bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim gecmis olsun.
ALLAH gonlune gore versin bundan sonrasini.

Aynen arkadaşlar bende de batma ve kramp şeklinde oluyor. geçen akşam uzanmış telefonla konuşuyordum öksürdüm bir anda kramp ile nefesim kesildi.. ilerleyen aylarda tüm vücutta kramplar artıyormuş
Bende de öksürünce acı oluyodu özellikle 4 haftalıkken hasta olmuştum ama çok şükür bi şey olmadı ben azıcık yürüyünce bacağım ağrıyo inşallah bebeklerimiz iyidir insan endişeleniyo hep

Gittim zaten arkadaşlar. 3 doktor baktı malesef kalp atımı yok. İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim...sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah.

Canım ne denir bilemedim çok geçmiş olsun. Umarım ve inanıyorum en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın.. Bize de yazarsın kızlar ben hamileyim diye.. Dualarımız seninle lütfen çok üzülme biliyorum cok zor ama hayırlısı böyleymiş

Selam kızlar. İyi haftalar hepinize
Bugün kontrolü olup iyi haberler alanlarla cok sevindim fakat bir kötü haberimiz varmıs ona da çok üzüldüm

Umarım iyi bir hafta geçirir bol bol iyi haberler alırız..
Tüm test sonuclarının muayenelerin iyi geçmesi dileğiyle..
Bizimde çarşamba kontrolümüz var. Lütfen bize de dua edinn

Hayirli haberlerle gel canimmmm

Canım Allah sabır versin sana kendimde yaşadığım için çok üzülüyorum böyle haberler alınca. Rabbim inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin sana.

Kızlar ben bu ara kpss ye yoğunlaşmış durumdayım 26 gün kaldı son günleri iyi degerlendirmem lazım o yüzden çok takip edemiyorum topigimizi.

Sizlerden bir ricam olacak. Benim için dua eder misiniz? Hayırlısıyla bebişimin şansına şu sınavı kazanayım. Bu yıl olmazsa çoluk çocukla bir daha olması çok zor.

Bende haberler guzel canimm 1 ay sonra 2 li tarama icin cagirdi gec dollenmeydi 1 hafta geriydi yetismis tam haftasina masallah cok sevindimm senden ne haber iyi mi bebis
Cok sukur benden de guzel haberler var canim. Bebisi gordum buyumus masallah cinsiyet tam soyleyemem ama erkek gbi dedi Allah butun hamilelere hep guzel hayrli haberler aldrsin insallah
Senn adina da cok sevindim arkadasim sag salim alalim minnoslari kucaklarimza insallah

Ayyy cok sevindim bebegim paşa mi geliyo prenses ablaya prens kardes gozlerin aydin bitanem insallah saglikla kucagimiza almak nasip olur bugun aldigim en harika haber oldu

Canim bende gece 2 2.30 gibi uyanip 5e kadar uyuyamiyordum. Papatya cayi aldim eczaneden yatmadan ondan iciyorum ve hic deliksiz uyuyabiliyorum.

Bende bi deneyim papatya cayini..tavsiyen icin tskederim
Kızlar hamilelikte ADAÇAYI, KEKİK VE PAPATYA çayları ve içinde bunlardan olabilecek karışık, forum yada atom çayı gibi çaylar riskli, içmeyin. Diğer bitki çaylarını da eğer düzenli tüketiyorsanız 15 gün içip 15 gün ara vererek içmek lazım, hatta bu 15 gün kuralı sadece hamilelere deüil herkese geçerli bi kural, diyetisyenim söylemişti..
Buarada ben de gece uyuyamıyorum gündüz gözümü açamıyorum nolcak bu halimiz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…