- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.601
Canım bende çok severim kahveyi artık içmemeye dikkat ediyorum. Ama geçen gün acaip canım çekti yemek üstüne akşam eşimle bi güzel kahve keyfi yaptık. Çekinme arada bişey olmaz.Yanında tatlı yada çikolata ye afiyet olsunKızlar bnm canım 2 gündür Türk kahvesi çekiyor szce günde 1 kere icsem bsy olur mu
Kızlar bnm canım 2 gündür Türk kahvesi çekiyor szce günde 1 kere icsem bsy olur mu
Canım bende çok severim kahveyi artık içmemeye dikkat ediyorum. Ama geçen gün acaip canım çekti yemek üstüne akşam eşimle bi güzel kahve keyfi yaptık. Çekinme arada bişey olmaz.Yanında tatlı yada çikolata ye afiyet olsun
İtiraf edeyim ben dayanamayıp içiyorum ama öyle her gün değil çoook çok çekerse canım haftada bir iki :) fakat çayı bırakamadım bi kaç bardak çok açık içiyorum.
Ben her gece duzenli yemekten sonra kahve keyfim vardir.cay ise sabah kahvaltida 2 fincan icerim.
Artik sut damarlar calismaya basladi canim ondandir benimde bugun basladi sizlamaya cok kotu buyuduler minnaklar icin katlanacagizKizlarrr ya benim gogus ucum kasiniyor belki de hafiften sizliyor anlamadim ama bi garip gogus ucu bu ya niye oyle yapiyor ki.
MaşallahBen geldim guzel annisler cok sukur fistiklarda iyi 12+2 digeri 11+6 olmusuz boylari buyuk olan 5.85 cm kucuk olan 5.23 cok sukur buyumusler buyuk olanin usg var digeri sirti donuktu veremedi bidakine insallah uyanik olur surekli uyuyor zaten buyurun usg 12+2 canlar gidenlerinde guzel saglikli haberler alsinlar insallah benim minnaklardan bugunluk bu kadar
Maşallah miniklere baya büyümüşler. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Ben geldim guzel annisler cok sukur fistiklarda iyi 12+2 digeri 11+6 olmusuz boylari buyuk olan 5.85 cm kucuk olan 5.23 cok sukur buyumusler buyuk olanin usg var digeri sirti donuktu veremedi bidakine insallah uyanik olur surekli uyuyor zaten buyurun usg 12+2 canlar gidenlerinde guzel saglikli haberler alsinlar insallah benim minnaklardan bugunluk bu kadar
Ben geldim guzel annisler cok sukur fistiklarda iyi 12+2 digeri 11+6 olmusuz boylari buyuk olan 5.85 cm kucuk olan 5.23 cok sukur buyumusler buyuk olanin usg var digeri sirti donuktu veremedi bidakine insallah uyanik olur surekli uyuyor zaten buyurun usg 12+2 canlar gidenlerinde guzel saglikli haberler alsinlar insallah benim minnaklardan bugunluk bu kadar@sinemnur kuzu iyiz cok sukur canim My moonlight sukur canim bitti geldik iyiyiz
Maşallah kuzuya ne kadar tatlı boyu maşallah çok iyi selvi boylu olcak galiba. Keşke yüzüstü olsada diğerinin. Usg de alsaydın. Nasıl hareketliler miydi? Çok sevindimBen geldim guzel annisler cok sukur fistiklarda iyi 12+2 digeri 11+6 olmusuz boylari buyuk olan 5.85 cm kucuk olan 5.23 cok sukur buyumusler buyuk olanin usg var digeri sirti donuktu veremedi bidakine insallah uyanik olur surekli uyuyor zaten buyurun usg 12+2 canlar gidenlerinde guzel saglikli haberler alsinlar insallah benim minnaklardan bugunluk bu kadar@sinemnur kuzu iyiz cok sukur canim My moonlight sukur canim bitti geldik iyiyiz
massalah bebisine annesi rabbim korusun minnaklarimizi insallahMerabalaarrrr:))) bebisim koccaman olmis 11+4 olmasi gerekiodu tam 12+0 suan yani 12 haftamiz bitmissssss... Cok sukir Allah im hayal edemiyordum hep 8 de kaybediyordum 9 olinca bile dunyalar benim olmustu simdi 3 ayimiz bitti. O kadar mitluyum ki Rabbim devamini getrsin kucagima alabileyim.insallah saglikla... Hepimiz alalim.insallah. 5.30 cm olmus ense kalinligini olctu normal dedi 1mm dedi yanlis amlamsdiysam. Elini yuzune goturuyo falan cok hareketliydi.bu da resmimiz devlet hastanesi goruntu biraz kotu ama napalim. Birasda sirti donuk sanirim
Evet canim harektliydi 12+2 olan digeri makat pozisyondaydi uyuyordu cekemedi usg artik baska zaman kalp atisinida dinletti gozlerim doldu ilk defa bugun dinledim cok guzel duyguydu rabbim cumlemize boyle sevinci yasatsin insallah :) tahminde bulunmadin kuzuMaşallah kuzuya ne kadar tatlı boyu maşallah çok iyi selvi boylu olcak galiba. Keşke yüzüstü olsada diğerinin. Usg de alsaydın. Nasıl hareketliler miydi? Çok sevindim
Rabbim gonlundekini nasip etsin insallah canim saglikla gelsin prensesin rabbim cumlemize saglik sihat salihalardan eylesin insallah.. aminKizlar ben hastaneye geldim dı dı dıt dı dı dıt heycan dorukta cinsiyetini söylese yaaa
Canım sana objektif olmak istiyorum kafam karıştı bi paralel nub gördüm sanki ama bide az yukarda nokta şeklinde parlaklık var ikilemde kaldım bebeğim inşallah tipi kıza benziyor amaEvet canim harektliydi 12+2 olan digeri makat pozisyondaydi uyuyordu cekemedi usg artik baska zaman kalp atisinida dinletti gozlerim doldu ilk defa bugun dinledim cok guzel duyguydu rabbim cumlemize boyle sevinci yasatsin insallah :) tahminde bulunmadin kuzu
Gozumuz aydin canimmmmm minikleri opuyorummmBen geldim guzel annisler cok sukur fistiklarda iyi 12+2 digeri 11+6 olmusuz boylari buyuk olan 5.85 cm kucuk olan 5.23 cok sukur buyumusler buyuk olanin usg var digeri sirti donuktu veremedi bidakine insallah uyanik olur surekli uyuyor zaten buyurun usg 12+2 canlar gidenlerinde guzel saglikli haberler alsinlar insallah benim minnaklardan bugunluk bu kadar@sinemnur kuzu iyiz cok sukur canim My moonlight sukur canim bitti geldik iyiyiz
Bende tipini kiza benzettim canim nuptan anlamiyorum rabbim niyetimi gonlumdekini biliyor ilk gordugumde usg kiz dedi icim rabbim saglikla nasip etsin icimdeki hisleri niyeti ...aminCanım sana objektif olmak istiyorum kafam karıştı bi paralel nub gördüm sanki ama bide az yukarda nokta şeklinde parlaklık var ikilemde kaldım bebeğim inşallah tipi kıza benziyor amaallah kalbindekini vercek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?