- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #12.581
Biz söyledik ultrason görüntülerine bakıp duruyor arada gelip seviyorda ama sanki gelince çok farklı olacak gibi bana aşırı düşkün zor günler bizi bekliyor.şuan kreşe gidiyor umarım kardeşinden sonra gitmicem demez ondan da çok korkuyorum14112006 aynen cnm, annelik zor iş gerçekten!
benim kızım da çok hassas bir çocuk, aman onu kırarım üzerim diye ne yapacağımı şaşırıyorum bazen,daha da söylemedim zaten bi 12.hafta bitsin inşallah o zaman uygun bir dille anlatırsak babasyla daha güzel olur inşallah herşey!
Canim benim oglumda acilmam olmadi ve suyum bitmis acil sezeryana alindim.en fazla 1 hafta sikinti sonra yavas yavas normale donuluyor.kisiden kisiye degisiyor canim kimi insan 2 gunde ayaga kalkiyor kiminin 1 haftayi buluyor.kızlar ben biraz korkuyorum ama normal doğum düşünüyorum deneyimli annelerimiz var çok mu zorr sezrayan aksi bir durum olursa istyorum
Yani canım normal doğum bilmiyorum sezeryan oldum. Sezeryandan sonra ağrı çok oluyor ama rabbim dayanma gücü veriyor. Normal doğum yaşamadım ama onun ağrısına az değil bence. Yani birinde doğurana kadar ağrı çekiyorsun sonrasında yine hafif ağrılar olur galiba. Diğerinde doğumdan sonra ağrı çekiyoruz. Yani annelik zor. Kolay olsaydı cennet annelerin ayakları altında olmazdı dimi.rabbim hepimizi sağlıklı sıhhatli yavrularımıza kavuştursun.kızlar ben biraz korkuyorum ama normal doğum düşünüyorum deneyimli annelerimiz var çok mu zorr sezrayan aksi bir durum olursa istyorum
Yani canım normal doğum bilmiyorum sezeryan oldum. Sezeryandan sonra ağrı çok oluyor ama rabbim dayanma gücü veriyor. Normal doğum yaşamadım ama onun ağrısına az değil bence. Yani birinde doğurana kadar ağrı çekiyorsun sonrasında yine hafif ağrılar olur galiba. Diğerinde doğumdan sonra ağrı çekiyoruz. Yani annelik zor. Kolay olsaydı cennet annelerin ayakları altında olmazdı dimi.rabbim hepimizi sağlıklı sıhhatli yavrularımıza kavuştursun.
Yani canım normal doğum bilmiyorum sezeryan oldum. Sezeryandan sonra ağrı çok oluyor ama rabbim dayanma gücü veriyor. Normal doğum yaşamadım ama onun ağrısına az değil bence. Yani birinde doğurana kadar ağrı çekiyorsun sonrasında yine hafif ağrılar olur galiba. Diğerinde doğumdan sonra ağrı çekiyoruz. Yani annelik zor. Kolay olsaydı cennet annelerin ayakları altında olmazdı dimi.rabbim hepimizi sağlıklı sıhhatli yavrularımıza kavuştursun.
Canım kişiden kişiye değişir. Ben ameliyathaneye ağlaya ağlaya girmiştim. Orayı görünce iyice titredim.çok korktum ölcem sandım. Yani ruh halide çok önemli. Mesela bunda daha iyi olabileceğimi tahmin ediyorum. İyileşme sürecide buna bağlı olarak uzuyor yada kısalıyor bence.amin rabbim kolay geçitlerinden geçirsin inşş zor normlade sezarda zor bence sezrayan ablarım oldu hemen ayağa dikildiler wallada dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor
Korkma canım ya inşallah bişey yok bebişimde. Benimde bazen kafam yastıktan kalkmaz bazen gece 2 ye 3 e kadar oturuz eşimle film izleriz. Vücudun enerjisiyle alakalı. Kafana takma bence. Sen 3 haftada mı görünüyorsun doktora. Benim daha 3 haftam varHayırlı sabahlar kızlar
Ben hasta oldum ck fena oksuruyorum nasıl geçer acaba bu öksürük
Randevum haftaya pazartesi inşallah bebisim iyidir. Önceden akşamları 9 oldu mu uyuyordum şimdi öyle uyku bastirmiyor. Aklıma kötü şeyler geliyoruyku halinin hafiflemesi normal mi acaba arkadaşlar? Valla bu çocuk dogana kadar ben kafayı yemezsem iyidir
Aklina oyle seyler getrme canim insallah sagliklidir bebesin.Hayırlı sabahlar kızlar
Randevum haftaya pazartesi inşallah bebisim iyidir. Önceden akşamları 9 oldu mu uyuyordum şimdi öyle uyku bastirmiyor. Aklıma kötü şeyler geliyoruyku halinin hafiflemesi normal mi acaba arkadaşlar? Valla bu çocuk dogana kadar ben kafayı yemezsem iyidir
Canım kişiden kişiye değişir. Ben ameliyathaneye ağlaya ağlaya girmiştim. Orayı görünce iyice titredim.çok korktum ölcem sandım. Yani ruh halide çok önemli. Mesela bunda daha iyi olabileceğimi tahmin ediyorum. İyileşme sürecide buna bağlı olarak uzuyor yada kısalıyor bence.
Doğum tarihimiz aynı ;benimde son 10 gündür uyku halim azaldı kalmadı. 12 haftadan sonra geçmesi nnirmal5Hayırlı sabahlar kızlar
Günaydın canım:)Hayırlı sabahlar kızlar
Bende 1.trimester donemini atlattim ama hala yemek kokusu buz dolabi kokusu kaldiramamiyorum. Gozumun onu karariyor kapilara koltuklara yapisiyorum. Gecse artik evimde rahat rahat yemek yapabilsem. Makarna yemekten bıkti adam yazikGünaydın kısslar.İnşallah güzel haberler alacgmz bir hafta olur.
Msjmi ogurmeler mide bulantısı cikarmalar böldü maalesefhalbuki bu sabah hamilelik takviminde 1.trimester n bittiğni okudum.İnşallah bitiodr demiştim ki bulantı geldi.inşallah azalır diyelm o zaman
Günaydın :)Günaydın kizlarr Nasılsıniz ya hastanedeki arkadastan hala haber yok merak ediyorum inş iyilerdir normal doğumu soranlara şunu soleyeyim normal doğum ensaglikli olan ağrıyı duyuyosun evet ağrıyı cekiyosun ama bebeginin sana geldiğini oanda goruyosunn ilk dunyaya gelişine şahit oluyosunn ilk aglayisi o ilk sesi herseyiyle sahitsin ve cok duygusal oluyo Onan cokguzel sonra bütün ağrıyı unutuyosun engüzel tarafı çabuk ayaklaniyosun sezeryanda bolebi Şansın yok evet mecbursa sezeryan olursun ama normalse normal dogumm
Annesi bebegin iyidir Allah in izniyle. Bende franjiti 2 haftada atlattim ama oksuruk malesef devam ediyor oyle boyle oksuruk degil hemde esim yazik cok korkuyor ben oksururken cigerler cikacak gb diyor cikmadigi surece sorun yok diyorum bende ona. Sicak suya cokta sicak olmayan suya bal ve limon karistirip iciyorum. Bir de ihlamur icebilirsin. Sabah kalkincada bal yemek gerekir.Hayırlı sabahlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?