bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım artık herkes doktordan öğreniyor bize ihtiyaç kalmadı
Biz 8 ve 9 haftada tahminde bulunduk nuputa ogrenmeye calistik ogrensinler bizde ogrenicegiz 16 haftamiza az kaldi sen bir hafta once ogrenirsin benden

Biz 8 ve 9 haftada tahminde bulunduk nuputa ogrenmeye calistik ogrensinler bizde ogrenicegiz 16 haftamiza az kaldi sen bir hafta once ogrenirsin benden
Hayırlısıyla herkes öğrensin canım ama merak ettim görüntü ondan sordum neyse önemli değil zaten.

Evet yaaa merak ediyoruz seklini ve kac hafta kac gunlukte ogrendiniz degilmi ama
Canim eve gidelim resimlerini atacagim. Yok tahmin etmemistiniz bulanikti cok fitograf ben becerip cekememistim. Hissettigim hep erkekti bu haftada hep kiz hissettim. ☺☺☺ canim o benim yavru ya.

Buun pembe beyaz yunler aldim battaniye yapmak icin :) orguyle aram yok ama basit bisey denicem. Yarim birakmazsam tani 1 tane kendi yaptigim bisey olsun istedim :) insallah cinsiyeti degismez :)))
Canim bence 16 haftasini beklesen insallah degismez ama beklemek gerekli diye dusunuyorum tatlim :)

Ayy herkes cinsiyetleri öğreniyor artık çok heyecanlı haftayada ben gitcem inşallah bende öğrenirim.. Öğrenenlerin gözü aydın olsun hayırlısıyla kucaklarına alsınlar inşallah
Hadi insallah canim ben ogrenemedim ama en dogru sonuc 16 hafta tatlim

Hayırlısıyla herkes öğrensin canım ama merak ettim görüntü ondan sordum neyse önemli değil zaten.
Bende merak ettim ozellikle kiz bebeklerini sana ben kucuk oglumun usg atim 12 +6 canim

Eklentiler

• 20160427_125314.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 67
Yavas yavas cinsiyetler belli olmaya basladi.gebelik takip programinda bi de cinsiyet yeri olaydi da kimin neyi olcak hemen bilseydik iyi olurdu.ben aklimda tutamiyorum kimin neyi olcagini

Yavas yavas cinsiyetler belli olmaya basladi.gebelik takip programinda bi de cinsiyet yeri olaydi da kimin neyi olcak hemen bilseydik iyi olurdu.ben aklimda tutamiyorum kimin neyi olcagini
Var zaten canim 16 haftada kesinlesince onuda ekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…