bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ben de el emeği ile yapılan şeyleri kullanamıyorum, kiyamiyorum :)

Canım kolaylıklar gelsin, güzel haberlerle gel İnşallah. Benim de Çarşamba günü hem dahiliye hem de kadın doğum da randevum var. Dahiliye tsh için ama benim ki yüksekti, bakalım şimdi ne durumda... Kadın doğum da 3 haftalik özlem bitecek ınsqllah Bebeğimi göreceğim nihayet :) Çok heyecanliyim ve korkulu..

Benim bebegim bariz bir sekilde dik ama doktorum kiz dedi

Bende hic beceremiorum :) bi tane buldum hanim dilendi bey begendi :) en kolay orgu cesiti :) sirf oyalanmak icin onu yapiorum kullanilir bisey olur mu bitince bilmem :)
Bu modeli çok merak ettim ilk defa.duydum biraz örünce foto atarmısın? Örgüye başlayanlar hep battaniye örüyor galiba:) hırka yelek ören yok mu:) benim kız olursa ablasının çok hırka yelek kıyafet kaldı onları giydirrim. Erkek olursa bi kaçtane örcem bakalım. Sanki kızım olcak benim:)? Nasip allah bilir artık.

Benim minnosa parelel dedin pimkie nup bacagi kapatmis dedi bakalim insallah parelel benim minosun fistigimin :)
Senin minnoşun da iki tane parlaklık işaretlemiştim hatırlarsan.biri kız nubu gibiydi ben 2 tane şey gördüm pimkie 0 hayırlısı kızın olacak ama bak gör.

Benim bebegim bariz bir sekilde dik ama doktorum kiz dedi
Böyle terslikler okuyunca hoşuma gidiyor çünkü bana nub sayfasında paralel kız dediler. Senin söylediğin gibi olursa doktor erkek der inşallah. ozaman Ikra meyra ile karşılıklı göbek atarız

Böyle terslikler okuyunca hoşuma gidiyor çünkü bana nub sayfasında paralel kız dediler. Senin söylediğin gibi olursa doktor erkek der inşallah. ozaman Ikra meyra ile karşılıklı göbek atarız
Bana da erkek deseydi beraber gobisleri attiri attiri verseydik. Ben kucukken hep ne olucaksin diyince teyzeler cevap olarak erkek annesi derdim.

Kiz bilmez olurmusun hic bende adini bilmiodum adini yeni ogrendim en kolay model hatta battaniye olarak kullanilirmi onu bile bilmiorum. Sirf meraktan baska seyde beceremiorum mecbur bunu denicem :) ekte internetteki ornekten gonderiorum oyle renkli degil benim yapicagim orta gobek pembe aldim (doktor kiz olabilir dedi die. Erkek olursa bastan baslarim :) ) kenarlari da beyaz olcak. Pembe beyaz yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…