bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Oylar vahlar kiler. 2 mi 3 mu hayal mi ben bilemedim simdi. Esim simdiden diyor hic aea vermeden 2.yi yapalim diyor dedim hosttt ukrayna karisik git bi goz at dedim.
Eşimde bende çocuk çok severiz oda bana çok yardımcı sağolsun geceleri benimle uyumaz bakar bebişine hastayken başını bekler her işine koşar. Ona kalsa 4_5_6 böyle gider ama sezeryan olunca 3 e razı elinde olsa onuda 2 iz 3 üz olarak çoğaltır ama bencede 3 iyidir

insallah sende guzel haberler alirsin canim.

Kızlar bn bugün ilk defa banyoda snra bebek yağı sürdüm ama çok kasindirdi.size de oluyor mu
Canim yikanman bitince tum vucuduna sur yagi sonra tekrar hemn bi su tutuver ustune.bende direk vucuduma surersem kasinir ve kipkirmizi olur vucudum

Benim esime bir cocuk bile cok. Cok istiyorsa da Ikiyi gitsin ukraynalilardan yapsin beceremezse ben ona uzayli da bulurum. Saka bir yana cok korkuyorum yetersiz bir anne olmaktan. Koruyamamaktan bebegimi. Islerin ters gitmesinden korkuyorum. Iste bunlar hep burclardan. koc burcu kadini korkulari.

Kizlar size çok kalbime dokunan bir şey anlatacağım. Anneler ve çocukları... Biz 80 anne 4 yıl önce tanıştık diyor. Çocuklar şu anda 3 yaşındalar. İçlerinden biri malesef hasta, hastaligi bilmiyorum ama lösemi yanlis anlamadiysam... Ve o anneler ve cocuklari toplanmışlar, o küçük kız için sosyal medya da videolar paylaşıyorlar, kök hucre ariyorlar. Yardım msjini 2şer 3er kelime ile ayni zamanda doğan o 3 yaşında ki çocuklara söyletmişler... Sonra parça videolar bir araya getirilmiş. Çocuğun biri diyor ki, biz Berfin le anne karnında tanıştık... Bir başka çocuk aynı zamanlarda doğduk diyor, bir diğeri aynı zamanlarda emekledik diyor, böyle devam ediyor video... Oyy bir ağladım, bir ağladım o videoyu izlerken. Aklıma biz geldi... Bizim bebislerimiz de aşağı yukarı aynı zamanlarda doğacak, emeklemeye, konuşmaya, yürümeye hep yakın birbirlerine yakın zamanlar da başlayacaklar Allah'in izniyle... Sanırım onlarda bu platform da tanistilar (başka bir yer varsa da benim haberim yok) Ne güzel yillar gecmis ama Dostlukları, arkadaşlıkları baki kalmış. Rabbim bizlere de böyle dost olmayı nasip etsin insallah. Bebislerimizin anne karnında başlayan arkadaşlığı, gerçekliğe dönsün... Öyle işte, cok duygulandim ve sizinle paylaşmak istedim...

Canim pastorize süt içmek. Gerekiyor.dikkat et lütfen. Babam her gün nerdeyse süt. Alıyor taze hemen sahip veriyor lar ama.ben içemiyorm pastorize olmak zorunda
Yok ya ben pastörize içemiyorum, hazır yoğurt bile yiyemiyorum eskiden annelerimizin pastörize mi içermiş inek hasta değilse kaynatıp içilir koyun peyniri aldım yeni 20 kilo pastörize değil ama kaynamış yiyorum vallahi ,önceki hamileliğimde de hep yeni sağılmış inek sütü içmiştim

Kızlar selamm..
İyi akşamlar olsun herkeslere, nasılsınız laflamışsınız okudum çok şükür haberler iyi

Bizim ikili test sonuçlarımız çıkmış, çok şükür ki temiz

Hepimiz için dua ediyorum bol bol inşallah şu süreçleri bir an önce hepimiz atlatalım da tekme sezonunu açalımöö

Ikra meyra canım bunlar ikiside arkadaşlarımın yorumlarmısın?
Usteki bebegin nupu gorunmuyor canim tipi kiz gibi altakide senin bebege benzettim bu kadarlik benzerlik olurmuki canim gerci usg benzer oda erkege benzettim nup goremedim rabbim gonlullerindekini nasip etsin insallah

Oyy canım bende çok duygulandım. İnşallah bizim çocukların hepsi sağlıklı olur da iyi günlerini mutluluklarımızı paylaşırız.

Usteki bebegin nupu gorunmuyor canim tipi kiz gibi altakide senin bebege benzettim bu kadarlik benzerlik olurmuki canim gerci usg benzer oda erkege benzettim nup goremedim rabbim gonlullerindekini nasip etsin insallah
Canım üstteki sinemnur un paşası:) alttaki benim helal olsun anladın benimkini:) ama ben anlamazsında başkası gibi yorumlarsan diye ümitlenmiştim:) haa sinemnur unkini neden koydum? Bacak arasına doğru 3 tane uzun çizgi var benzer ondan koydum baksana tekrar:)

Hahah cok iyiydi bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…