bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Dogrudur cunku bmde hıssetmiştım ki sen bnde n ilerisin

Pasa geliyor canim erkek bebek cabuk hissedilirmis ama ne kadar cabuk hangi hafta bilemicem tatlim sendende saglikli haberler bekliyoruz canim :)

Bilmiyorum canım ama hissettiğime eminim Kız olup erken hissedende duydum ama inşallah benim ki paşadır ayy çok heyecanlı
Hadi ya kizdadami erken hisediliyor bende oyle hareket degilde sanki diriyor gibi bende elimle oynuyorum masaj yapiyorum oyle koyboluyorlar bende ogullarimda bunu yasamadim aslinda zayifim diyemi yoksa ikiz var rahimde ondanmi bilmiyorum ama bir sertlik yapiyorlar gobegimde kucuk tepecik cikinti oluyor ben bunu cozemedim

M mutlulukgelsin kasim annesinde sanirim oda cinsiyetini ogrenmis annisler kiz demis doktoru kasim bebekleri kiz cogunluk galiba simdilik :)

Evet canım erken hissetmiş ama kız olan arkadaşlarım var bence sen ikiz olduğu için öyle hissediyorsun inşallah seninkiler kız canım bende erken hisseden ama erkek olanlardan olurum inşallah Rabbim hayırlısını versin sağlıklı sıhhatli en önemlisi o

M mutlulukgelsin kasim annesinde sanirim oda cinsiyetini ogrenmis annisler kiz demis doktoru kasim bebekleri kiz cogunluk galiba simdilik :)

Bu arada ben de hiç bir sey de tutmadı ne Çin takvimi ne yüzük falı ne mide bulantısı olmaması ne yum günü illa kız olacam Dedi doktor yüzde doksan cok hazırlık yapma Dedi ama heralde kızdır

Rabbim insallah guzel dualarini kabul etsin canim guzel duana amin diyorum tatlim :)

Bu arada ben de hiç bir sey de tutmadı ne Çin takvimi ne yüzük falı ne mide bulantısı olmaması ne yum günü illa kız olacam Dedi doktor yüzde doksan cok hazırlık yapma Dedi ama heralde kızdır
Evet 16 hafta kesinlesir rabbim saglikli gonlune gore nasip etsin insallah ama nup paralel canim kiza benziyor degisede bilir bilemeyiz canim buraya paylasirmisin usg canim

Evet 16 hafta kesinlesir rabbim saglikli gonlune gore nasip etsin insallah ama nup paralel canim kiza benziyor degisede bilir bilemeyiz canim buraya paylasirmisin usg canim
Doktor ben nubtan bahsedince ben de ordan bakıyorum Dedi ve nub olan yeri gösterdi gayet detaylı size de fikir olur

Eklentiler

• image.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 89
Canım benım son 2 gundur pek olmadı usg ve sata gore 10+6 olduk internete okudum 11.haftalarda hafıflıyor demişler dmk dogru içim rahatladı cunku olmayınca insan pipiriklenıyor
Evet haklisin azalinca bende bi endiselenmistim .. o pimpirikler ne zaman gidicek acaba tetikteyiz hepimiz.. en iyisi iyi dusunelim iyi olsun bebeklerimiz :)

Hareketlerini hissetmeye baslayinca icimiz daha bi rahat olur.anne icin cok guzel bir duygu o hareketler.
Bi an once gelse zaman hizla gecse.. cok merak ediyorum gobeklerimiz cikinca nasi olcaz, o tekmeler fln.. mucize bise bu..Allah o gunleri hepimize nasip eder insallah

Dua edin ne olurrrrr...uyandım hiç bişey yapmadım tucaleye gittim şiddetli kanamam oldu hastaneye yatırdılar ...düşebilirmiş bebeğimmmmmm Ne olur dua edin
İnşallah bsy olmaz canm bnm tyzem de hep kanamali gecms hamileliği kuzenim de öyle. Hc bsy Olmaz insallah sen moralini yüksek tut

Dua edin ne olurrrrr...uyandım hiç bişey yapmadım tucaleye gittim şiddetli kanamam oldu hastaneye yatırdılar ...düşebilirmiş bebeğimmmmmm Ne olur dua edin

Canim gecmis olsun moralini yuksek tut.insallah basit bir kanamadir.insallah seninle kalir bebegin hakkinda hayirlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…