bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aman bu aramızda kalsın 5. Sezeryan sakın duymasın eşim
kuzeninede çocuklarını allah bağışlasın çocuklar evin neşesi. Ama 3 iyidir bencede. Kardeş çok önemli.
Rabbim göniline göre versin tatlım :) Sağlıkla bebişlerimize kavuşalım inşallah :)

Ben benn ölüyorum baş ağrısından ne yapsam geçmiyor parol falan hiç fayda etmiyor nasıl olcak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun inşallah canım

Ben benn ölüyorum baş ağrısından ne yapsam geçmiyor parol falan hiç fayda etmiyor nasıl olcak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun inşallah canım
Erkek bebekte bas agrisi oluyormus bilginize dogruluk payi varmi bilmiyorum benim ilk oglumda bas agrisi yasadim surekli :)

Sizinde kandiliniz mubarek olsun canim..ruyayi neye yorumlarsan oyle olurr ben hep dileklerime isteklerime yorum yaparim ve cok sukur oyle olur...mutlaka sensde dene..hamileligimin ilk gunleri.den beri bende kabuslar gorurum komsum hamilelikte herkeste olur dedi..skma canini iyi haberler bekliyoruz..az once ben guatr icin kan verdim..ogleden sonrada gecen haftaki ikili tarama sonucunu alicam sende bizr et

Gunaydi.... Mide bulantisi beni oldurecek napcami bilmiorim hic iyi degilim 13 hafta bitti nerdeyse ama yok gecmio yani((
Canim ayni senin durumundaydim, artik sabahlari gozumu acmak istemiyodum, ta ki bugune kadar :)
Doktorum zofran zydis diye bi ilac verdi, bugun basladim kullanmaya, cooook sukur o kadar iyiyim ki, sanki yeniden dogdum... Doktoruna danis istersen...

Kızlar tlfnda bi hamilelik takip uygulaması var, orda 13.haftadan itibaren bulantılar azalır, baş ağrıları başlar diyordu yani normalmiş.. Benim de başım ağrıyor ve özellikle son 3 gündür tüm gün uyusam uyurum, öyle uykum oluyor.. Allahtan okul 3 gün.. Diğer günler gündüz de yatıp uyuyorum walla

Slvester sana erkek dedi 6 +7 haftaya nupta kiz dedi tahminler tahminler

Evet canim gordum, kese konumuna gore erkek dedi, nubu goremedigi icin de kiz dedi :)
Bu mubarek gunde Rabbim hepimize hayirli ve saglikli evlatlar versin insaallah diye dua ediyorum.
Tabi bi kizim oldugu icin bu da erkek olursa cok guzel.olur

Evet canim gordum, kese konumuna gore erkek dedi, nubu goremedigi icin de kiz dedi :)
Bu mubarek gunde Rabbim hepimize hayirli ve saglikli evlatlar versin insaallah diye dua ediyorum.
Tabi bi kizim oldugu icin bu da erkek olursa cok guzel.olur
Rabbim gonlumuzun muradini nasip eder cumlemizin insallah... amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…