bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
hadi baklım canım hayırlısı inşallah Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin...

rica ederim umarım bilgi yeterli olmuştur :)

canım o dediğini biliyorum 100tlye istanbul' da da yapılıyor ama bu dediğim renkli ultrason ve renkli doppler çekimi yapılıyor dediğin doğru ama benim doktorum özellikle 2. düzey usg istedi... yemek yediği damarlara kalbine baktı ve bir sürü organına baktı...

Peki ozaman bizden niye 2. Düzey usg istenmedi. Normal usg ile baktılar. Seninki kadar incelenmedi. İnşallah sağlıkla doğar bebişlerimiz.

Günaydın kızlar..
doktordan güzel haberlerle geldim hersey yolunda hiçbi problem yok.
ölçümler falan yapıldı..
ama cinsiyet konusunda hiçbişey demedi
göstermiyor dedi bakalım hayırlısı

Kızlar hamile olduğunuzu söylediniz mi herkese. .bizim sadece aileler biliyor. .bir düşük olunca korkudan soyleyemiyoruz :)
bende 2 kayıp tan sonra soylemicem dedim..
şuanda da 3 4 kişiden başka kimse bilmiyo.
herhalde 1 ay sonra falan söylerim..geç ogrenmelerinin bi sakincasi yok. Sağlıklı olsunda.

Günaydın canım, çok geçmiş olsun.

Massalah bebegine canim saglikla nasip etsin kuzunu rabbim usg paylasirsan tahminde bulunuruz canim

Ay bzm de Doğu çıkabilir batman veya Diyarbakır sanirim.inşallah bu sene çıkmaz da bebisimi bi doğrayın sağ salim snra gideriz.bnmki havaci.senin esin de mi askerdi
Evet benim eşimde asker jandarma,bizim tayin kesin eşim gidiyor ama bizim mayıs ayında belli olacak ben de öyle diyorum bebek doğsaydı da öyle gitseydik çünkü kızımın doğumunda doğudaydik ve başıma gelebilecek bütün olumsuzlukları yaşadım.hakkımızda hayırlısı artik

Arkadaşlar merhaba, benim doktorum tüm bitki çaylarını yasakladı bana.. tüp bebek ile hamile kaldım bilmiyorum ondan mıdır ama bitki çayını doktorunuza sormadan içmeyin derim ben..

Haklisin danismakta fayda var..bugun kontrolum vardi bi talihsizlik yasadm yarin insallah gidicem ozaman sorarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…