bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar bnm canım 2 gündür Türk kahvesi çekiyor szce günde 1 kere icsem bsy olur mu
Canım bende çok severim kahveyi artık içmemeye dikkat ediyorum. Ama geçen gün acaip canım çekti yemek üstüne akşam eşimle bi güzel kahve keyfi yaptık. Çekinme arada bişey olmaz.Yanında tatlı yada çikolata ye afiyet olsun

Kızlar bnm canım 2 gündür Türk kahvesi çekiyor szce günde 1 kere icsem bsy olur mu

İtiraf edeyim ben dayanamayıp içiyorum ama öyle her gün değil çoook çok çekerse canım haftada bir iki :) fakat çayı bırakamadım bi kaç bardak çok açık içiyorum.

Ya bizim analarımız da bu kadar esirgememiştir sanırım, bende onlara güvenip bi kereden bişey olmaz deyip yapıyorum. zaten çoğunlukla canım bişey istemediğinden bu fırsatları değerlendiriyorum.

İtiraf edeyim ben dayanamayıp içiyorum ama öyle her gün değil çoook çok çekerse canım haftada bir iki :) fakat çayı bırakamadım bi kaç bardak çok açık içiyorum.

Ben her gece duzenli yemekten sonra kahve keyfim vardir.cay ise sabah kahvaltida 2 fincan icerim.

Ben geldim guzel annisler cok sukur fistiklarda iyi 12+2 digeri 11+6 olmusuz boylari buyuk olan 5.85 cm kucuk olan 5.23 cok sukur buyumusler buyuk olanin usg var digeri sirti donuktu veremedi bidakine insallah uyanik olur surekli uyuyor zaten buyurun usg 12+2 canlar gidenlerinde guzel saglikli haberler alsinlar insallah benim minnaklardan bugunluk bu kadar@sinemnur kuzu iyiz cok sukur canim My moonlight sukur canim bitti geldik iyiyiz

Eklentiler

• 20160426_163354.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleme:
Kizlarrr ya benim gogus ucum kasiniyor belki de hafiften sizliyor anlamadim ama bi garip gogus ucu bu ya niye oyle yapiyor ki.
Artik sut damarlar calismaya basladi canim ondandir benimde bugun basladi sizlamaya cok kotu buyuduler minnaklar icin katlanacagiz

Maşallah
Maşallah miniklere baya büyümüşler. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

sinemnur ustte etikledim ama olmamis canim opuyorum biz iyiyiz sen ve pasa nasil kuzu

Maşallah kuzuya ne kadar tatlı boyu maşallah çok iyi selvi boylu olcak galiba. Keşke yüzüstü olsada diğerinin. Usg de alsaydın. Nasıl hareketliler miydi? Çok sevindim

massalah bebisine annesi rabbim korusun minnaklarimizi insallah
Cinsiyetini demedimi canim tahminde falan soylemedimi ben ilk usg resminde ne soyledim unuttum insallah rabbim saglikla gonlumuzdekini nasip etsin insallah saglikla kal

Maşallah kuzuya ne kadar tatlı boyu maşallah çok iyi selvi boylu olcak galiba. Keşke yüzüstü olsada diğerinin. Usg de alsaydın. Nasıl hareketliler miydi? Çok sevindim
Evet canim harektliydi 12+2 olan digeri makat pozisyondaydi uyuyordu cekemedi usg artik baska zaman kalp atisinida dinletti gozlerim doldu ilk defa bugun dinledim cok guzel duyguydu rabbim cumlemize boyle sevinci yasatsin insallah :) tahminde bulunmadin kuzu

Kizlar ben hastaneye geldim dı dı dıt dı dı dıt heycan dorukta cinsiyetini söylese yaaa
Rabbim gonlundekini nasip etsin insallah canim saglikla gelsin prensesin rabbim cumlemize saglik sihat salihalardan eylesin insallah.. amin

Canım sana objektif olmak istiyorum kafam karıştı bi paralel nub gördüm sanki ama bide az yukarda nokta şeklinde parlaklık var ikilemde kaldım bebeğim inşallah tipi kıza benziyor ama allah kalbindekini vercek inşallah.

Eklentiler

• sketch-1461680226796.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 83
Gozumuz aydin canimmmmm minikleri opuyorummm

Bende tipini kiza benzettim canim nuptan anlamiyorum rabbim niyetimi gonlumdekini biliyor ilk gordugumde usg kiz dedi icim rabbim saglikla nasip etsin icimdeki hisleri niyeti ...amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…