi olmuyor.ama docente randevu aldm ücretli. Bakalım hem heyet raporunu hem doğumda miyom alma işini konuscam. Ama özel doktoruma da gdyrm.hem bebeği görüyorum hem eşim görüyor hm de bilgi aliyorum. Fakültede tek kelime etmiyorlar.1 ay snra 4lu tarama dedj bitti yani o kadr.Evet Can'ım ya fakülte burada da öyle oluyor erkeklerin girmesine de izin vermiyorlar orada çok beğendiğim bir doktorum olmasına rağmen bu sebeplerden gidemiyorum..birde bu aralar şu stres durumunu kafaya takıyorum hani Bebek hisseder etkilenir diyorlar ya yaşadıklarım çok ağır geliyor sürekli kafamın içi konuşmalarla dolu bitmiyor rahatlayamıyorum bir türlü ve üzülüyorum bebeğim etkilenir mi diye,., ben öğretmenliği hiç böyle düşünmemiştim
aynı benım gıbısın (((amma mecbur da olsam yıyorum bebeyım ıcın amma yemekden zevk alamadıkdan sonra.son zaman yedıyım bol tuzla erıkAma midem.bulanmadignda da bi gariptim bsy canım çok istiyor alınca istemiyor bi değişik yani.önceden daha iştahlıydm.smdi maymun iştahlı oldum:)ne canm çekiyor ne istyor bilemiyorum bi degsigim
Bulanıtlar ne zmn gectı benım halim kotu deeeeAma midem.bulanmadignda da bi gariptim bsy canım çok istiyor alınca istemiyor bi değişik yani.önceden daha iştahlıydm.smdi maymun iştahlı oldum:)ne canm çekiyor ne istyor bilemiyorum bi degsigim
Canm bnm bi 5.haftada biraz bulandı o zman griptim ama.bi de 3 gündür fln bulanıyor aksamlari.acili baharatlı seyler hamur isi fln yedim dışarda güneşte çok kaldm ondan oluyor herhlde bilemedim.ama sadece bulanıyor daha hic çıkarmadim.Bulanıtlar ne zmn gectı benım halim kotu deeee(
Massalah bebisine erkek gibi canim korma bitanem hepsi ayni olacak diye bir sey yok sen pozitif ol eskiyi unut canim rabbim saglik versin insallah rabbim gonlune gore nasip etsin aminİyi pazarlar kızlar.. Dün birden bütün belirtilerim kesilince içime düşen şüpheyle hemen acile gittim bundan önce aynı haftada bebeğimin kalbi durmuştuo korkuyla 2 saatlik yolu nasıl gittik bilmiyorum.. Korka korka yattım ultrasona kalp atışlarını duyunca dünyalar benim oldu şükürler olsun rabbime bebişim çok iyi kıpır kıpırdı 10+3 olmuş bakın teyzeleri
Doğuya gideceğiz ama nereye gideceğimiz mayıs ortalarında belli olacak,inşallah gidebilirim yoksa 2 çocukla zor olacakAynen yazın Adana'da kalınmaz canım nereye gideceksiniz peki?
Aminn canım hepimize inşallah :) sen 8 haftalık resmimizede erkek demiştin inşallah dediğin gibi olur bi kızım var bir de oğlum olurMassalah bebisine erkek gibi canim korma bitanem hepsi ayni olacak diye bir sey yok sen pozitif ol eskiyi unut canim rabbim saglik versin insallah rabbim gonlune gore nasip etsin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?