- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #12.721
Eşimde bende çocuk çok severiz oda bana çok yardımcı sağolsun geceleri benimle uyumaz bakar bebişine hastayken başını bekler her işine koşar. Ona kalsa 4_5_6 böyle gider ama sezeryan olunca 3 e razı elinde olsa onuda 2 iz 3 üz olarak çoğaltırOylar vahlar kiler. 2 mi 3 mu hayal mi ben bilemedim simdi. Esim simdiden diyor hic aea vermeden 2.yi yapalim diyor dedim hosttt ukrayna karisik git bi goz at dedim.
insallah sende guzel haberler alirsin canim.Canım kolaylıklar gelsin, güzel haberlerle gel İnşallah. Benim de Çarşamba günü hem dahiliye hem de kadın doğum da randevum var. Dahiliye tsh için ama benim ki yüksekti, bakalım şimdi ne durumda... Kadın doğum da 3 haftalik özlem bitecek ınsqllah Bebeğimi göreceğim nihayet :) Çok heyecanliyim ve korkulu..
Canim yikanman bitince tum vucuduna sur yagi sonra tekrar hemn bi su tutuver ustune.bende direk vucuduma surersem kasinir ve kipkirmizi olur vucudumKızlar bn bugün ilk defa banyoda snra bebek yağı sürdüm ama çok kasindirdi.size de oluyor mu
Olur canım ye afiyet olsun. Ben sosis salam sevmem ama sucuk arada yiyorum valla.KIZLAR CANIM ACAYİP SOSİSLİ MAKARNA İSTİYOR SOSİSİ İYİCE HAŞLASAM KIZARTSAM YESEM OLUR MU YAA
Benim esime bir cocuk bile cok. Cok istiyorsa da Ikiyi gitsin ukraynalilardan yapsin beceremezse ben ona uzayli da bulurum. Saka bir yana cok korkuyorum yetersiz bir anne olmaktan. Koruyamamaktan bebegimi. Islerin ters gitmesinden korkuyorum. Iste bunlar hep burclardan. koc burcu kadini korkulari.Eşimde bende çocuk çok severiz oda bana çok yardımcı sağolsun geceleri benimle uyumaz bakar bebişine hastayken başını bekler her işine koşar. Ona kalsa 4_5_6 böyle gider ama sezeryan olunca 3 e razı elinde olsa onuda 2 iz 3 üz olarak çoğaltırama bencede 3 iyidir
Canim bendekide erkek tahmin tabi tahmin ediyoruz rabbim ogluna saglikla kiz kardes nasip etsin insallah gonlunden geceni nasip etsin tatlim :)Ikra meyra birde senden tahmin alabilir miyim :))
Canım benimkine bir daha bakabildin miCanim bendekide erkek tahmin tabi tahmin ediyoruz rabbim ogluna saglikla kiz kardes nasip etsin insallah gonlunden geceni nasip etsin tatlim :)
Canim ben baktim anlayamadim rabbim saglikla nasip etsin gonlunden geceni insallahCanım benimkine bir daha bakabildin mi
Çok tesekkur ederim arkadaşım. Dualar hepimiz için olsunCanim ben baktim anlayamadim rabbim saglikla nasip etsin gonlunden geceni insallah
Sağol canım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah :))Canim bendekide erkek tahmin tabi tahmin ediyoruz rabbim ogluna saglikla kiz kardes nasip etsin insallah gonlunden geceni nasip etsin tatlim :)
Sağol canım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah :))
Çok tesekkur ederim arkadaşım. Dualar hepimiz için olsun
amin insallah gonuldekilerin olmasi dilegi ile annislerSağol canım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah :))
Kızlar bunu bu site de duydum :) acaba gerçeklik payı var mı :)
《free beta HCG eğer 50 nin üstü olursa kız olurmuş,altı da oğlan..》
Yok ya ben pastörize içemiyorumCanim pastorize süt içmek. Gerekiyor.dikkat et lütfen. Babam her gün nerdeyse süt. Alıyor taze hemen sahip veriyor lar ama.ben içemiyorm pastorize olmak zorunda
Usteki bebegin nupu gorunmuyor canim tipi kiz gibi altakide senin bebege benzettimIkra meyra canım bunlar ikiside arkadaşlarımın yorumlarmısın?
Oyy canım bende çok duygulandım. İnşallah bizim çocukların hepsi sağlıklı olur da iyi günlerini mutluluklarımızı paylaşırız.Kizlar size çok kalbime dokunan bir şey anlatacağım. Anneler ve çocukları... Biz 80 anne 4 yıl önce tanıştık diyor. Çocuklar şu anda 3 yaşındalar. İçlerinden biri malesef hasta, hastaligi bilmiyorum ama lösemi yanlis anlamadiysam... Ve o anneler ve cocuklari toplanmışlar, o küçük kız için sosyal medya da videolar paylaşıyorlar, kök hucre ariyorlar. Yardım msjini 2şer 3er kelime ile ayni zamanda doğan o 3 yaşında ki çocuklara söyletmişler... Sonra parça videolar bir araya getirilmiş. Çocuğun biri diyor ki, biz Berfin le anne karnında tanıştık... Bir başka çocuk aynı zamanlarda doğduk diyor, bir diğeri aynı zamanlarda emekledik diyor, böyle devam ediyor video... Oyy bir ağladım, bir ağladım o videoyu izlerken. Aklıma biz geldi... Bizim bebislerimiz de aşağı yukarı aynı zamanlarda doğacak, emeklemeye, konuşmaya, yürümeye hep yakın birbirlerine yakın zamanlar da başlayacaklar Allah'in izniyle... Sanırım onlarda bu platform da tanistilar (başka bir yer varsa da benim haberim yok) Ne güzel yillar gecmis ama Dostlukları, arkadaşlıkları baki kalmış. Rabbim bizlere de böyle dost olmayı nasip etsin insallah. Bebislerimizin anne karnında başlayan arkadaşlığı, gerçekliğe dönsün... Öyle işte, cok duygulandim ve sizinle paylaşmak istedim...
Canım üstteki sinemnur un paşası:) alttaki benim helal olsun anladın benimkini:) ama ben anlamazsında başkası gibi yorumlarsan diye ümitlenmiştim:) haa sinemnur unkini neden koydum? Bacak arasına doğru 3 tane uzun çizgi var benzer ondan koydum baksana tekrar:)Usteki bebegin nupu gorunmuyor canim tipi kiz gibi altakide senin bebege benzettimbu kadarlik benzerlik olurmuki canim gerci usg benzer oda erkege benzettim nup goremedim rabbim gonlullerindekini nasip etsin insallah
Hahah cok iyiydi bu :)Canım üstteki sinemnur un paşası:) alttaki benim helal olsun anladın benimkini:) ama ben anlamazsında başkası gibi yorumlarsan diye ümitlenmiştim:) haa sinemnur unkini neden koydum? Bacak arasına doğru 3 tane uzun çizgi var benzer ondan koydum baksana tekrar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?