- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #12.561
Çok tesekkur ederim arkadasim. İçimi rahatlayınız. Herkes için iyi şeyler olmasını diliyorumşöyle örnekleyebilirim 18 aylık oğlum da akrep ve oğlum diye demiyorum hayran kaldım bu burcabakışları gerçekten çokk etkileyici oluyor.resmen şeytan tüyü var evetv biraz kıskanç oluyor bence kendi yaşıtları yada çocuklardan pek haz etmiyor.kendine ait eşyalarını sakladığı gizli köşeleri var bunu burç özelliklerinde okuduğumda inanamamıştım ama gerçekmiş acayip hareketli oluyor birde eski kilona anında dönüş sebebi... şimdiki minnoşum da akrep görünüyor ve çok sevvindim ... evde iki koç iki akrep olacağız inşallah
Maalesef devlette ...sabah 5 gibi geldik burda çok kadın doğumcu vardır dedik ..geldik ama geldiğime geleceğime pişmanım ...
Cnm Allahin izniyle dusme fln olmicak. Bak hem kanaman da azalmis. Hayirlisiyla bebeginde sende atlatcaksiniz bunu. Devlet hastanesinde misin sevgi de mi. Doktorun kimdu bu aradaİyi diyelim iyi olalım ama iyi değilim . Yatıyorum hastane de ...kanama devam ediyor bir pet dolarken şimdi çeyrek pet gibi ...sabah Bebek yaşıyor du şimdi ne durumdayız bilmiyorum hiç ilgilenen yokparça düşerse haber ver dediler gittiler allah yardımcım olsun düştüm Buralara ( yarın sabaha kadar doktor bekliyecek mişim bilmiyorum bekliyoruz düşecekmi duracakmı belli değil Allah'a kalmış bir de dualara (ilk defa böyle birşey başıma geliyo ne yaşayacağımı bilmiyorum...düşerse Nasıl düşecek ne olacak bilmiyorum ?çok mu zor ki
Evet cnm hazır da çok güzel şeyler var. Ben 6 aylık olunca bi Eminönüne gidip gelmeyi düşünüyorum oradan bende beğendiğim malzemeyi alıp yapayım diyorum hem uğraş bulmuş olurum :)Canım senin yaptığın en güzeli bence:) bende bu sefer bebek şekeri yaparım artık bebek şekerleri lokum bisküvi gibi oturdu doğumlarda. Belkide hazır alırım hazırlarda çok güzel şeyler var.
Ben ilk üniversite hastanesinde hamile olduğumu öğrenince çıkarttım sonra başka bir özel hastanede doktora gittim ona söylemedim raporumun olduğunun oda çıkarttı sonra devlete gittim o doktorda rapor çıkartalım ilaçları bedava alırsın dedi var raporum dedim... Sonra ilacım bittince sağlık ocağına yazdırdım raporum olunca istediğin yerden yazdırabilirsin bence kontrol gününü beklemeden git çıkart raporu... Zaten test sonuçların varsa her doktor söylüyor rapor çıkartalım diye seninki neden söylemedi ki ne gerek var o kadar para vermene yazık değil mi.. Hatta benim raporum olduğu halde iki hafta geçerli değildi iki hafta sonra parasız aldık tanıdık eczacı olunca o bize idareysen verdi sonra bedava oldu.. Yani raporun olsa bile geçerli olması için bir süre varmışAile hekimin hadi yazamiyo. Kan pihtilasma testlerim yanimda oldugu halde umraniyedeki bi kadin dogumcu, takip eden doktorun yazsin dedi. Onu tercih etmedigim icin mi acaba diye dusundum. Kendi doktorum besiktasta, taa oraya gidemedim. ona da 1 kere soyledim receteyle yqziyoruz dedi. Surekli geleyim diyr yapiyo olabilir..Yazdigi recetenim teshis kismina gebelik trombozu gibi bi sey yazmasi gerekiyomus,yazmamsi. Yazdigi recete de gecersiz oldu. Rapor isticem kontorlde israrla.sen nerden almistin raporu tatlim olmadi oraya giderim.belki.
