bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Iste bundan. Yetenegi gor benim yani :) ilkokuldakilerde bundan yapio :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-02-17-39-40.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 52
Kiz dediyse degisecegini sanmiyorum sonucta 13 haftalikken olusuyor bebeklerimizin ayiplari.

Evet bende anlam veremedim çünkü onlar için zor birşey değil ki rapor vermek çok düşüncesiz bir doktor diyorum ya her gittiğim doktor rapor çıkartalım ilaçları ücretsiz al dedi bence hallet bir an önce çünkü az para değilmiş ben okadar pahalı olduğunu bilmiyordum çünkü hiç para vermedim daha

Haaaa internetten baktım şimdi ismini duymadım canım. Ben ondan ilkokula giderken tüm aile akşama herkese banyo kesesi örmüştüm renkli renkli sende madem emin değilsin cinsiyetten renki çoğalt karışık ör kızda erkekde kullanır olmaz mı?

yari biraktigim orgumu bitirip kizima yeni battaniye baslayacagim. Pek beceremesem de duz orgu kurtaricim oluyor. Var mi aranizda oren bayan??
Ben varım şubat tatilinde başlamıştım bir battaniye ama ben koltuk şalı olsun diye başladım tv izlerken örtünürüz diye bulantılardan bitiremedim bu gün elime aldım ilk kez foto atayım sana ama evde değilim gidince göndereyim çok tatlı oldu

Öyle deme canım o battaniye güzel oluyor. Hatta ondan yatak örtüsü çok hoş oluyor
Bitirebilecegimo de sanmiorum zaten muhtemelen yarida birakirim. Bende ilkokuldayen lese yapiodum bu modelden ondan ded ya ilkokuldakiler yapio die. Ya ben solagim bu yuzden hep vok zorlandim ters geldi baskalarinin gosterdigi ogrenemeden kaldim boyle :)

Canım tekrar baktım. İlk defa böyle usg gördüm. Yanlış görmediysem erkek sanki bacak arası yukarı doğru kalkık sanki. İnşallah gönlündeki olur canım.
Aslında çok net. Bebegin sadece poposu çekildi usg de. Bunun ustu beyaz bir nokta ile işaretli. Benim için bir kere daha bakar misiniz

İlk galiba? Şimdiden yoruldun mu kız? Hele bi doğsun 2. Hatta 3. İstersin. Bak ben ikinci doğmadan 3. Hayallerindeyim
Oylar vahlar kiler. 2 mi 3 mu hayal mi ben bilemedim simdi. Esim simdiden diyor hic aea vermeden 2.yi yapalim diyor dedim hosttt ukrayna karisik git bi goz at dedim.

Canım bu tığ işi. Ama bi öneri sana. Bana göre çift mil örgüler daha hızlı ilerliyor canım. Bilen birinden öğren çok kolay gerçekten. Ben bir battaniye 1 ayda bitiririm. Kızımda da örmüştüm çok kullandım. Evde penye gezmeye örgü çok şık oluyor. O baya yıprandı yeni başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…