bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım onlar hamilelik rüyası korkma bebişin iyidir inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Ben ben beeeennnn bas agrisindan mide bulantisindan ölüyorum artik bende calisiyorum ne yapacagimi sasirdim

Canım benim tanıdığım 3 çocuğu vardı kazara hamile kaldı aldırmadı sezeryan oldu turp gibi maşallah ama doktoru artık dikkat et demiş.
4.ameliyat için olursa 2.çocuk için bn 5.sezeryan da olabilirim.ne bileyim bana umut oldu 5 sezeryan duymamstm.önceden hep tek çocuk o da 30 yaşında derdm tam 30 da dogurcam ama ne cahillik işte. Bakalım Allah ne zaman vercek.kardeşsiz olmaz gbi geliyor smdi insallah bunu sağ salim doğrayın 2.de olur insallah

İnşallah canım Allah gönlüne göre versin bu mübarek günde dua edelim hastalığına şifa versin bebişinede kardeş versin inşallah

Gunaydın Kızlaaar. .bugun randevusu olanlar en guzel haberlerle dönsün evlerine inşallahhhhh .. Bu arada herkese hayırlı kandiller. .
Birsey soracagım devlet hastanesinde tahlillerim yapıldı dun sonucları bugun almasam kac gun içinde alabiliyoruz sorun olurmu

Bu gun randevusu olanlar hayirli saglikli haberlerle donerler insallah bugun benimde ikili tarama sonuclarimi almaya gidecem doktoruma gosterecem insallah saglikli guzel haberlerle donmeyi nasip etsin rabbim bugunun suyu yuzu hurmetine saglikla insallah .... amin

hadi insallah güzel çıkar sonuçların canim Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…