bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar gebelikte yüzüstü ve sırtüstü yatmak tehlikeliymiş sırtüstü yatınca bebek az besleniyormuş ben sırtüstü yatıyordum ama sola yatmak daha iyiymiş
Karnin buyuyene kadar yuz ustu yatmanda sakinca yok demisti dr zaten karnin buyuyunce istesende yatamiyosun

Kızlar gebelikte yüzüstü ve sırtüstü yatmak tehlikeliymiş sırtüstü yatınca bebek az besleniyormuş ben sırtüstü yatıyordum ama sola yatmak daha iyiymiş
Şimdi keyfin nasıl istiyorsa öyle yat karnın büyünce ne yüz üstü , ne de sırt üstü yatamıyosun zaten hıı bide yan da yatamıyosun anca bacağının arasına yastık koyarsan belki yan rahat oluyor

Ama midem.bulanmadignda da bi gariptim bsy canım çok istiyor alınca istemiyor bi değişik yani.önceden daha iştahlıydm.smdi maymun iştahlı oldum:)ne canm çekiyor ne istyor bilemiyorum bi degsigim

Bni de 3 kişi rüyasında kucağında erkek bebekle gördü bn de en baştan beri erkek hssedyrm ama kismet ilk çocuk o yüzden ikisine de çok seviniriz. Eşim kız istiyormus. Erkek adamın erkek oğlu olur diyordu ama içimden de kız daha çok geçiyor diyo smdi de

Kizlar merhaba benim bulantim.yok ama bugun esimle dugune gittik biraz uzakta bi yerdeydi beni araba tuttu galiba cok kotu bulandim eve geldim dus aldim uyudum ama halen sersem gibiyim neden boyle oldu aceba

Kizlar bugun evde biraz temizlik yaptim. Cok yormamaya calistim kendimi ama biraz yoruldum sanirim. Isler bitince uzandim ve ayaga kalkarken inanilmaz bir bel agrisi ama sadece sag tarafta inanilmaz bir sancili agri oluyor. Normal midir sizce??

Kizlar bugun evde biraz temizlik yaptim. Cok yormamaya calistim kendimi ama biraz yoruldum sanirim. Isler bitince uzandim ve ayaga kalkarken inanilmaz bir bel agrisi ama sadece sag tarafta inanilmaz bir sancili agri oluyor. Normal midir sizce??
Normaldir bence canim cok yorulmamaya calis belini destekle otururken ayaklarini uzat istiraat et

İnşallah canm bzm de çok hoşumuza gtmsti eli ayağı oynuyordu çok guzl bi duygu.ondan snra da goremedm bebisimi.dün fakültede ekran arkada kalıyordu hc goremedm (
Evet Can'ım ya fakülte burada da öyle oluyor erkeklerin girmesine de izin vermiyorlar orada çok beğendiğim bir doktorum olmasına rağmen bu sebeplerden gidemiyorum..birde bu aralar şu stres durumunu kafaya takıyorum hani Bebek hisseder etkilenir diyorlar ya yaşadıklarım çok ağır geliyor sürekli kafamın içi konuşmalarla dolu bitmiyor rahatlayamıyorum bir türlü ve üzülüyorum bebeğim etkilenir mi diye,., ben öğretmenliği hiç böyle düşünmemiştim

Hayırlı olsun canım oglusun

Normal canim.eve bir supurge tutayim benim hemen belim normal zamanda da agrirdir.simdi belim agridimi kipirdiyamiyorum.dinlenince geciyor genelede sabah uyandigimda gecmis oluyor.

Canim hiç kolay değil düşünmemek çok haklisin.mudur de bana bi saygısızlık yapmsti ve bütün yaz bn etkisinden kurtulamamstim.ama hemen umudunu kesme inşallah Allah iyi insanlarla karşılaştırsin bundan snra. ve yaşadıklarını unuttrsun.ama okuldan da uzak sin bnce bebeğine yoğunlaş düşünmemeye calis sana iyi gelen insanlarla görus bunlar da gecicek diye dusun.basima gelen kotu seylerden o kadar cok sey ogrednm ki sonradan yasanmasi lazmms demk ki dedm.sana dusen sabretmek .Allaha dayanip guvenmek.insallah mukafatini alirsn.bn de fakülteye mecbur gdyrm bnm doğum riskli diye.gerçi miyomlari da almicaz doğumda dediler o zaman fakuktede dogurmamin bi mantgi olmuyor.ama docente randevu aldm ücretli. Bakalım hem heyet raporunu hem doğumda miyom alma işini konuscam. Ama özel doktoruma da gdyrm.hem bebeği görüyorum hem eşim görüyor hm de bilgi aliyorum. Fakültede tek kelime etmiyorlar.1 ay snra 4lu tarama dedj bitti yani o kadr.

Ay
Ama midem.bulanmadignda da bi gariptim bsy canım çok istiyor alınca istemiyor bi değişik yani.önceden daha iştahlıydm.smdi maymun iştahlı oldum:)ne canm çekiyor ne istyor bilemiyorum bi degsigim
aynı benım gıbısın (((amma mecbur da olsam yıyorum bebeyım ıcın amma yemekden zevk alamadıkdan sonra.son zaman yedıyım bol tuzla erık

Benım durumum kotu su içsemm onu bile cıkarıyprum su bulantilar gece bı an evvel duzenli ve saglıklı beslenmek istiyorummm

Bulanıtlar ne zmn gectı benım halim kotu deeee (
Canm bnm bi 5.haftada biraz bulandı o zman griptim ama.bi de 3 gündür fln bulanıyor aksamlari.acili baharatlı seyler hamur isi fln yedim dışarda güneşte çok kaldm ondan oluyor herhlde bilemedim.ama sadece bulanıyor daha hic çıkarmadim.

Massalah bebisine erkek gibi canim korma bitanem hepsi ayni olacak diye bir sey yok sen pozitif ol eskiyi unut canim rabbim saglik versin insallah rabbim gonlune gore nasip etsin amin

Kızlar hamile olduğunuzu söylediniz mi herkese. .bizim sadece aileler biliyor. .bir düşük olunca korkudan soyleyemiyoruz :)

Massalah bebisine erkek gibi canim korma bitanem hepsi ayni olacak diye bir sey yok sen pozitif ol eskiyi unut canim rabbim saglik versin insallah rabbim gonlune gore nasip etsin amin
Aminn canım hepimize inşallah :) sen 8 haftalık resmimizede erkek demiştin inşallah dediğin gibi olur bi kızım var bir de oğlum olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…