bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Çok net çıkmış nazar değmesin prensese albüm oluşturma zamanı gellmiş annesi sanki
Butun hepsini sakliyorum zaten 10 tane falan oldu simdi. Amin hepimizin bebekleri saglikli olsun insallah. Burda hepimiz arkadas olsuk birbirimizi gormesek bile uzucu haberlerde sarsiliyoruz. Insallah bundan sonra hep mutlu guzel haberlerle gelelim hepimiz.

Ayy ne güzel çoğunluk cinsiyetleri ogrenmeye başlamış maşallah bütün bebiş lere :))

Kızlar telefondan buraya resim atılıyor mu
Evet atliyor cnm cevapla butonun hemen yaninda dosya yukle var ona tikla gerisi gelir zaten :)

Hadi insallah canim ben ogrenemedim ama en dogru sonuc 16 hafta tatlim
Kesin olmasalar tahmin etsin istiycem canım bakalım söylüycek mi :)

Bende merak ettim ozellikle kiz bebeklerini sana ben kucuk oglumun usg atim 12 +6 canim

Valla benim oğlumun demesen kız bebiş gibi görünüyor diyecektim demek ki ben hiç anlamıyorum bu işte
Maşallahhhhh subhanallah çok güzel görünüyor

Boyu uzun gibi massalah kac cm dedi fistiga :)
Hic soylemedi boyunu ense kalinligi guzel inceligi dedi korkulacak birsey gormuyorum istersen yapalim ikili testi dedi guzel cikarsa 3lu test yapmayiz dedi. Ucrette almadilar. Ozel saglik sigortamda aktif olmustu zaten.

Hic soylemedi boyunu ense kalinligi guzel inceligi dedi korkulacak birsey gormuyorum istersen yapalim ikili testi dedi guzel cikarsa 3lu test yapmayiz dedi. Ucrette almadilar. Ozel saglik sigortamda aktif olmustu zaten.
Canım maşallah çok tatlı yerim o elleri. Rabbim herkese gönlündekini versin. Sağlıkla kucağına al iiinşallah.

Hadi bakalim insallah soyleyen doktora denk gelirsin ben ve My moonlight ogrenemedik kuzucuklarimizi :)

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
İnanılmaz bişey oldu ben bu güne kadar hiç hissetmediğim bişey hissettim ayyy inanamıyorum bebeğimi hissettim valla çoğu bunun olamıycanı savunuyor ama ben hayatımda hiiç böyle bi bağırsak hareketi falan hissetmedim bebeğim olduğuna eminim şükürler olsun

Evet canim ultrasona gore 11 haftalardayim.. sadece acikinca ve cok su icince bulaniyo. O kotu zamanlari atlattim cok sukur. Saniirm senin devam ediyo
Canım benım son 2 gundur pek olmadı usg ve sata gore 10+6 olduk internete okudum 11.haftalarda hafıflıyor demişler dmk dogru içim rahatladı cunku olmayınca insan pipiriklenıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…