- 11 Eylül 2014
- 1.044
- 1.090
- 133
- 34
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #12.541
Allah yardımcın olsun inş kurtulur bebişin de sen de şu zor durumdan canım yinede kendine dikkat etİyi diyelim iyi olalım ama iyi değilim . Yatıyorum hastane de ...kanama devam ediyor bir pet dolarken şimdi çeyrek pet gibi ...sabah Bebek yaşıyor du şimdi ne durumdayız bilmiyorum hiç ilgilenen yokparça düşerse haber ver dediler gittiler allah yardımcım olsun düştüm Buralara ( yarın sabaha kadar doktor bekliyecek mişim bilmiyorum bekliyoruz düşecekmi duracakmı belli değil Allah'a kalmış bir de dualara (ilk defa böyle birşey başıma geliyo ne yaşayacağımı bilmiyorum...düşerse Nasıl düşecek ne olacak bilmiyorum ?çok mu zor ki
Ah canım benım bebegin inşallah seninle olacak. . Boyle kanaması olupta doguran cpk var duymuştum. .o dusmesi konusunda dusunme olumlu ol ki bebişin seninle olsun ruh halı onemli cunku. Allah yardımcın olsunİyi diyelim iyi olalım ama iyi değilim . Yatıyorum hastane de ...kanama devam ediyor bir pet dolarken şimdi çeyrek pet gibi ...sabah Bebek yaşıyor du şimdi ne durumdayız bilmiyorum hiç ilgilenen yokparça düşerse haber ver dediler gittiler allah yardımcım olsun düştüm Buralara ( yarın sabaha kadar doktor bekliyecek mişim bilmiyorum bekliyoruz düşecekmi duracakmı belli değil Allah'a kalmış bir de dualara (ilk defa böyle birşey başıma geliyo ne yaşayacağımı bilmiyorum...düşerse Nasıl düşecek ne olacak bilmiyorum ?çok mu zor ki
Onu sormadım canım verır belki o bugun bıttı..ben toplamda 5 ilaç kullanıyrm bır tane degilki yoksa alırım eczaneden tabıkı .. en iyisi dra sorayım belki rapor verırde 3 aylık alırım ugrasmam:)Canım benim Progestan ım geçen hafta bittiğinde Dr u aradım. Eczaneden alabilirsin, gelene gerek yok dedi. Ben de aldım. Her hangi bir reçete vs de sormadilar. Acaba başka bir eczaneye de mi sorsan?
Ya ben de tam bunu sorcaktim.. progestani bilmiyorum ama clexan i yazarken doktor tani kismina sadece gebelik yazmis. Eczane de bunu kabul etmedi...aile hekimim yazmadi. Baska bi kadin doguma.gittim o da teshisi koyan doktorun yazsin dedi. Ne ilacmis arkadas. Kendi doktoruma da tekrar gidemedigimden mecbur sigortasiz 100 tl verdim. Buna nasi bi cozum buldunuz arkadaslar..Surekli ilaç kullananlar rapormu cıkartırdınz benım bazı ılaclarım bıttı ve eczane vermıyor artık mesela progestran bıttı bugun alamıcam birsey olurmu
Surekli kullanacaksan sende rapor iste bnce cunku bazılarını vermıyor eczane onunlamı ugrascaz yahu alırız 3 aylık. . 100 tl ne yazık vallahi bosa mı sıgortalıyızYa ben de tam bunu sorcaktim.. progestani bilmiyorum ama clexan i yazarken doktor tani kismina sadece gebelik yazmis. Eczane de bunu kabul etmedi...aile hekimim yazmadi. Baska bi kadin doguma.gittim o da teshisi koyan doktorun yazsin dedi. Ne ilacmis arkadas. Kendi doktoruma da tekrar gidemedigimden mecbur sigortasiz 100 tl verdim. Buna nasi bi cozum buldunuz arkadaslar..
Canım senin kan pıhtılaşması testin yokmu ben hangi kadın doğum uzmanına gittiysem bir yıllık rapor çıkarttı ve ilaçlarımı iğnelerimi ücretsiz alıyorum hatta raporum olduğu için gidip sağlıkocağından yazdırdım 10 kutu iğne 5 kutu coraspirin yazmış iyi oldu baya gidecek bunlar bence en kısa zamanda doktora git söyle rapor çıkartmamız gerekiyormuş deYa ben de tam bunu sorcaktim.. progestani bilmiyorum ama clexan i yazarken doktor tani kismina sadece gebelik yazmis. Eczane de bunu kabul etmedi...aile hekimim yazmadi. Baska bi kadin doguma.gittim o da teshisi koyan doktorun yazsin dedi. Ne ilacmis arkadas. Kendi doktoruma da tekrar gidemedigimden mecbur sigortasiz 100 tl verdim. Buna nasi bi cozum buldunuz arkadaslar..
