bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Çok tesekkur ederim arkadasim. İçimi rahatlayınız. Herkes için iyi şeyler olmasını diliyorum

Maalesef devlette ...sabah 5 gibi geldik burda çok kadın doğumcu vardır dedik ..geldik ama geldiğime geleceğime pişmanım ...

Orda da iyi bakarlar ama hafta sonu olmasi kotuydu.bugunden itibaren daha iyi muayne olursun canim.her hastane hafta sonu oldumu oralarda hayat duruyor resmen.bugun dr vizite geldiginde sonuclardan haberdar et canim bizi.

Cnm Allahin izniyle dusme fln olmicak. Bak hem kanaman da azalmis. Hayirlisiyla bebeginde sende atlatcaksiniz bunu. Devlet hastanesinde misin sevgi de mi. Doktorun kimdu bu arada

Canım senin yaptığın en güzeli bence:) bende bu sefer bebek şekeri yaparım artık bebek şekerleri lokum bisküvi gibi oturdu doğumlarda. Belkide hazır alırım hazırlarda çok güzel şeyler var.
Evet cnm hazır da çok güzel şeyler var. Ben 6 aylık olunca bi Eminönüne gidip gelmeyi düşünüyorum oradan bende beğendiğim malzemeyi alıp yapayım diyorum hem uğraş bulmuş olurum :)

Kızlar bunu bu site de duydum :) acaba gerçeklik payı var mı :)

《free beta HCG eğer 50 nin üstü olursa kız olurmuş,altı da oğlan..》

Ben ilk üniversite hastanesinde hamile olduğumu öğrenince çıkarttım sonra başka bir özel hastanede doktora gittim ona söylemedim raporumun olduğunun oda çıkarttı sonra devlete gittim o doktorda rapor çıkartalım ilaçları bedava alırsın dedi var raporum dedim... Sonra ilacım bittince sağlık ocağına yazdırdım raporum olunca istediğin yerden yazdırabilirsin bence kontrol gününü beklemeden git çıkart raporu... Zaten test sonuçların varsa her doktor söylüyor rapor çıkartalım diye seninki neden söylemedi ki ne gerek var o kadar para vermene yazık değil mi.. Hatta benim raporum olduğu halde iki hafta geçerli değildi iki hafta sonra parasız aldık tanıdık eczacı olunca o bize idareysen verdi sonra bedava oldu.. Yani raporun olsa bile geçerli olması için bir süre varmış

Bende b12 iğnelerinden önce üşümem vardı şimdi o iğnelerden sonra geçti şükür. BulantıM da eskiye göre azaldı demek ki b12 eksikliği yüzünden oluyormuş

günaydın kızlarr bende bugün 5 gün aradan sonra işe başladım ço zor geldi sabah kalkıp gelmesi birde grip oldum tam oldu ölüyorum baş ağrısından

Günaydın kısslar.İnşallah güzel haberler alacgmz bir hafta olur.
Msjmi ogurmeler mide bulantısı cikarmalar böldü maalesef halbuki bu sabah hamilelik takviminde 1.trimester n bittiğni okudum.İnşallah bitiodr demiştim ki bulantı geldi.inşallah azalır diyelm o zaman

günaydın!!!
sağlıklı,mutlu,huzurlu haftalar diliyorum...
11 mayıssss gel artık diyorum!!...
sanki bir kaç gündür bulantılar azaldı gibi, ara ara yokluyor yine tabii tamamen geçmedi
bir de kızlar 2. 3. çocuğu olanlar anlar beni, 4 yaşında kızım var sürekli tepemdekucak istiyor oynamak zıplamak hoplamak istiyor, ee tabi ben de istiyorum onunla oynamak ama hemen yoruluyorum belim ağrıyor v.s bir de korkuyorum bebişe zarar verir miyim diye sonra da diyorum amaan eskiden tarlada çalışırmış hamile kadınlar Allahın izniyle birşey olmaz inşallah!
daha şimdiden böyleysem ilerleyen aylarda, inşallah hayırlısıyla bebiş doğduktan sonra işim daha da zor olacakhafiften korkularım başladı
Allah yardımcımız olsun,güç kuvvet versin inşallah!!

seni çook iyi anlıyorum canım aynı benimde 4 yaşında oğlum var devamlı kucağımda oynuyor koşup gelip atlıyor bende ne yapacağımı şaşırdım ben kendimi kaçırdıkça sanki daha çok üstüme geliyor bende bişey olmaz diyorum oynuyorum mecbur daha şimdiden soğumasın kardeşinden onun yüzünden olduğunu anlamasın diye bişey diyemiyorum

14112006 aynen cnm, annelik zor iş gerçekten!
benim kızım da çok hassas bir çocuk, aman onu kırarım üzerim diye ne yapacağımı şaşırıyorum bazen,daha da söylemedim zaten bi 12.hafta bitsin inşallah o zaman uygun bir dille anlatırsak babasyla daha güzel olur inşallah herşey!

Benimde 1bucuk yasinda kizim var cok cok hareketli ve cok inatci bir cocuk butun gun kucagimda resmen kucagima aliyorum o kucagimdayke merdiven cikiyoruz vs vs.Allah yardimcimiz olsu insallah.
Her zaman diyorum diger 2 hamileligime gore cok farkli bu hamileligim hic hamile degilmisim gibiyim.o yuzden endiselrim var.devlet bakmamisti bir kere ultrasonla bakti diye sinir oldum dr ye.yarin cok sukr randevum var kendi dr me insallah sagliklidir bebegim.bir sorun yoktur.

Aynen sütü her zaman içemiyorum hazır süt ilaç kokuyor bana ,köy sütü de her zaman bulunmuyor ama hemen hemen her gün ayran alıyorum ,yoğurt her yemekte mutlaka yiyorum
Canim pastorize süt içmek. Gerekiyor.dikkat et lütfen. Babam her gün nerdeyse süt. Alıyor taze hemen sahip veriyor lar ama.ben içemiyorm pastorize olmak zorunda

Bu kadar zora sokuyolar insani iste telefon acip receteyi duzelttrmeleri on dklarini almaz o eczacilarin... Ya da sagliknocaginin. Benim de mg sini az gostermisler ben 0,6 kullaniyorum 4 mg yazmislar neymis efendim aynisi olacakmis aradilar duzelttrdiler raporu ve verdiker ignemi. Insanlar biraz anlayisli olcak bakalim o 100 lirayi ne icin ayirmistin varmiydi yok muydu.

Günaydın hanımlar

Bir haftadır hastayım ilaç içemediğim için hala geçmedi. Oğlum da zorladı ben hep yanında olunca.

Yeni bebeğimi cumartesi gördüm iyice büyümüş vücudu şekillenmiş. 4 gün önde çıktı ultrasonda. Bana bakarken kız gibi geldi ama doktor henüz yorum yapmak için çok erken hem ben göremedim dedi. Hayırlısı Allahtan tabi ki de insan çok merak ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…