bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlaarr bugun doktora gittim çok şükür hersey yolunda buyumuş bebeğim cinsyetine de erkek gibi dedi tam bırsey söylemedi 12+5 bugun. Ikra meyra sence cinsiyet ne görünüyor canım :)
Canim sirti donuk onceki usg tahminde bulundukmu canim 8+9 haftalardakini rabbim gonlundekini nasip etsin insallah ilk bebekmi tatlim saglikla kalin insallah

Canim sirti donuk onceki usg tahminde bulundukmu canim 8+9 haftalardakini rabbim gonlundekini nasip etsin insallah ilk bebekmi tatlim saglikla kalin insallah
Evet canim ilk bebek. Evet sen erkek demistin bir ay oncesinde. İns Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

Bu da benim miniğim kızlar herşey yolunda şükür bir ay sonra cinsiyet söylerim dedi Dr sizin tahminleri alalım
Ikra meyra canım dosya yükledim kırmızı işaretledim nub değilmi? Ama kızım. Erkek mi tam bilemedim sanki erkek dimi.sırtı dönük değil ama

Canım maşallah bebişine sağlıkla kavuş inşallah

Eklentiler

• sketch-1462188112095.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 56
Çok şükür canım Rabbim bebeğini korusun inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer

Çok geçmiş olsun canım. Kılcal damar kanaması rahimde mi yoksa kesedemi anlayamadım. İnşallah devam etmez canım dualamız seninle bebişin seni bırakmıcak canım. Rabbim sağ salim kavuştursun bebişine.

Kızlaarr bugun doktora gittim çok şükür hersey yolunda buyumuş bebeğim cinsyetine de erkek gibi dedi tam bırsey söylemedi 12+5 bugun. Ikra meyra sence cinsiyet ne görünüyor canım :)
Canım maşallah bebişine uzun boylu olcak gibi rabbim saglikla kavuştursun senide. Sanki kız gibi ama doktorun daha iyisini bilir canım. Gerçi ben artık nub tahminlerini dikkate almıcam diyorum dayanamıyorum merak işte:) çünkü dün nub sayfasının başlarını okudum dik nub olanlar erkek oluyomuş ama paralel nub hep kız olmuyomuş erkeğe dönen paralel nublar varmış canım. Önemli olan sağlıkları inşallah.

Bebek'te kesede gayet iyiymiş kanama benim rahmindeymiş canım

kızlar nasılsınız ? şu bir haftadır çatlak kremi araştırması içindeyim bio-oil ve babe çatlak kreminde karar verdim siz ne kullanıyorsunuz 1 aydırda bebeyağı kullanıyorum...

aboww yeni ikoncanlar gelmiş bu tam bizim hamişler için

Bende 1.trimester donemini atlattim ama hala yemek kokusu buz dolabi kokusu kaldiramamiyorum. Gozumun onu karariyor kapilara koltuklara yapisiyorum. Gecse artik evimde rahat rahat yemek yapabilsem. Makarna yemekten bıkti adam yazik

Sorma cnm ya.bende şimdi mutfağa girdim çıkmam bir oldu.ogurdum iğrenç kusmamak için zor tuttum kendimi ama nasıl gircem mutfağa bilmiorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…