- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #12.741
Canım üstteki sinemnur un paşası:) alttaki benim helal olsun anladın benimkini:) ama ben anlamazsında başkası gibi yorumlarsan diye ümitlenmiştim:) haa sinemnur unkini neden koydum? Bacak arasına doğru 3 tane uzun çizgi var benzer ondan koydum baksana tekrar:)
Canım üstteki sinemnur un paşası:) alttaki benim helal olsun anladın benimkini:) ama ben anlamazsında başkası gibi yorumlarsan diye ümitlenmiştim:) haa sinemnur unkini neden koydum? Bacak arasına doğru 3 tane uzun çizgi var benzer ondan koydum baksana tekrar:)
Baktim canim cok karisik nupu burda kac haftalikmis soyledimi canimIkra meyra canım bunlar ikiside arkadaşlarımın yorumlarmısın?
canım kuru cilde mi sürdün? ben duştan çıkmadan ıslakken sürüyorum sonra da kurulanıyorum kaşındırmıyor.. yalnız bebe yağı çatlak önlemeye yetmiyo diyolar, yeni arayışlar araştırmalar içindeyimKızlar bn bugün ilk defa banyoda snra bebek yağı sürdüm ama çok kasindirdi.size de oluyor mu
kuzenimin eşi, biri kürtaj(düşük) olmak üzere 5 sezeryan oldu, 3 kız 1 oğlu var, tombul tombul çok neşeli çocuklar maşallah, sevmelere doyamamEşimde bende çocuk çok severiz oda bana çok yardımcı sağolsun geceleri benimle uyumaz bakar bebişine hastayken başını bekler her işine koşar. Ona kalsa 4_5_6 böyle gider ama sezeryan olunca 3 e razı elinde olsa onuda 2 iz 3 üz olarak çoğaltırama bencede 3 iyidir
Evet cnm kurulandiktan snra sürmüştüm.bn kilo alinca bacaklarim fln hep çatlamsti zaten.karnim da çok çatlicak kesin.çatlak kremi de almak gerek.canım kuru cilde mi sürdün? ben duştan çıkmadan ıslakken sürüyorum sonra da kurulanıyorum kaşındırmıyor.. yalnız bebe yağı çatlak önlemeye yetmiyo diyolar, yeni arayışr araştırmalar içindeyim
canim bence doktora gorun ilac yaziyor bende iki defa oldu serum progestan yazdi sukur iyiyiz rabbim saglik versin guzel haberler yaz burayada canimİyi akşamlar hanımlar 10 haftalık hamileyim bugün iç camasirim da 3-4 minik kan damlası gördüm devamı gelmiyor ama tedirgin oldum benzerini yaşayan oldu mu?
5 sezeryan mi maşallah. Bnm 2 miyom ameliyti var.bebekle birlikte 3.olcak smdi inşallah. bn de 4.sezeryan riskli olur bi daha doguramam diyordm.nası geçti 5.hamileliği mesela zorlandı mikuzenimin eşi, biri kürtaj(düşük) olmak üzere 5 sezeryan oldu, 3 kız 1 oğlu var, tombul tombul çok neşeli çocuklar maşallah, sevmelere doyamamanne babanın istek ve uyumuna bağlı bence de.. maşallah eşinize de size de.. sağlıkla birinciye bi kavuşalım inşallah, eşimin yardım performansını beğenirsem bence de 3 4 olabilir Rabbim herkese gönlündekini nasip etsin
Tahmin de bulunur cnm benim doktor erkek dedi.sende iyi haberlerle gelKizlar ben de cinsiyet haberlerini duyunca dayanamadim, cuma gunune randevu aldim, 13+4 olcam insaallah, bi tahminde bulunur herhalde degil mi ? :)
aslında sağlık noktasında hiç sorun yaşamadı desem yeridir ama hastanelerden çok çekti.. 5. sezeryan kesin yapışıklık vardır diye muayene bile etmek istemediler.. doğum için hastane hastane dolaştı resmen beni kabul edin diye yalvardı.. özel hastaneler anne ölümü riskini kötü reklam olur diye istemediler resmen.. sonra devlet hastanesinde gayet sağlıklı bi doğum yaptı, üstelik hiç yapışıklık da yokmuş.. bu riski alacak doktor bulmak lazım önce yani :)5 sezeryan mi maşallah. Bnm 2 miyom ameliyti var.bebekle birlikte 3.olcak smdi inşallah. bn de 4.sezeryan riskli olur bi daha doguramam diyordm.nası geçti 5.hamileliği mesela zorlandı mi
canım endişelenme ama yarın sabah hemen doktora git bence.. içerde kanama var mı devam ediyor mu diye kontrol eder bide progestan yada destek bi ilaç fln verir muhtemelen.. bi sıkıntı yoktur inşallah.. hem fırsattan istifade bebişini görürsün :)İyi akşamlar hanımlar 10 haftalık hamileyim bugün iç camasirim da 3-4 minik kan damlası gördüm devamı gelmiyor ama tedirgin oldum benzerini yaşayan oldu mu?
Canım cok sevındım bunu tum kalbimle soyluyorumki yasayacak o annesini asla bırakmayacakMerhaba ben hala hastanede yatıyorum ...kanamam kesildi çok şükür ..az önce ultrason yapıldı içte kılcal damar yırtığı olduğu içte kanama olduğu söylendi...Bebek hala yaşıyor kalp Atışlarını dinledik...dualarınızla direniyor yavrum Bu içte kılcal damar yırtığı kanama bileyletmduymuşlupunuz varmı kesiliyormu acaba
Canım peki hangi bolume randevu almamız gerek..ha birde işlem nasıl oluyor anlatırsan sevınırım :)Aynen sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar önce ümmete sonra vatana sonra bize inşallah. Bu arada ikili test yaptıracak arkadaşlar devlet hastanesi hem ücretsiz yapıyor hem de ben bu sabah verdim yarın sonucu alıcam sizlerde en azından bu testleri ücretsiz yaptırıp doktorlarınıza gösterebilirsiniz
Batmalar banada oluyor canim kendıne yer acıyor yaramazlarKızlar bugün derste alt tarafta kuvvetli bir batma hissettim hatta dayanamayıp ayyyy dedim derken elimle kalbimi tutum çocuklar kalbime bişe oldu sandılar" hocam bişe mi oldu kalbineze?" dediler "iyiyim çocuklar "dedim .Komik olan Allahtan kalbimi tuttum ya o an refleks olarak orayı tutsaydım düşünemiyorum bile .
daha önce de böyle olmuştu acaba niye oluyor çocuk yerleşiyor dediler ama ?
Canım ben erzurumdayım burada nenehatun kadın doğum hastanesi var. Orada sadece kadın doğum uzmanları var gittim normal ultrasona aldı ense kalınlığı normal dedi ikili tarama için kan tahlili istedi tahlili verdim yarın sabah 11 de alacam canım bu kadarCanım peki hangi bolume randevu almamız gerek..ha birde işlem nasıl oluyor anlatırsan sevınırım :)
Bence erkek bu minnak :)))Selam herkese 9+5 bugün kontrol vardı :)) cinsiyet tahmini alabilir miyimEki Görüntüle 1824909
3 erkek 1 kız yorumu geldi hayırlısı artık :))Bence erkek bu minnak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?