bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Amin senin hayrlisiyla oğlan olsun insallah ama ilk olunca insan ne isteyecegini sasirıyor erkek istyrdm smdi biraz kız ister oldum.ikisine de hevesliyim şu an:)
Canım seninde ikiz olsun dicem şu saatten sonra imkansız heralde ama bu hangi cinsiyet olursa ikinci bebişin istediğin cinsiyet olsun zaten ilki farketmiyor ikincisi tam tersi istiyor insan allah herkese istediğini versin sağlık ve hayır ile...

Valla burdaki sohbet benimde kafamı karıştırmadı değil ama ikili testi yaptır diyor etrafımdaki herkes.

Canım ayrıntılı 20. Hafta. Oluyor ama ikili için bazı arkadaşlar ayrıntılı olmuş ben normal usg ile baktı doktorum baya inceledi normal dedi güvendim. Zaten allah korusun bişey olsa aldırma gibi bi düşüncem yok rabbime emanet artık en iyi bilgiyi doktorun verir iyice sor bence nasıl yaptırmalıyım diye allah sağlık sıhhat versin bebişinede sanada hepimize inşallah.

Valla burdaki sohbet benimde kafamı karıştırmadı değil ama ikili testi yaptır diyor etrafımdaki herkes.
Bn eşime söyledim ikili testte sadce kromozom anomaline bağlı hastalıgı tespit ediyolarmış diye. Allah bütün bebekleri korusun bi problem cıksa bebeğimizden vaz mı gecicez dedim hayır tabi ama yinede bunun en son kararını sen vericeksin dedi bana bende tabiki bebeğimden nolursa olsun vazgecmem dedim. Ayy düşündükçe kötü oluyorum rabbimm korusunn. İşte bunu düşünerek gerek yok niye kafamı kurcalıyım diyorum. Ama şu ayrıntılı usg hakkımda bilgisi olan var mı acaba

Yaaaa brnde cok korkuyom kizlar az bana da akil verin nolur

Ben gittiğimde 14. Haftamın içinde olucam o zamanda ayrıntılı usg ye alırlar mı acaba anlamadım canım. İnşallah hiç bi sorun yoktur miniklerimizde. Allah hepimizin bebeklerini korusun canım Allah razı olsun :)

Merabalaarrrr:))) bebisim koccaman olmis 11+4 olmasi gerekiodu tam 12+0 suan yani 12 haftamiz bitmissssss... Cok sukir Allah im hayal edemiyordum hep 8 de kaybediyordum 9 olinca bile dunyalar benim olmustu simdi 3 ayimiz bitti. O kadar mitluyum ki Rabbim devamini getrsin kucagima alabileyim.insallah saglikla... Hepimiz alalim.insallah. 5.30 cm olmus ense kalinligini olctu normal dedi 1mm dedi yanlis amlamsdiysam. Elini yuzune goturuyo falan cok hareketliydi.bu da resmimiz devlet hastanesi goruntu biraz kotu ama napalim. Birasda sirti donuk sanirim

Eklentiler

• IMG-20160426-WA0002.webp
    9 KB · Görüntüleme: 116
Kızlar inanırmısınız ilk kızımı 2011 kasımda dünyaya getirdim ayrıntılı hakkında hiç bilgim yoktu ikili usg yi bile 12 hafta doktora gittim o ikili test yapıcaz dedi yaptırdım bişey çıkmadı çok şükür 20 hafta ayrıntılı usg falan demedi yaptırmadım aylık normal kontrolleri oldum doğurdum turp gibi bi kızım oldu. Bilmediğimden kafamıda kurcalamadı çok rahattım. O yüzden şimdide pek kafamı takmıcam allaha dua edip ona güvencem. Ha artık bildiğim için 20. Hafta ayrıntılıya girerim galiba. Bence sizde çok takmayın rahat olun test haftası doktora sorup yaptırın allaha tevekkül edelim rabbim korusun bütün bebişleri.

Kizlar merhaba, farkli doktora gidenlerde bebegin haftasi ile ilgili farklilik oluyor mu? Benim gecen hafta 7 haftalik demisti doktorum. Simdi yurtdisindayim buradaki doktor da 7 haftalik dedi

Allah kızını ve doğcak yavrunu sana bagışlasın canım benim daha zamanım var bakalım o zamana kadar biraz daha düşeneyim bari ama ayrıntılı usg yide arayıp sorayım en azından. Yapabilicemiz tek şey suan dua etmek.

Maşallah çoook tatlı boyu uzun olcak sanki anne baba uzun mu bilmiyorum ama:) inşallah bu bebişini sağlıkla kucağına al bi daha öyle kötü şeyler yaşama canım. Sanki kıza benzettim inşallah gönlündeki olsun canım.

Benim korkudan ziyade kararsizlık çok canım. Bısuna aklımı kurcalamıyımmdiyorum çünkü bu testtlerde genelde yanlıs yorumlama yapılıyomus diye duyuyoruz ya bosu bosuna 7 ay kahrolursam
Benim kizimda hersey yolunda cikmisti cok rahat gitmistim acemilik heralde ama bunda hep icimde korku rabbim korusun hepsini

Vallah bende senin gibiydim ayrintili mayrintili hic bise bilmiyodum simdi bildigim icin korku var icimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…