bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben de onlarla ara öğün yapıyorum canım, iyi oluyor kuru kayısı, ceviz, badem :) Yanında 1 bardak süt, Ohh miss...
Aynen sütü her zaman içemiyorum hazır süt ilaç kokuyor bana ,köy sütü de her zaman bulunmuyor ama hemen hemen her gün ayran alıyorum ,yoğurt her yemekte mutlaka yiyorum

Canım msjini şimdi gördüm, kusura bakma lütfen. Ben Özcan beye 2 kere gittim, bu Çarşamba günü 3. gidisim olacak. Kendisinden gayet memnunum, cok iyi ilgileniyor. Sorularınıza istisnasız cvp veriyor. Zaten kendisi detaylı bilgilendirme yapıyor hersey ile ilgili, o yüzden soracak soru da pek kalmıyor. Kendisi sağolsun hem çok iyi hem de hastanenin fiyatları bana göre uygun. Bir tanidigimin önerdiği başka Dr. da var ama hem ben Özcan beyi bulmuştum ve memnunum, hem de fiyatı 2 katı... İstersen onu da söylerim canım.

Allahtan akrebi atlatıyoruz biz 22 kasımdan sonra yaya geçiş yapıyor yay olacak büyük ihtimal

Allah razı olsun arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin hiç birşeyim yoktu sabah kanamam oldu şimdi hastanedeyim serum taktılar kanamam halen birazda olsa devam ediyor şimdik kontral altında tutuyorlar
Gecmis olsun cnm. Dualarimiz seninle. Allahin izniyle hic bisey olmaz insallah cnm

Dua edin ne olurrrrr...uyandım hiç bişey yapmadım tucaleye gittim şiddetli kanamam oldu hastaneye yatırdılar ...düşebilirmiş bebeğimmmmmm Ne olur dua edin
Benim yengem de hep kanamali gecirdi hamileligini masallah 4 yadinda prensesimjz var simdi. Baz yapiyor sana annesi. Sen korkma ki yavrunda korkmasin. Dualarim seninle ve bebeginle.

Kizlaryaasürekli yemek yiyip hala karnı guruldayan kendini bengibi hep aç hisseden varmii yiyorumm yine Karnım gurul gurul
allahım nolcak benim buhalimm
Bennnnn bende yemek yiyorum 1 saat sonra gene acikiyorum. Psikolojim bozuldu. Tika basa yiyorum her seferinde ama inatla gunde 3 ogun yiyorum bir ogunde meyve. 5 kilo almisim bile ben siskoyum derken doktorum ne guzel zaten zayif birseysin dedi dunyalar benim dunden beri.

Su Burc konusuna benımde diyecegim var annem akrep burcu cok mantıklı akıllı titiz bir kadın herkes hatta butun arkadaslarım ondan Fıkır alır cevresinde cok guvenılır. . Ancak birinden bir kalemde soguyabilir asla affetmez bakışları cok etkıleyıcıdır hatta keskin bakar. . Kıskanç oldugu bir halini bilmem ve en önemli ozelligi hisleri cok kuvvetli insanlara karsı ilk etapta guvenmez .. kotu bir Burc degıl yanı ki ben suna inanıyorum bu ozellikler yetısme ve hayat tarzına gore degısır ben aslanım nyse ki annemle cok ıyı anlaşabildıgım için suan içim rahat bebişimlede anlasırız herılddd

Kızlar herkese merhaba. Ultrason fotosunu yükleyemiyorum. Size cinsiyetini soracam ama beceremedim bir turlu. Nasıl yapacagimi anlatır misiniz

Vildan_drs arkadaşıma acil şifalar diliyorum. Allah bebeğini sağlıklı doğurmayı nasip etsin insaallah

Biz de akrep olacağız inşaallah. Arkadaşlarım akrep öldürüldüğünde dışını sık yay olsun diyor. Bu kadar kotu mu yani

Annen = ben :) Ben de bir de kıskançlık var.

Çok konuştum biliyorum ama yazar Elif Şafak da akrep bu arada. Bence hic de fena değil hani

Canım akreplere kimse fena demiyor ki zaten, ben de akrebim mesela... Ama adı çıkmış, burcu temsil eden hayvandan ötürü. Her memleketin, her burcun iyisi kötüsü olduğu gibi bu burcu da mutlaka vardır ve olacaktır da... Kişilik özelliklerini zaten sadece burç belirlemez ki Hosbesli nin de dediği gibi, aile önemli, yetısme tarzı, çevre... Benimle aynı gün doğan bir arkadaşım var, kızı al süs diye yanında taşı, bebekk gibi, ama sakın ağzını açmasın mesela :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…