bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
MERHABA KIZLAR BUGÜN CİNSİYETİ ÖĞRENDİK KIZIMIZ OLUYO ALLAH İZİN VERİRSE TAHMİNLER DOĞRU ÇIKTI YANİ :) ŞÜKÜRLER OLSUN FREE HCG 62 BU ARADA
Canim gozun aydin massalah kizina tatlim darisida bana olsun saglikli insallah usg paylasta bizde bakalim prensesine canim saglikli nasip etsin rabbim

Kizlar bebegim %70 kiz olabilirmis. Cok tatliydi parmaklari burnu agzi ayaklari birde cok uyanik el kaldiriyor. Allah im saglikli hayirli evlat versin hepimize. Kan tahlilide verdim 2li test icin. Ense kalinligi da 1 mm falandi guzel dedi doktor. Gerci cinsiyet icin en cok yanildigimiz donem dedi. 1 ay sonra kesin soylicem ama dedi.

Canim massalah kizina rabbim saglikla nasip etsin insallah biz ne tahminde bulunduk usg paylasirmisin canim saglikla kalin canim

Maşallah kuzucuğa kızlar çoğaldı topikte. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Biz sana cinsiyet ne demiştik merak ettim. Usg atar mısın canım.

Birde ankette hangisini isaretledin umarim hislerimiz ankette kalir degistirmek nasip olmasin canlar :)

Korkma inşallah sağlıkla kucağına alcaksın meleğini. Birde o teyzeye malum olmuştur belki belli mi olur kızdır:) Allah gönlüne göre versin
İnşaallah sağlıklı olsun da hiç önemli değil rabbim 10 tane de erkek evlat verse keşke kız olsaydı diyemeyiz çok şükür vermiş ikram etmiş böyle bir nimet daha ne olsun

Sabah erkenden uyandırılmakta çok zor oluyor.Benimde üst komşuya temizlikçi gelmiş erkenden başladılar ses yapmaya

Sabah erkenden uyandırılmakta çok zor oluyor.Benimde üst komşuya temizlikçi gelmiş erkenden başladılar ses yapmaya
Ya evet temizlik neyse diyorum da karı koca kavgası çok üzüyor beni oğlum bile rahatsız oldu televizyonu çok açmışlar onun sesi dedim artık

Merhaba hanimlar bizde doktordan geldik oglunuz olacak mis insallahh.
Massalah pasana tatlim rabbim saglikla nasip etsin insallah cinsiyet ogrenenler lutfen usg paylasirmisiniz kac hafta kac gunlukte ogrendiniz merak ediyoruz

Ben de lazere gidiyordum bıraktım mecburen ama jilet kullanmayı düşünmüyorum 2 aydır veet ağda bantı kullanıyorum tekrar lazere baslamadan bi iki kere jilet yaparsak güçlenir kıl kökleri bence
Haklısın bekleme süresinde jilet en iyisi ben de öyle yapıyorum

Birde ankette hangisini isaretledin umarim hislerimiz ankette kalir degistirmek nasip olmasin canlar :)
Nub olarak tahmin edememistiniz. Ama nub olarak gondersem kesin erkek dersiniz cunku tam arasinda gobek kordonu var. Ben erkek isarwtlemistim cok istenistim bir oglum olmasini.

Nub olarak tahmin edememistiniz. Ama nub olarak gondersem kesin erkek dersiniz cunku tam arasinda gobek kordonu var. Ben erkek isarwtlemistim cok istenistim bir oglum olmasini.
Hayir canim 8 haftada tahmin ettikmi onu diyorum canim birde simdi merak ettik bebegin seklini canim onemli olan senin hislerin tatlim saglicakla al kucagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…