- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #12.621
Allah güzel haberler almanı nasip etsin canım ilimizde sağ salim en kısa zamanda çıkın inşallahMerhaba ben hala hastanede yatıyorum ...kanamam kesildi çok şükür ..az önce ultrason yapıldı içte kılcal damar yırtığı olduğu içte kanama olduğu söylendi...Bebek hala yaşıyor kalp Atışlarını dinledik...dualarınızla direniyor yavrum Bu içte kılcal damar yırtığı kanama bileyletmduymuşlupunuz varmı kesiliyormu acaba
Allah a sukur canim. Sen de bebegin de iyi olun.Merhaba ben hala hastanede yatıyorum ...kanamam kesildi çok şükür ..az önce ultrason yapıldı içte kılcal damar yırtığı olduğu içte kanama olduğu söylendi...Bebek hala yaşıyor kalp Atışlarını dinledik...dualarınızla direniyor yavrum Bu içte kılcal damar yırtığı kanama bileyletmduymuşlupunuz varmı kesiliyormu acaba
Cok sukur tatlim rabbim saglik sifa derman versin kilcal kanama ise gecer canim sukur kesede degil binlercekes sukur canim rabbim korusun sizi.... aminMerhaba ben hala hastanede yatıyorum ...kanamam kesildi çok şükür ..az önce ultrason yapıldı içte kılcal damar yırtığı olduğu içte kanama olduğu söylendi...Bebek hala yaşıyor kalp Atışlarını dinledik...dualarınızla direniyor yavrum Bu içte kılcal damar yırtığı kanama bileyletmduymuşlupunuz varmı kesiliyormu acaba
Canım ben pek anlamıyorum ikisinde de sırtımı dönük ? Zaten uyuyordu doktor biraz salladı kolları falan oynuyor çok tatlıydı hepimiz sağlıcakla kucağımıxa alalım inşallahCanim puslu ve sirti donuk bilemedim canim rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah.. amin
Rabbim yar ve yardımcın olsun heyecanlanma strese girme güzel haberler ver inşallahKizlar saat 2 de randevum var dualarinizi eksik etmeyin
Evet ikisindede sirti donuk insallah saglikla alalim canim beklicegiz ogrenene kadar :)Canım ben pek anlamıyorum ikisinde de sırtımı dönük ? Zaten uyuyordu doktor biraz salladı kolları falan oynuyor çok tatlıydı hepimiz sağlıcakla kucağımıxa alalım inşallah
Insallah Saglikla guzel haberler alirsiniz rabbim sizi korusun canimKizlar saat 2 de randevum var dualarinizi eksik etmeyin
Tesekkurler canimRabbim yar ve yardımcın olsun heyecanlanma strese girme güzel haberler ver inşallah
Merhaba ben hala hastanede yatıyorum ...kanamam kesildi çok şükür ..az önce ultrason yapıldı içte kılcal damar yırtığı olduğu içte kanama olduğu söylendi...Bebek hala yaşıyor kalp Atışlarını dinledik...dualarınızla direniyor yavrum Bu içte kılcal damar yırtığı kanama bileyletmduymuşlupunuz varmı kesiliyormu acaba
Kizlar saat 2 de rabdevum ar dualarinizi eksik etmeyin
Sagol canimInsallah Saglikla guzel haberler alirsiniz rabbim sizi korusun canim
Aynen sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar önce ümmete sonra vatana sonra bize inşallah. Bu arada ikili test yaptıracak arkadaşlar devlet hastanesi hem ücretsiz yapıyor hem de ben bu sabah verdim yarın sonucu alıcam sizlerde en azından bu testleri ücretsiz yaptırıp doktorlarınıza gösterebilirsinizEvet ikisindede sirti donuk insallah saglikla alalim canim beklicegiz ogrenene kadar :)
resmen herkes rapor vermek için birbiriyle yarışmışBen ilk üniversite hastanesinde hamile olduğumu öğrenince çıkarttım sonra başka bir özel hastanede doktora gittim ona söylemedim raporumun olduğunun oda çıkarttı sonra devlete gittim o doktorda rapor çıkartalım ilaçları bedava alırsın dedi var raporum dedim... Sonra ilacım bittince sağlık ocağına yazdırdım raporum olunca istediğin yerden yazdırabilirsin bence kontrol gününü beklemeden git çıkart raporu... Zaten test sonuçların varsa her doktor söylüyor rapor çıkartalım diye seninki neden söylemedi ki ne gerek var o kadar para vermene yazık değil mi.. Hatta benim raporum olduğu halde iki hafta geçerli değildi iki hafta sonra parasız aldık tanıdık eczacı olunca o bize idareysen verdi sonra bedava oldu.. Yani raporun olsa bile geçerli olması için bir süre varmış
O kadar iyi niyetlisniz ki dualarınızı kalbimde hissediyorum allah razı olsun ...Cok sukur tatlim rabbim saglik sifa derman versin kilcal kanama ise gecer canim sukur kesede degil binlercekes sukur canim rabbim korusun sizi.... amin
resmen herkes rapor vermek için birbiriyle yarışmışBen ilk üniversite hastanesinde hamile olduğumu öğrenince çıkarttım sonra başka bir özel hastanede doktora gittim ona söylemedim raporumun olduğunun oda çıkarttı sonra devlete gittim o doktorda rapor çıkartalım ilaçları bedava alırsın dedi var raporum dedim... Sonra ilacım bittince sağlık ocağına yazdırdım raporum olunca istediğin yerden yazdırabilirsin bence kontrol gününü beklemeden git çıkart raporu... Zaten test sonuçların varsa her doktor söylüyor rapor çıkartalım diye seninki neden söylemedi ki ne gerek var o kadar para vermene yazık değil mi.. Hatta benim raporum olduğu halde iki hafta geçerli değildi iki hafta sonra parasız aldık tanıdık eczacı olunca o bize idareysen verdi sonra bedava oldu.. Yani raporun olsa bile geçerli olması için bir süre varmış
bayag ilgilenmişler senle canım..benden dırekt tekrar yazdırmamı ıstedıler.. her yerde bı tanıdık lazım. insanı uğraştırıyolar yok yereBu kadar zora sokuyolar insani iste telefon acip receteyi duzelttrmeleri on dklarini almaz o eczacilarin... Ya da sagliknocaginin. Benim de mg sini az gostermisler ben 0,6 kullaniyorum 4 mg yazmislar neymis efendim aynisi olacakmis aradilar duzelttrdiler raporu ve verdiker ignemi. Insanlar biraz anlayisli olcak bakalim o 100 lirayi ne icin ayirmistin varmiydi yok muydu.
Canım ben hiç anlamam ama sanki bizim böcük gibi bununda sırtı dönükKızlaarr bugun doktora gittim çok şükür hersey yolunda buyumuş bebeğimcinsyetine de erkek gibi dedi tam bırsey söylemedi 12+5 bugun. Ikra meyra sence cinsiyet ne görünüyor canım :)
Canim bende ozel hastane de bedava yaptirdim ikili testi.Aynen sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar önce ümmete sonra vatana sonra bize inşallah. Bu arada ikili test yaptıracak arkadaşlar devlet hastanesi hem ücretsiz yapıyor hem de ben bu sabah verdim yarın sonucu alıcam sizlerde en azından bu testleri ücretsiz yaptırıp doktorlarınıza gösterebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?