bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Teşekkürler Can'ım erkek bekliyordum cok cok oyle hissettim bütün belirtilerde öyleydi ama kız kısmetmiş :) şimdi doktor plesanta rahim ağzını tamamen kapatmış Dedi inşallaj o bir sıkıntı yaratmaz

Kizlaryaasürekli yemek yiyip hala karnı guruldayan kendini bengibi hep aç hisseden varmii yiyorumm yine Karnım gurul gurul
allahım nolcak benim buhalimm
Bu haftalarda normalmiş canım iştah acılır kilo alımı baslar dıye okumuştum dıkkatli ol cok abartmadan ye ki sonra pişman olma

Yıyememekten iyidir bence cunku benım iştahım hiç yok yasamak için yiyorum

Keşke bende senin gibi olsaydım yaa, ben de aynen hiç iştah azalması falan yok, tam tersi canım öyle şeyler cekiyor ki, nerde sağlıksız, zararlı birsey var, onu istiyorum. Tam ne yapsam da, ne yesem derken okudum msjlarinizi kızlar :) Ben mutfaga gidiyorum :)

Canim dikkat et bence cok fazla kilo alabilrisin.
Bende tam tersi pek bisey yiyemiyorum ve 3 bucuk kilo verdim.3 ay bitiyor artik kilo almam lazim aslinda.

Canim dikkat et bence cok fazla kilo alabilrisin.
Bende tam tersi pek bisey yiyemiyorum ve 3 bucuk kilo verdim.3 ay bitiyor artik kilo almam lazim aslinda.

Yok, yok :) Canım sadece çekiyor, hepinize yemeye kalksam zaten şimdiden 10 kg almış olurdum :) Bugün 10. Haftaya girdim, 1 kg aldım daha şuanda. Elimden geldiğince dikkat ediyorum. Yine de Sağol kuzummm :*

Yok, yok :) Canım sadece çekiyor, hepinize yemeye kalksam zaten şimdiden 10 kg almış olurdum :) Bugün 10. Haftaya girdim, 1 kg aldım daha şuanda. Elimden geldiğince dikkat ediyorum. Yine de Sağol kuzummm :*
Anladim canim 1 kilo cok cok normal.dogumdan sonra kilolari geri vermesi sikinti olabiliyor.

Evet, asıl o yüzden. Üstelik ben zaten kg.luyum. En çok o yüzden dikkat ediyorum. Ne kadar az alırsam, o kadar kıymetli yani :)
Ilk cocugumda 6 ay sonra hemen dondum eaki kiloma 2. Cocugumda bi kac kilo kaldi bana hatira.3. De artkk daha dikkat ediyorum sonrasi daha zor olcak benim icin.hemde 12 kilo aldim en fazla 2 hamileligimde de.

Ben de onlarla ara öğün yapıyorum canım, iyi oluyor kuru kayısı, ceviz, badem :) Yanında 1 bardak süt, Ohh miss...

Bu arada ben son zamanlarda sık giremiyorum buraya. Ama elimden geldiğince okumaya çalışıyorum tüm sayfaları. Geçen günlerde burcu ile ilgili yorumlar yapılmış. Ağırlıklı çoğumuzun bebeği akrep burcu olacak :) 15 Kasım doğumlu bir akrep olarak size söyliyim istedim :) Aşırı kiskanciz biz mesela, hani bu sevgiliyi, eşi kiskanmaktan öte anneyi bile kiskanmaktan bahsediyorum :) Kız kardeşim nisanlandiginda çocuk bizimkilere anne - baba diye hitap ettiğinde kıyameti koparmisligim var :) Bu özellik sadece benim değil, tanıdığım diğer Akreplerde de var :) Çok şey yazıp çizerim ama okuması zor olur size :) Azcık huysuzuz biz, onun dışında iyiyizdir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…