bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aklina oyle seyler getrme canim insallah sagliklidir bebesin.
Oksuruk benimde var 2 hafta olcak hala gecmedi ihlamur icin diyorlar ama bende unuturm hic daha icmedim
İyice kafayı yedim gidip gelip eşime goguslerime baksana hala sert demi diyorum. Annelik ne değişik bir duyguymus geçen gece eşim yanlışlıkla gece uyurken dizini hafif karnına çarptı sabaha kadar aman yine vurursa diye uykuya dalamadim. Bu sipalar doğumda halimiz nasıl olacak bilemiyorum :)

Ihlamurun bir zararı olmaz değil mi canlar? Bende limonlu su içiyorum bitki çayları bir zarar verir diye

Bende çok özlüyorum insan doyamıyor ama ben ayda bir görünüyorum 15 gün geçince hemen gitmek istiyorum günler geçmiyor. 21 Nisan gittim yine 21 mayısta gitcem tatlım. Şafak 19

Ihlamurun bir zararı olmaz değil mi canlar? Bende limonlu su içiyorum bitki çayları bir zarar verir diye
Dut tuketin iyi geliyor oksuruge agiz yaralarina farajite karadut yada beyaz dut farketmez bol bol dut tuketin yada pekmezini tuketin aksam sabah bir corba kasigi icin cok iyi kan yapar agiz yarasi oksuruk faranjit cok iyi geliyor bebegin gelisiminede iyi geliyor bilginize :)

Canım çok hareketliydi dr bunu yakalayabildi ekte görebilirsin
Yuz ustu yatiyor minnos aayy masalah boyuda uzun olucak bu minnosun rabbim saglikla nasip etsin insallah canim cumlemizin minnoslari saglikla gelsin kucaklarimiza insallah.. amin

Yuz ustu yatiyor minnos aayy masalah boyuda uzun olucak bu minnosun rabbim saglikla nasip etsin insallah canim cumlemizin minnoslari saglikla gelsin kucaklarimiza insallah.. amin
SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALALIM İNŞALLAH HİSSETMEYE BAŞLASAKTA RAHATLASAK BAZEN DURUYO MU HALA ACABA DİYE KORKUYORUM VALLA

SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALALIM İNŞALLAH HİSSETMEYE BAŞLASAKTA RAHATLASAK BAZEN DURUYO MU HALA ACABA DİYE KORKUYORUM VALLA
Bn de ya acaba kalbi atiyo açaba napiyo diye düşünüp ďuruyorm doğurana kadar rahat yoj. Gece de rüyamda kanamam oluyo ay kızlara yazayim diyorm rüyada bile unutmadim sizleri:)sabah korkuyla kalktm acaba gerçek mi diye snra rahatladim

Hic kotu dusunme iyi dusun iyi olsun rabbim saglikla nasip etsin insallah

Bu da benim miniğim kızlar herşey yolunda şükür bir ay sonra cinsiyet söylerim dedi Dr sizin tahminleri alalım
Canım cuma günü benım doktorum da göremedi cinsiyetini henüz çok küçük dedi.
sonraki kontrol 1 ay sonra dedi. ztn o zaman %100 belli olur dedi

bende dedim 2 hafta sonra gelsem anlaşılır mı olur istersen gel dedi :):)

ben bekleyemicem 13 mayısta gidicem tekrardan

Bu da benim miniğim kızlar herşey yolunda şükür bir ay sonra cinsiyet söylerim dedi Dr sizin tahminleri alalım
Canim puslu ve sirti donuk bilemedim canim rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah.. amin

Merhaba ben hala hastanede yatıyorum ...kanamam kesildi çok şükür ..az önce ultrason yapıldı içte kılcal damar yırtığı olduğu içte kanama olduğu söylendi...Bebek hala yaşıyor kalp Atışlarını dinledik...dualarınızla direniyor yavrum Bu içte kılcal damar yırtığı kanama bileyletmduymuşlupunuz varmı kesiliyormu acaba

Ben bekleyeceğimiz canım 14 hafta kızımda % 90 erkek dediler sonrada göstermedi yaramaz biz de erkek diye düşündük 7. Ay kız olduğunu öğrendik ben sabredicem bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…