Bende b12 iğnelerinden önce üşümem vardı şimdi o iğnelerden sonra geçti şükür. BulantıM da eskiye göre azaldı demek ki b12 eksikliği yüzünden oluyormuşcanım B12 ne baktı mı doktor? düşüklüğü bulantıyı çok arttırıyor, ben B12 iğnelerine başladıktan sonra çok azaldı bulantılarım.. bide yatarken ev ne kadar sıcak olursa olsun belimi karnımı ince bi şalla sarıp yatıyodum, sabah kusmasını azaltıyor, zaten sbh kusmayınca bişeyler yiyosun o da gün içindeki bulantıları azaltıyor.. Rabbim şifa versin, en kısa zamanda atlatırsın inşallah
günaydın hanımlarr:)
Gunaydin canim.herzamanki gibi uykulu uykulu gozlerle gunaydin hepinize.
seni çook iyi anlıyorum canım aynı benimde 4 yaşında oğlum var devamlı kucağımda oynuyor koşup gelip atlıyor bende ne yapacağımı şaşırdım ben kendimi kaçırdıkça sanki daha çok üstüme geliyor bende bişey olmaz diyorum oynuyorum mecbur daha şimdiden soğumasın kardeşinden onun yüzünden olduğunu anlamasın diye bişey diyemiyorumgünaydın!!!
sağlıklı,mutlu,huzurlu haftalar diliyorum...
11 mayıssss gel artık diyorum!!...
sanki bir kaç gündür bulantılar azaldı gibi, ara ara yokluyor yine tabii tamamen geçmedi
bir de kızlar 2. 3. çocuğu olanlar anlar beni, 4 yaşında kızım var sürekli tepemdekucak istiyor oynamak zıplamak hoplamak istiyor, ee tabi ben de istiyorum onunla oynamak ama hemen yoruluyorum belim ağrıyor v.s bir de korkuyorum bebişe zarar verir miyim diye sonra da diyorum amaan eskiden tarlada çalışırmış hamile kadınlar Allahın izniyle birşey olmaz inşallah!
daha şimdiden böyleysem ilerleyen aylarda, inşallah hayırlısıyla bebiş doğduktan sonra işim daha da zor olacakhafiften korkularım başladı
Allah yardımcımız olsun,güç kuvvet versin inşallah!!
günaydın!!!
sağlıklı,mutlu,huzurlu haftalar diliyorum...
11 mayıssss gel artık diyorum!!...
sanki bir kaç gündür bulantılar azaldı gibi, ara ara yokluyor yine tabii tamamen geçmedi
bir de kızlar 2. 3. çocuğu olanlar anlar beni, 4 yaşında kızım var sürekli tepemdekucak istiyor oynamak zıplamak hoplamak istiyor, ee tabi ben de istiyorum onunla oynamak ama hemen yoruluyorum belim ağrıyor v.s bir de korkuyorum bebişe zarar verir miyim diye sonra da diyorum amaan eskiden tarlada çalışırmış hamile kadınlar Allahın izniyle birşey olmaz inşallah!
daha şimdiden böyleysem ilerleyen aylarda, inşallah hayırlısıyla bebiş doğduktan sonra işim daha da zor olacakhafiften korkularım başladı
Allah yardımcımız olsun,güç kuvvet versin inşallah!!
Canim pastorize süt içmek. Gerekiyor.dikkat et lütfen. Babam her gün nerdeyse süt. Alıyor taze hemen sahip veriyor lar ama.ben içemiyorm pastorize olmak zorundaAynen sütü her zaman içemiyorum hazırsüt ilaç kokuyor bana ,köy sütü de her zaman bulunmuyor ama hemen hemen her gün ayran alıyorum ,yoğurt her yemekte mutlaka yiyorum
Bu kadar zora sokuyolar insani iste telefon acip receteyi duzelttrmeleri on dklarini almaz o eczacilarin... Ya da sagliknocaginin. Benim de mg sini az gostermisler ben 0,6 kullaniyorum 4 mg yazmislar neymis efendim aynisi olacakmis aradilar duzelttrdiler raporu ve verdiker ignemi. Insanlar biraz anlayisli olcak bakalim o 100 lirayi ne icin ayirmistin varmiydi yok muydu.Ya ben de tam bunu sorcaktim.. progestani bilmiyorum ama clexan i yazarken doktor tani kismina sadece gebelik yazmis. Eczane de bunu kabul etmedi...aile hekimim yazmadi. Baska bi kadin doguma.gittim o da teshisi koyan doktorun yazsin dedi. Ne ilacmis arkadas. Kendi doktoruma da tekrar gidemedigimden mecbur sigortasiz 100 tl verdim. Buna nasi bi cozum buldunuz arkadaslar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?