bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aminn canım hepimize inşallah :) sen 8 haftalık resmimizede erkek demiştin inşallah dediğin gibi olur bi kızım var bir de oğlum olur
Insallah canim rabbim gonlumuzdeki nasip etsin cumlemize insallah

Doğuya gideceğiz ama nereye gideceğimiz mayıs ortalarında belli olacak,inşallah gidebilirim yoksa 2 çocukla zor olacak
Ay bzm de Doğu çıkabilir batman veya Diyarbakır sanirim.inşallah bu sene çıkmaz da bebisimi bi doğrayın sağ salim snra gideriz.bnmki havaci.senin esin de mi askerdi

Kızlar hamile olduğunuzu söylediniz mi herkese. .bizim sadece aileler biliyor. .bir düşük olunca korkudan soyleyemiyoruz :)
Biz sevncten hemen söyledik ailelere.is ortamına soylemiçektim ama rapor alınca uzun süre o da anlaşıldı mecburen. herkes sormaya başladı.bnm herkes öğrendi hemen yani

canım kusura bakma çok çok geç yazdım hafta sonu müsait olamadım yazamadım...
ben internetten araştırdım bir kaç kişi önerisi ile fehmi beyi buldum onda karar kıldık pr.dk. olanlar çok para istiyorlar 750 tl o kadar para vermek istemedim.. Fehmi beyde çok iyi bir doktor görebiliyor ilgili bir doktor... :) internette yazınca çıkıyor zaten perinatoloji uzmanı diye..

hastahanelerdede var ama bazılarında her gün olmuyor dışardan doktor getiriyorlar haftanın bir günü oluyor benim gittiğim özel hastahanedede haftada 1 kere geliyordu.. Ama ben dışarda özel bi muayenehane'de yaptırdım... dediğin gibi perinatolog olması önemli değil, önemli olan iyi bir (perinatolog) doktor olup görmesi...

Ay bzm de Doğu çıkabilir batman veya Diyarbakır sanirim.inşallah bu sene çıkmaz da bebisimi bi doğrayın sağ salim snra gideriz.bnmki havaci.senin esin de mi askerdi
CANIM BENİM hakkında hayırlısı olsun doğu görevi herzaman zordur yaşmadım etrafımda yaşayan sadece bir kişi var mardinde oda eşi bir gidiyor günlerce evde tek batıda tek kalmak sıkıntı olmaz zaten tekte kalmazsın sanırım... O ablamla akrabalığımız yok halamın arkdaşı o yüzden detaylı bilmiyorum ama zorluğunu biliyorum Rabbim hakkınızda hayırlsını versin...

Kızlar ben konyadayım alanyada falan var ama başka şehirlerde var mı bilmiyorum BAŞKENT hastanesinde kadın doğum bölümünde mutlaka 1_2 tane perinatolog bulunuyor. Eğer şehrinizde varsa araştırın okadar pahalı da değil normal doktor muayenesi kadar ödüyorsunuz ve başkent doktorları genelde ankara hacettepe mezunu tecrübeli doktorlar oluyor tavsiye ederim.

Amin canim insallh.ben babamla da yaşadim Doğu görevi.sırnaga gtmstik bn alışkınim ama o zman rahattı ortam kötü bsy yaşamadık. eşimi yalnız göndermek istemem ücretsiz izin alcam zaten 2 sene onla gider evde dururum artık planımız öyle ama Allah bilir bakalım hayırlısı olsun.

Canım hiç önemli degl ben de haftasonu giremedim, musait olamadm zaten☺ çok teşekkür ederim yardmcı oldun, yaşadgım bölgede ve yakın illerde arastrmalar yapmıştım, bu sureçte hem kendi doktoruma hem de perinatolojide iyi bir doktora gtmek istiyorum. Verdign bilglere göre tercihimi yapcm, tekrar teşekkurler☺

evet insan zor sabrediyor ama bebeklerimiz icin en iyisi bu canim :)

bulantilarim gecince bende baslamak istiyorum canim, cok iyi yapmissin :)

hayir canim, ikili test yaptirmiyorum

Günaydın kızlar

H.sonu çok ütüm vardı biraz yapayım dedim resmen sırtıma vurdu ağrı iki saat yatmak zorunda kaldım. NAsıl üşütmüşüm bi de gözüm burnum akıyo. Doktora gidip rapor alıcam bugün. Perişan haldeyim

Hayrli sabahlar.. Bugun doktor randevum var duaci olun kizlar belki cinsiyetini de ogreniriz cok heyecanlıyım
Saglikli guzel haberlerle evine donersin insallah rabbim gonlumuze gore nasip etsin canim insallah cinsiyetinide soyler ama bir yanilma payi koyarak ogrenirsin saglicakla kalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…