bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
saka bi yana sinemnuru nupu goremedim karisik gibi geldi bende kiza benzettim demekki sinemnuru usg ilk defa gordum pasasinin usg

Hahahaha ava giderken avlandın ;p
helal olsun Ikra meyra

Kızlar bn bugün ilk defa banyoda snra bebek yağı sürdüm ama çok kasindirdi.size de oluyor mu
canım kuru cilde mi sürdün? ben duştan çıkmadan ıslakken sürüyorum sonra da kurulanıyorum kaşındırmıyor.. yalnız bebe yağı çatlak önlemeye yetmiyo diyolar, yeni arayışlar araştırmalar içindeyim

kuzenimin eşi, biri kürtaj(düşük) olmak üzere 5 sezeryan oldu, 3 kız 1 oğlu var, tombul tombul çok neşeli çocuklar maşallah, sevmelere doyamam anne babanın istek ve uyumuna bağlı bence de.. maşallah eşinize de size de.. sağlıkla birinciye bi kavuşalım inşallah, eşimin yardım performansını beğenirsem bence de 3 4 olabilir Rabbim herkese gönlündekini nasip etsin

İyi akşamlar hanımlar 10 haftalık hamileyim bugün iç camasirim da 3-4 minik kan damlası gördüm devamı gelmiyor ama tedirgin oldum benzerini yaşayan oldu mu?

Evet cnm kurulandiktan snra sürmüştüm.bn kilo alinca bacaklarim fln hep çatlamsti zaten.karnim da çok çatlicak kesin.çatlak kremi de almak gerek.

İyi akşamlar hanımlar 10 haftalık hamileyim bugün iç camasirim da 3-4 minik kan damlası gördüm devamı gelmiyor ama tedirgin oldum benzerini yaşayan oldu mu?
canim bence doktora gorun ilac yaziyor bende iki defa oldu serum progestan yazdi sukur iyiyiz rabbim saglik versin guzel haberler yaz burayada canim

5 sezeryan mi maşallah. Bnm 2 miyom ameliyti var.bebekle birlikte 3.olcak smdi inşallah. bn de 4.sezeryan riskli olur bi daha doguramam diyordm.nası geçti 5.hamileliği mesela zorlandı mi

5 sezeryan mi maşallah. Bnm 2 miyom ameliyti var.bebekle birlikte 3.olcak smdi inşallah. bn de 4.sezeryan riskli olur bi daha doguramam diyordm.nası geçti 5.hamileliği mesela zorlandı mi
aslında sağlık noktasında hiç sorun yaşamadı desem yeridir ama hastanelerden çok çekti.. 5. sezeryan kesin yapışıklık vardır diye muayene bile etmek istemediler.. doğum için hastane hastane dolaştı resmen beni kabul edin diye yalvardı.. özel hastaneler anne ölümü riskini kötü reklam olur diye istemediler resmen.. sonra devlet hastanesinde gayet sağlıklı bi doğum yaptı, üstelik hiç yapışıklık da yokmuş.. bu riski alacak doktor bulmak lazım önce yani :)

canım endişelenme ama yarın sabah hemen doktora git bence.. içerde kanama var mı devam ediyor mu diye kontrol eder bide progestan yada destek bi ilaç fln verir muhtemelen.. bi sıkıntı yoktur inşallah.. hem fırsattan istifade bebişini görürsün :)

Canım cok sevındım bunu tum kalbimle soyluyorumki yasayacak o annesini asla bırakmayacak

Canım peki hangi bolume randevu almamız gerek..ha birde işlem nasıl oluyor anlatırsan sevınırım :)

Kızlar bugün derste alt tarafta kuvvetli bir batma hissettim hatta dayanamayıp ayyyy dedim derken elimle kalbimi tutum çocuklar kalbime bişe oldu sandılar" hocam bişe mi oldu kalbineze?" dediler "iyiyim çocuklar "dedim .Komik olan Allahtan kalbimi tuttum ya o an refleks olarak orayı tutsaydım düşünemiyorum bile .
daha önce de böyle olmuştu acaba niye oluyor çocuk yerleşiyor dediler ama ?

Batmalar banada oluyor canim kendıne yer acıyor yaramazlar gun gectık yerleri dar grlıyor ay bencede iyiki kalbini tutmuşsun yoksa

Canım peki hangi bolume randevu almamız gerek..ha birde işlem nasıl oluyor anlatırsan sevınırım :)
Canım ben erzurumdayım burada nenehatun kadın doğum hastanesi var. Orada sadece kadın doğum uzmanları var gittim normal ultrasona aldı ense kalınlığı normal dedi ikili tarama için kan tahlili istedi tahlili verdim yarın sabah 11 de alacam canım bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…