bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Biz söyledik ultrason görüntülerine bakıp duruyor arada gelip seviyorda ama sanki gelince çok farklı olacak gibi bana aşırı düşkün zor günler bizi bekliyor.şuan kreşe gidiyor umarım kardeşinden sonra gitmicem demez ondan da çok korkuyorum

kızlar ben biraz korkuyorum ama normal doğum düşünüyorum deneyimli annelerimiz var çok mu zorr sezrayan aksi bir durum olursa istyorum

kızlar ben biraz korkuyorum ama normal doğum düşünüyorum deneyimli annelerimiz var çok mu zorr sezrayan aksi bir durum olursa istyorum
Canim benim oglumda acilmam olmadi ve suyum bitmis acil sezeryana alindim.en fazla 1 hafta sikinti sonra yavas yavas normale donuluyor.kisiden kisiye degisiyor canim kimi insan 2 gunde ayaga kalkiyor kiminin 1 haftayi buluyor.

Yani canım normal doğum bilmiyorum sezeryan oldum. Sezeryandan sonra ağrı çok oluyor ama rabbim dayanma gücü veriyor. Normal doğum yaşamadım ama onun ağrısına az değil bence. Yani birinde doğurana kadar ağrı çekiyorsun sonrasında yine hafif ağrılar olur galiba. Diğerinde doğumdan sonra ağrı çekiyoruz. Yani annelik zor. Kolay olsaydı cennet annelerin ayakları altında olmazdı dimi.rabbim hepimizi sağlıklı sıhhatli yavrularımıza kavuştursun.

aynen rabbim kolay geçitlerinden geçirsin hepmizi ben akısana bırakcam son analar beli olur

amin rabbim kolay geçitlerinden geçirsin inşş zor normlade sezarda zor bence sezrayan ablarım oldu hemen ayağa dikildiler wallada dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor

Hayırlı sabahlar kızlar
Ben hasta oldum ck fena oksuruyorum nasıl geçer acaba bu öksürük

Randevum haftaya pazartesi inşallah bebisim iyidir. Önceden akşamları 9 oldu mu uyuyordum şimdi öyle uyku bastirmiyor. Aklıma kötü şeyler geliyor uyku halinin hafiflemesi normal mi acaba arkadaşlar? Valla bu çocuk dogana kadar ben kafayı yemezsem iyidir

amin rabbim kolay geçitlerinden geçirsin inşş zor normlade sezarda zor bence sezrayan ablarım oldu hemen ayağa dikildiler wallada dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor
Canım kişiden kişiye değişir. Ben ameliyathaneye ağlaya ağlaya girmiştim. Orayı görünce iyice titredim.çok korktum ölcem sandım. Yani ruh halide çok önemli. Mesela bunda daha iyi olabileceğimi tahmin ediyorum. İyileşme sürecide buna bağlı olarak uzuyor yada kısalıyor bence.

vildan_drs canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Benim bir arkadaşımın hamileliği boyunca şakir şakir kanaması oldu ama sağ salim doğum yaptı. Hiç kendini strese sokma eğer o hamilelik sağlıklı ise Allahın izniyle devam eder merak etme

Korkma canım ya inşallah bişey yok bebişimde. Benimde bazen kafam yastıktan kalkmaz bazen gece 2 ye 3 e kadar oturuz eşimle film izleriz. Vücudun enerjisiyle alakalı. Kafana takma bence. Sen 3 haftada mı görünüyorsun doktora. Benim daha 3 haftam var

Aklina oyle seyler getrme canim insallah sagliklidir bebesin.
Oksuruk benimde var 2 hafta olcak hala gecmedi ihlamur icin diyorlar ama bende unuturm hic daha icmedim

aynen hayırlsı inş bakalı görcez artk son zamanlar

Doğum tarihimiz aynı ;benimde son 10 gündür uyku halim azaldı kalmadı. 12 haftadan sonra geçmesi nnirmal5

Günaydın kizlarr Nasılsıniz ya hastanedeki arkadastan hala haber yok merak ediyorum inş iyilerdir normal doğumu soranlara şunu soleyeyim normal doğum ensaglikli olan ağrıyı duyuyosun evet ağrıyı cekiyosun ama bebeginin sana geldiğini oanda goruyosunn ilk dunyaya gelişine şahit oluyosunn ilk aglayisi o ilk sesi herseyiyle sahitsin ve cok duygusal oluyo Onan cokguzel sonra bütün ağrıyı unutuyosun engüzel tarafı çabuk ayaklaniyosun sezeryanda bolebi Şansın yok evet mecbursa sezeryan olursun ama normalse normal dogumm

Günaydın canım:)
Aklımıza hiç öyle şeyler getirmiyoruz, çünkü belirtiler azalıp çoğalıyorlar.. 3 gün hiç çıkartmadım dün öğlen içim dışıma çıktı, hamileliğin başından beri en kötü kusmamdı, bugün ufacık bi bulantım bile yok.. Artık azalıyor sanırım bu tarz sıkıntılar.. Boğaz için de zencefil canım. 5.haftada çok fena hasta oldum ben de faranjit.. Boğazım perişandı sesim çıkmıyodu öksürük fln.. Taze zencefilden nohut kadar kesip balla yiyordum yada sıcak su veya ıhlamurla içiyodum, hemen yumuşuyor boğaz.. Toz zencefil de işe yarıyormuş ama ben denemedim.. Geçmiş olsun tatlım :)

Bende 1.trimester donemini atlattim ama hala yemek kokusu buz dolabi kokusu kaldiramamiyorum. Gozumun onu karariyor kapilara koltuklara yapisiyorum. Gecse artik evimde rahat rahat yemek yapabilsem. Makarna yemekten bıkti adam yazik

Günaydın :)
Evet tatlım ya hala ses yok vildan_drs den inşallah bebeği de o da iyidir.. Hayırlı haber bekliyoruz inşallah..

Annesi bebegin iyidir Allah in izniyle. Bende franjiti 2 haftada atlattim ama oksuruk malesef devam ediyor oyle boyle oksuruk degil hemde esim yazik cok korkuyor ben oksururken cigerler cikacak gb diyor cikmadigi surece sorun yok diyorum bende ona. Sicak suya cokta sicak olmayan suya bal ve limon karistirip iciyorum. Bir de ihlamur icebilirsin. Sabah kalkincada bal yemek gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…