bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Allah güzel haberler almanı nasip etsin canım ilimizde sağ salim en kısa zamanda çıkın inşallah

Allah a sukur canim. Sen de bebegin de iyi olun.

Cok sukur tatlim rabbim saglik sifa derman versin kilcal kanama ise gecer canim sukur kesede degil binlercekes sukur canim rabbim korusun sizi.... amin

Canim puslu ve sirti donuk bilemedim canim rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah.. amin
Canım ben pek anlamıyorum ikisinde de sırtımı dönük ? Zaten uyuyordu doktor biraz salladı kolları falan oynuyor çok tatlıydı hepimiz sağlıcakla kucağımıxa alalım inşallah

Canım ben pek anlamıyorum ikisinde de sırtımı dönük ? Zaten uyuyordu doktor biraz salladı kolları falan oynuyor çok tatlıydı hepimiz sağlıcakla kucağımıxa alalım inşallah
Evet ikisindede sirti donuk insallah saglikla alalim canim beklicegiz ogrenene kadar :)

Cok suku canim.kilcal damar da ki kanama bebege bir zarari olmaz insallah.sende bebeginde saglikli olun insallah.

Kizlar saat 2 de rabdevum ar dualarinizi eksik etmeyin

Insallah guzel haberlerle gelirsin canim.benimde yarin randevum

Evet ikisindede sirti donuk insallah saglikla alalim canim beklicegiz ogrenene kadar :)
Aynen sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar önce ümmete sonra vatana sonra bize inşallah. Bu arada ikili test yaptıracak arkadaşlar devlet hastanesi hem ücretsiz yapıyor hem de ben bu sabah verdim yarın sonucu alıcam sizlerde en azından bu testleri ücretsiz yaptırıp doktorlarınıza gösterebilirsiniz

resmen herkes rapor vermek için birbiriyle yarışmış neden böyle yaptıgını ben de anlamadım. tek mantıklı cevap: sürekli muayeneye gideyim ama bunu da konduramıyorm doktoruma.. ne bılıyım cumartesi çözücem bu işi saol bu arada tatlımm

Cok sukur tatlim rabbim saglik sifa derman versin kilcal kanama ise gecer canim sukur kesede degil binlercekes sukur canim rabbim korusun sizi.... amin
O kadar iyi niyetlisniz ki dualarınızı kalbimde hissediyorum allah razı olsun ...

resmen herkes rapor vermek için birbiriyle yarışmış neden böyle yaptıgını ben de anlamadım. tek mantıklı cevap: sürekli muayeneye gideyim ama bunu da konduramıyorm doktoruma.. ne bılıyım cumartesi çözücem bu işi saol bu arada tatlımm

bayag ilgilenmişler senle canım..benden dırekt tekrar yazdırmamı ıstedıler.. her yerde bı tanıdık lazım. insanı uğraştırıyolar yok yere

Kızlaarr bugun doktora gittim çok şükür hersey yolunda buyumuş bebeğim cinsyetine de erkek gibi dedi tam bırsey söylemedi 12+5 bugun. Ikra meyra sence cinsiyet ne görünüyor canım :)
Canım ben hiç anlamam ama sanki bizim böcük gibi bununda sırtı dönük

Canim bende ozel hastane de bedava yaptirdim ikili testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…