bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar herkese merhaba. Ultrason fotosunu yükleyemiyorum. Size cinsiyetini soracam ama beceremedim bir turlu. Nasıl yapacagimi anlatır misiniz
Cevapla hemen yaninda dosya yukle var ondan sonra gerisi geliyor tatlim :)

Benim ki evet beklenen tarihte doğar ise Yay olur, aksi takdirde akrep :) Ki yaydan daha çok mutlu olurum akrep olursa...
Boyle düşünmenize çok sevindim. Herkes çok önyargılı olunca akrepe karşı üzüldüm öyle. Sizin de gönlünüzden geçen halkınıza hayırlı olur inşaallah arkadaşım.

Boyle düşünmenize çok sevindim. Herkes çok önyargılı olunca akrepe karşı üzüldüm öyle. Sizin de gönlünüzden geçen halkınıza hayırlı olur inşaallah arkadaşım.

Amin canım benim :) Hepimizin inşallah... Ben kendimden biliyorum, Akrepler kötü değillerdir yani

Surekli ilaç kullananlar rapormu cıkartırdınz benım bazı ılaclarım bıttı ve eczane vermıyor artık mesela progestran bıttı bugun alamıcam birsey olurmu

Surekli ilaç kullananlar rapormu cıkartırdınz benım bazı ılaclarım bıttı ve eczane vermıyor artık mesela progestran bıttı bugun alamıcam birsey olurmu

Canım benim Progestan ım geçen hafta bittiğinde Dr u aradım. Eczaneden alabilirsin, gelene gerek yok dedi. Ben de aldım. Her hangi bir reçete vs de sormadilar. Acaba başka bir eczaneye de mi sorsan?

vildan_drs canım nasıl oldun şimdi? Umarim hersey yolundadir. Güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarim seninle.
İyi diyelim iyi olalım ama iyi değilim . Yatıyorum hastane de ...kanama devam ediyor bir pet dolarken şimdi çeyrek pet gibi ...sabah Bebek yaşıyor du şimdi ne durumdayız bilmiyorum hiç ilgilenen yok parça düşerse haber ver dediler gittiler allah yardımcım olsun düştüm Buralara ( yarın sabaha kadar doktor bekliyecek mişim bilmiyorum bekliyoruz düşecekmi duracakmı belli değil Allah'a kalmış bir de dualara (ilk defa böyle birşey başıma geliyo ne yaşayacağımı bilmiyorum...düşerse Nasıl düşecek ne olacak bilmiyorum ?çok mu zor ki

Canım benim Rabbim kolaylik versin, bir an önce kanaman bitsin ve bebisinle birlikte evinize dönün inşallah. Ne kadar zor bir durum olduğunu anlayabiliyorum. Benim de kanamalarim oluyor fakat günlük Ped doldurur en fazla ve hergün de olmuyor. Onu bile görünce elim ayağım tutusuyor. Ama kuzenimin eşi daha 1 ay falan oldu bebisi doğalı, onun hep kanaması oluyordu, üstelik parçalı kanama olduğunu söylüyor ama bebis gayet sağlıklı bir şekilde oldu. Bu şekilde aşırı kanama ile hastanede yatan arkadaşlarım oldu, hicbiri kayıp yasamadi. Benim de kanamam oluyor dedim ya, işte hepsi sırayla anlatıyor bana da benim de böyle böyle oldu birsey olmaz korkma diye. İnşallah sen de onlar gibi sorunu atlatıyoruz evine Döneceksin ve sağlıkla bebisini kucağına alacaksın canım. Bu gece aklım sende kalır, uyuyamam bak ben de... Ama kanamanın azalmış olmasi sevindirici. İnşallah sabaha hiç birşeyiniz kalmaz canım. .

Evet sizden sonra ben de netten araştırdım. Olumlu yorum çok, 10 yıldır da aynı hastanedeymiş, bu da ii bişi.. mayısın 2.haftası kendi doktoruma gidicem. Testleri onunla halledicem. Bi 15 gün sonrasında da deneyeceğim Özcan beyi ve hastaneyi. Teşekkür ederim.

Onemli olan senin olumlu dusunmen moralini yuksek tutman.sevgidemisin devlettemi

Dualarım seninle lütfen olumsuz düşünme inşallah hiç bişey olmuycak bebişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…