bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim bnde şu anda 3 tane miyom var ve 3.sezeryan bni de kimse istemedi riskli gebelik diye.fakülteye gdiyorm bursada.miyomlarimi almazsa doktor doğumda. bn ameliyt için 4.sezeryan olucam mecburen.bzm bi arkds da 4 kere olms sezeryan o da pek sıkıntı yaşamamis.Allah büyük bakalım bebisimi zi bi sağlıkla kucağımiza alalım gerisi kısmet nolcak bn de bilmyrm

Rabbim şifa versin canım.. dediğin gibi önce sağlıkla bu miniklere kavuşalım inşallah :) sonrasını da yine Allah bilir nasipte varsa 5.de olur 6.da.. yoksa da turp gibi olsan yine olmaz.. hayırlısı olsun hakkımızda :)

3 gundur hiç bulantım yoktu tam bıttı galıba derken az once cok fena oldum midem bomboş gurulduyor suan bu saate bısey de yenmez ztn en iyisi vurup kafayı yatmak

Supermiş vallahı tek kurus odemeden o parayla da yavrularımıza eksiklerini alırız yeaahhh

Bu hafta halledicem o is bende haber ederim size de

Supermiş vallahı tek kurus odemeden o parayla da yavrularımıza eksiklerini alırız yeaahhh
Vallahi gerçekten süper ben ilk doğumunu da burada yaptım hijyen ilgiden gayet memnun kaldım devlet hastanelerinin kötü bi izlenimi var ama ben ilkinde inat ettim özele gitmeyeceğim diye çok şükür pişmanda olmadım. bulunduğunuz ildeki kadın doğum hastanelerinin araştırın en azından bu tür tahliller için para vermesiniz. Bizim burada iki özel hastane vardı biri kapandı şimdi diğer özel hastane devlet hastanesinden daha kalabalık üstelik fiyatları uçurdular valla hiç boşuna onlara para yedirmem çocuklarıma harcarım. Dizinde devlet hastanelerinde problem yoksa rn iyisi bence onlar

Gunaydi.... Mide bulantisi beni oldurecek napcami bilmiorim hic iyi degilim 13 hafta bitti nerdeyse ama yok gecmio yani((

Arkadaslar çok kötüyüm ya. 9. haftadan sonra basladı bende sabh bulantıları.

her sabah öğürmekten bi hal oluyorum.

Şimdide inanılmaz migdem bulanıyor. geçmeyen bulantım var.

Birde bas agrılarım çok oluyor 1 haftadan beri.

çalışyorum , iş yerindeyim,

ne yapsam geçer acaba. iştahım da yok yemekte yiyemiyorum

bas agrıları olan var mı aramızda

walla benim öyle oldu su bile içmez oldu doktor ilaç verdi hamd olsun iyim keske önceden alsaydım

Aman bu aramızda kalsın 5. Sezeryan sakın duymasın eşim
kuzeninede çocuklarını allah bağışlasın çocuklar evin neşesi. Ama 3 iyidir bencede. Kardeş çok önemli.

Hayırlı sabahlar hayırlı Kandil'ler ben bu gün doktora geldim sıra bekliyorum şuan gece çok değişik kabus gördüm hatta çığlık atmışım eşim söyledi namazdan sonrada yise kötü rüyalar gördüm rabbim hayır getirsin inşaallah o yüzden doktora gelmek bile istemedim kötü bir şey duyarım diye lütfen dua edin olur mu Mutlu çıkayım doktordan rüyaların etkisinden kurtulayım

5 sezeryan mi maşallah. Bnm 2 miyom ameliyti var.bebekle birlikte 3.olcak smdi inşallah. bn de 4.sezeryan riskli olur bi daha doguramam diyordm.nası geçti 5.hamileliği mesela zorlandı mi
Canım benim tanıdığım 3 çocuğu vardı kazara hamile kaldı aldırmadı sezeryan oldu turp gibi maşallah ama doktoru artık dikkat et demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…