Canim benim kuzucuk mışıl mışıl uyuyodu usg sırasında :) Doktor bi şey görür gibi oldum ama kimseye söylemeyin bu hafyalarda yanılma çok oluyo dedi erkeğe benzetti :) Hamile kaldığımi öğrenen herkes bence oğlun olcak dediği için sasirmadim açıkçası :))) Bi sobraki kontrole net belli olur insallah.. ense kalınlığına da çok iyi dedi kan sonucum daha çıkmadı tabii..Canım sen cinsiyet öğrenebildinmi usg atsana. İkili test yaptınmı? Sağlıkla büyüsün inşallah.
bilgiler için sağol tatlım.. inan ben de hiç anlamadım canım, araştırdım, bu ciddi bi sorun, düşüğe sebep olabiliyor veya iyi ihtimalle erken doğuma.. ama kadın sanki basit bişeymiş ve çok da gerekli değilmiş gibi anlattı.. tekrar kesinlikle gitmeyeceğim bu kadına. cumartesi kendi doktorumla randevum var, ondan kontrol etmesini istiycem ve eğer gerçekten böyle bi durum varsa da operasyonu kendi doktoruma yaptırıcam bakalım..O aciklik kendi kendine gecmiyor diye biliyorum gebelik ilerledikce eeken dogun riski artiyo.o yuzden gebeligin belli haftasinda dikis atiyolar rahim agzina.ondan sonra hicbir sorun olmadan gebeligi tamamliyorsun.bikac arkadasim ayni islemlerden gecti.ama bu senin isteyip istememene gore olmaz ki canim.yapilmasi gerekiyorsa yapilmalidi.doktor niye istersen falan demis anlamadin.
evet tatlım daha önce de kıza benziyor demiştin :) az kaldı öğrenmeye, cmtsi randevumuz var 14 haftanın sonu olacak, belki doktor söyler :) 11. haftada erkeğe benziyor demişti ama kesin değil diye de ısrarla söyledi tabi :) heycanla bekliyoruz bakalım :))Canım yorum yapmışmıydık sanki prenses geliyor sana. Allah uzun ömür versin.
cevap için sağol tatlım.. ben anlamadım bu işi gerçekten, kimle konuşsam aynı şeyleri söylüyor hemen hemen.. iş yapmanın ağır kaldırmanın riskli olduğu, erken doğuma yada düşüğe sebep olabileceği fln.. ama bu kadın bana çok da önemli bişey değil gibi bahsetti ve kendi isteğime bıraktı.. 2li test gibi ister yapğtır ister yaptırma dedi hatta.. cmtsi kendi doktoruma gidicem, gerçekten bi prob var mı baksın, eğer varsa yine kendi doktoruma yaptırıcam inş.. amin tatlım, bebişlere sağlıkla kavuşuruz inşallah :)Larus merhaba,
10+3 günlük hamileyim. Rahmimde anomali olduğu için riskli bir süreç geçiriyorum ve öğrendiğimden beri hiçbir iş yapmadan evde yatıyorum. 13. Haftamda bana da dikiş atılacak korkulacak bişey değil aksine bebeğimizin daha fazla içerde kalması için olması gereken bir operasyon. Allah sağlıklı hayırlı doğumlar versin hepimize
Rabbim korusun seni de bebişi de canım.. moralini düşürme, bol bol dua et, biz de dua edelim..İyi diyelim iyi olalım ama iyi değilim . Yatıyorum hastane de ...kanama devam ediyor bir pet dolarken şimdi çeyrek pet gibi ...sabah Bebek yaşıyor du şimdi ne durumdayız bilmiyorum hiç ilgilenen yokparça düşerse haber ver dediler gittiler allah yardımcım olsun düştüm Buralara ( yarın sabaha kadar doktor bekliyecek mişim bilmiyorum bekliyoruz düşecekmi duracakmı belli değil Allah'a kalmış bir de dualara (ilk defa böyle birşey başıma geliyo ne yaşayacağımı bilmiyorum...düşerse Nasıl düşecek ne olacak bilmiyorum ?çok mu zor ki
