- 17 Ocak 2013
- 2.754
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #12.601
Korkma canım ya inşallah bişey yok bebişimde. Benimde bazen kafam yastıktan kalkmaz bazen gece 2 ye 3 e kadar oturuz eşimle film izleriz. Vücudun enerjisiyle alakalı. Kafana takma bence. Sen 3 haftada mı görünüyorsun doktora. Benim daha 3 haftam var
İyice kafayı yedim gidip gelip eşime goguslerime baksana hala sert demi diyorum. Annelik ne değişik bir duyguymus geçen gece eşim yanlışlıkla gece uyurken dizini hafif karnına çarptı sabaha kadar aman yine vurursa diye uykuya dalamadim. Bu sipalar doğumda halimiz nasıl olacak bilemiyorum :)Aklina oyle seyler getrme canim insallah sagliklidir bebesin.
Oksuruk benimde var 2 hafta olcak hala gecmedi ihlamur icin diyorlar ama bende unuturm hic daha icmedim
Icim rahatladı sizlerden de duyunca :) hala var ama eskisi kadar ağır değil. Tek belirtimde o olunca korkuyorumDoğum tarihimiz aynı ;benimde son 10 gündür uyku halim azaldı kalmadı. 12 haftadan sonra geçmesi nnirmal5
Ihlamurun bir zararı olmaz değil mi canlar? Bende limonlu su içiyorum bitki çayları bir zarar verir diyeAnnesi bebegin iyidir Allah in izniyle. Bende franjiti 2 haftada atlattim ama oksuruk malesef devam ediyor oyle boyle oksuruk degil hemde esim yazik cok korkuyor ben oksururken cigerler cikacak gb diyor cikmadigi surece sorun yok diyorum bende ona. Sicak suya cokta sicak olmayan suya bal ve limon karistirip iciyorum. Bir de ihlamur icebilirsin. Sabah kalkincada bal yemek gerekir.
Canim bitki caylarinin etkileyemeyecegi kadar buyumus bebeciklerimiz. O yuzden gunde 1 2 bardak hic birsey yapmazmis.Ihlamurun bir zararı olmaz değil mi canlar? Bende limonlu su içiyorum bitki çayları bir zarar verir diye
Bende çok özlüyorum insan doyamıyor ama ben ayda bir görünüyorum 15 gün geçince hemen gitmek istiyorum günler geçmiyor. 21 Nisan gittim yine 21 mayısta gitcem tatlım. Şafak 19My moonlight canım bende 3 haftada bir gidiyorum. En son 14 nisanda gitmiştim normalde bu perşembe çağırdı ama uygun saate randevu ayarlayamadigim için pazartesiye aldim. Çok sık gitmiyorum bende ama çok özlüyorum ufakligi
Canım çok hareketliydi dr bunu yakalayabildi ekte görebilirsinCanim gozun aydin massalah kizina tatlim darisida bana olsun saglikli insallah usg paylasta bizde bakalim prensesine canim saglikli nasip etsin rabbim
Dut tuketin iyi geliyor oksuruge agiz yaralarina farajite karadut yada beyaz dut farketmez bol bol dut tuketin yada pekmezini tuketin aksam sabah bir corba kasigi icin cok iyi kan yapar agiz yarasi oksuruk faranjit cok iyi geliyor bebegin gelisiminede iyi geliyor bilginize :)Ihlamurun bir zararı olmaz değil mi canlar? Bende limonlu su içiyorum bitki çayları bir zarar verir diye
Yuz ustu yatiyor minnos aayy masalah boyuda uzun olucak bu minnosun rabbim saglikla nasip etsin insallah canim cumlemizin minnoslari saglikla gelsin kucaklarimiza insallah.. aminCanım çok hareketliydi dr bunu yakalayabildi ekte görebilirsin
SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALALIM İNŞALLAH HİSSETMEYE BAŞLASAKTA RAHATLASAK BAZEN DURUYO MU HALA ACABA DİYE KORKUYORUM VALLAYuz ustu yatiyor minnos aayy masalah boyuda uzun olucak bu minnosun rabbim saglikla nasip etsin insallah canim cumlemizin minnoslari saglikla gelsin kucaklarimiza insallah.. amin
Bn de ya acaba kalbi atiyo açaba napiyo diye düşünüp ďuruyorm doğurana kadar rahat yoj. Gece de rüyamda kanamam oluyo ay kızlara yazayim diyorm rüyada bile unutmadim sizleri:)sabah korkuyla kalktm acaba gerçek mi diye snra rahatladimSAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALALIM İNŞALLAH HİSSETMEYE BAŞLASAKTA RAHATLASAK BAZEN DURUYO MU HALA ACABA DİYE KORKUYORUM VALLA
Hic kotu dusunme iyi dusun iyi olsun rabbim saglikla nasip etsin insallahSAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALALIM İNŞALLAH HİSSETMEYE BAŞLASAKTA RAHATLASAK BAZEN DURUYO MU HALA ACABA DİYE KORKUYORUM VALLA
Geçmiş olsun canım.günaydın kızlarr bende bugün 5 gün aradan sonra işe başladım ço zor geldi sabah kalkıp gelmesi birde grip oldum tam oldu ölüyorum baş ağrısından
Canım cuma günü benım doktorum da göremedi cinsiyetini henüz çok küçük dedi.Bu da benim miniğim kızlar herşey yolunda şükür bir ay sonra cinsiyet söylerim dedi Dr sizin tahminleri alalım
Canim puslu ve sirti donuk bilemedim canim rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah.. aminBu da benim miniğim kızlar herşey yolunda şükür bir ay sonra cinsiyet söylerim dedi Dr sizin tahminleri alalım
Canım cuma günü benım doktorum da göremedi cinsiyetini henüz çok küçük dedi.
sonraki kontrol 1 ay sonra dedi. ztn o zaman %100 belli olur dedi
bende dedim 2 hafta sonra gelsem anlaşılır mı olur istersen gel dedi :):)
ben bekleyemicem 13 mayısta gidicem tekrardan
Cok sevimlisin ya.Bn de ya acaba kalbi atiyo açaba napiyo diye düşünüp ďuruyorm doğurana kadar rahat yoj. Gece de rüyamda kanamam oluyo ay kızlara yazayim diyorm rüyada bile unutmadim sizleri:)sabah korkuyla kalktm acaba gerçek mi diye snra rahatladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?