bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Dua edin ne olurrrrr...uyandım hiç bişey yapmadım tucaleye gittim şiddetli kanamam oldu hastaneye yatırdılar ...düşebilirmiş bebeğimmmmmm Ne olur dua edin
Canım bir gelişme varmı Nasıl oldun kanama durdu mu ne diyor doktorlar

Dua edin ne olurrrrr...uyandım hiç bişey yapmadım tucaleye gittim şiddetli kanamam oldu hastaneye yatırdılar ...düşebilirmiş bebeğimmmmmm Ne olur dua edin
Rabbim bebegini ve seni korusun canim seni birakmaz insallah tutunsun sikica bebisin canim rabbim yardimcin olsun

Kizlar mrb bende 13+2 günlük hamileyim 6.haftadan beri sürekli kusuyorum doktorum zoferi verdi onu icmezsem lavaboda oturuyorum 4 kutu bitirdim ama bi yandan da korkuyorum bir sey olur mu diye Allah herkese yardım etsin

Doktor ben nubtan bahsedince ben de ordan bakıyorum Dedi ve nub olan yeri gösterdi gayet detaylı size de fikir olur

Ayyy gerçekten çok net çıkmış Rabbim prensesini sağ salim kucağına alırsın inşallah canım :)
Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle bebeğini korusun Rabbim sana bağışlasın inşallah.. Sende kötü düşünme güzel düşün güzel şeyler olsun inşallah

Aaa cokgecmis olsun canimmm Rabbim bebeğini sana bagaslasin inş bebeğin sikica tutunurr yiycek ekmeği varsa ki inş vardır inş bişey olmaz Rabbim sana babasına bagaslasin inş güzel haberlerini bekliyoruz (

Çok geçmiş olsun,moralinizi yüksek tutun,Allahın izni ile hiçbir şey olmaz inşallah,dualarımız sizinle...

ALLAH yardımcın olsun canım. Rabbim bebeğini sana bağişlasin. Moralini yüksek tut bizde dualarimizla yanında olucaz. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…