bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Bende Hangi marka alsam Die dusunuyrm.güneş kremi bi de almak istiyorm.onda da solente tavsiye edilio hamilelere ama kullanan var mı acaba

Kisslar 2 gündür progestani bıraktım.doktorum bu haftann sonuna kadar demişti ama ben bıraktım.az önce de sarı akıntı gelmiş.Bu aralar akıntım çok ama uzun zamandır bu kadar sarı akintim gelmemsti.Bi problem yok dimi.normal mi sarı akıntı.çarşamba kontrolm var inşallah sagliklilr bebisimm.çok merak ediorm

yari biraktigim orgumu bitirip kizima yeni battaniye baslayacagim. Pek beceremesem de duz orgu kurtaricim oluyor. Var mi aranizda oren bayan??
Ellerine sağlık canım :) Eskiden ormustum ben bi battaniye tig işi, annem kimseye vermediyse insallah :) O zaman evli bile değildim, can sıkıntısından yapmıştım. Şimdilerde ise bolca dikiyorum :) Bebeğimin cinsiyeti belli olsun inşallah, ben de baslayacagim birseyler :)

Qhic beceremezdim sigarayi birakinca ugras olsun dedim basladim kendi kendime duz orgu ormeyi becerebildim ben kabiliyet harikasi anne adayiyim yahu. Ama yanlis ip ve sisle battaniye baslamisim 3.5 numarali sis ve ince yun. Az daha sigaraya basliyordum orerken or or uremedi bende sinir olup birakmistim dun tekrar aldim elime Allah sabir versin bana da bitireyim su bataniyeyi

Aynı duyguları yaşamışız. Ameliyathane bana çok soğuk ve kötü gelmişti. Hep normal düşünüyordum 41 biterken bebeğin suyu bitti, 5 saat suni sancı çektim açılmam olmadı meecburi sezeryan oldum. Şimdi normali denemek istiyorum ama kimse normal için risk almıyor. Normal olamaz diyorlar

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Bu arada inşallah başka kayıp yaşayan yoktur. Sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza

Ben ikili test yaptırmadım. Yaşım geçti risk çıkabilir boşuna aklım karışır diye. Zaten doğruluk payı az. Risk bile çıksa aldıramam ki. Bu yüzden imza verdim doktora. Hiç sıkıntı çıkarmadı çok şükür

Bende hic beceremiorum :) bi tane buldum hanim dilendi bey begendi :) en kolay orgu cesiti :) sirf oyalanmak icin onu yapiorum kullanilir bisey olur mu bitince bilmem :)
yari biraktigim orgumu bitirip kizima yeni battaniye baslayacagim. Pek beceremesem de duz orgu kurtaricim oluyor. Var mi aranizda oren bayan??

Yarin yorucu bir gun bekliyor beni.ilk once univ. Hastanesine oglumu gotrcem kontrolu var onun 1 sene once ameliyat olmustu kuzum.orda bende dahiliye doktoruna gozukcem tsh dusuk cikmisti.aksam ustude kendi doktoruma gidicem nasipse.insallah hersey yolundadir.

Bende baktim anlamadim canim :)

Benim minnosa parelel dedin pimkie nup bacagi kapatmis dedi bakalim insallah parelel benim minosun fistigimin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…