bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cinsiyet söyledimi cnm

Kızlar bn hala sadece folik asit iciyrm başka da bsy icmiyorum. Sz bıraktız mi 12 hafta bitince folik asidi
YOK CANIM ben hala devam ediyorum ama ekstra olarak doktorum kan ilacı + d vitanmini ilacı ve kalsiyum ilacı verdi...
geceleride progestan kullanıyorum toplam 5 tane ilacım var :)

ama doktorum 12. haftamın dolmasını bekledi kesinlikle d vitamini eksikliği çıkınca doktor 11. haftada erkenden verdi hepsini...

Kızlar ya bişey soracağım ben. Anadolu yakası kadıköy tarafında oturanlar kime nereye gidiyorsunuz doktora?
Ben Bostancı'da oturuyorum açıkcası bugüne kadar gezdim doktor doktor hiçbiri de tam içime sinmedi. Yarın Yeditepe hastanedi Gazi Yıldırım hocaya gidicem ondan çok ümitliyim yorumları falan çok iyi hiç şikayet duymadım çok ilgiliymiş vs. Anne adayının motivasyonunu çok önemsiyormuş ulaşılabiliyormuş falan. Ama yine de önerilere açığım. Özel sağlık geçen ssk geçen bir yerlere giden kimler bu yakınlardan?

Zaten en güzeli o. Az okumak az bilmek. Riskleri bildikçe azda olsa risk, korkuyoruz. Tası tarağı toplayıp topicteleri alıp doğuma kadar dağ kampı mı yapsak her kafadan bi ses çıkıyor hunileri takıcaz bu gidişle

Benımde toplamda 5 ilacım var dıyorum ne kdr cok vermiş bana sorunmu var dıye ve endıselenıyrdum dmk sanada verdı canm bende de d vıtamını eksikliği cıktı 6.aftan berı kullanıyrm cok sıkıldım ilac lardan ve de bunların cogunu doguma bı ay kalana kdr içecekmişimm sana ne dendı ?

Kızlar bn hala sadece folik asit iciyrm başka da bsy icmiyorum. Sz bıraktız mi 12 hafta bitince folik asidi
Benım sabah ac karnına içtıgım bir ilac verdı gyno ferro dıye içinde balık yagi multıvıtamın ve folık var .. extra folbol vardı kullandigim onuda elindeki paket bıtınce bırak dedı

Kizlar merhaba, farkli doktora gidenlerde bebegin haftasi ile ilgili farklilik oluyor mu? Benim gecen hafta 7 haftalik demisti doktorum. Simdi yurtdisindayim buradaki doktor da 7 haftalik dedi
Oluyor canm ben ozele bir de fakülteye gdyrm farklı söylüyorlar bi de benim bebis bi kere kndi haftasına gldi sadece hep bir hafta geriden geliyor 2 yere de gdince doğum tarihi sürekli degsyr

Unutmuşum bi de sabah akşam progestan var işte:)Persmbe riskli gebelikte docente gdicem ona bi sorayım bakalım

İlaç alıyormusun canım ben doktora gittin mi
Canım bana tek kullanımlık bi toz verdi gece yatmadan suya karıstırıp iç ve tuvalete cıkma direk uyu dedim uyguladım gecen cuma aksamı ama suan ne haldeyim bilmiyorum ama agrım sızım yanmam yoktu hiç halada bi değişim yok sadce ara ara kasık agrısı ve bel agrım oluyo . Sen naptın gittin mi doktora ilaç kullanıomusun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…