Doktorumdan rapor istedim ama receteyle yqziyoruz biz dedi. Artik surekli gideyim diye mi yapti anlamadim. Gunahini almiyim 10 gunde bitiyo bi kutu. Aynen walla sknti ayda 300 tl.. kontrolde israrla isticem :)Surekli kullanacaksan sende rapor iste bnce cunku bazılarını vermıyor eczane onunlamı ugrascaz yahu alırız 3 aylık. . 100 tl ne yazık vallahi bosa mı sıgortalıyız
canım B12 ne baktı mı doktor? düşüklüğü bulantıyı çok arttırıyor, ben B12 iğnelerine başladıktan sonra çok azaldı bulantılarım.. bide yatarken ev ne kadar sıcak olursa olsun belimi karnımı ince bi şalla sarıp yatıyodum, sabah kusmasını azaltıyor, zaten sbh kusmayınca bişeyler yiyosun o da gün içindeki bulantıları azaltıyor.. Rabbim şifa versin, en kısa zamanda atlatırsın inşallahKizlar mrb bende 13+2 günlük hamileyim 6.haftadan beri sürekli kusuyorum doktorum zoferi verdi onu icmezsem lavaboda oturuyorum 4 kutu bitirdim ama bi yandan da korkuyorum bir sey olur mu diye Allah herkese yardım etsin
Aile hekimin hadi yazamiyo. Kan pihtilasma testlerim yanimda oldugu halde umraniyedeki bi kadin dogumcu, takip eden doktorun yazsin dedi. Onu tercih etmedigim icin mi acaba diye dusundum. Kendi doktorum besiktasta, taa oraya gidemedim. ona da 1 kere soyledim receteyle yqziyoruz dedi. Surekli geleyim diyr yapiyo olabilir..Yazdigi recetenim teshis kismina gebelik trombozu gibi bi sey yazmasi gerekiyomus,yazmamsi. Yazdigi recete de gecersiz oldu. Rapor isticem kontorlde israrla.sen nerden almistin raporu tatlim olmadi oraya giderim.belki.Canım senin kan pıhtılaşması testin yokmu ben hangi kadın doğum uzmanına gittiysem bir yıllık rapor çıkarttı ve ilaçlarımı iğnelerimi ücretsiz alıyorum hatta raporum olduğu için gidip sağlıkocağından yazdırdım 10 kutu iğne 5 kutu coraspirin yazmış iyi oldu baya gidecek bunlar bence en kısa zamanda doktora git söyle rapor çıkartmamız gerekiyormuş de
Aynen canim.bu sefer bi talihsizlik oldu. Vermezse bu sebepten doktoru bile degistirebilirm muayenesi ayri, ilaclari ayri, tahlilleri ayri.. sigortasiz olsam neyse dicem de. Bu sekilde kotu hissettim kendimi:)papillonades canım ben de oksapar 0.4 kullanıyorum doktorum rapora ne yazdi bilmiyorum açıkçası ama hiç ücret ödemiyorum ben acaba raporu hazirlayan doktorla konussan da raporu mu guncellese çok saçma 100 tl ver ver nereye kadar...
Maalesef devlette ...sabah 5 gibi geldik burda çok kadın doğumcu vardır dedik ..geldik ama geldiğime geleceğime pişmanım ...Onemli olan senin olumlu dusunmen moralini yuksek tutman.sevgidemisin devlettemi
canım perş akşamı ben de lekelenmem oldu diye acile gittim hem de özele, beni nerdeyse 2 saat beklettiler test mest, ondan sonra bizim kadın doğum nöbetçimiz yok deyip yolladılar, ultrasonla bakıp bebek yaşıyo mu diye bile kontrol etmedilerMaalesef devlette ...sabah 5 gibi geldik burda çok kadın doğumcu vardır dedik ..geldik ama geldiğime geleceğime pişmanım ...
şöyle örnekleyebilirim 18 aylık oğlum da akrep ve oğlum diye demiyorum hayran kaldım bu burcaBoyle düşünmenize çok sevindim. Herkes çok önyargılı olunca akrepe karşı üzüldüm öyle. Sizin de gönlünüzden geçen halkınıza hayırlı olur inşaallah arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?