bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Erkek bebekte bas agrisi oluyormus bilginize dogruluk payi varmi bilmiyorum benim ilk oglumda bas agrisi yasadim surekli :)

Valla bilmiyorum canım bu hamilelik beni çok yıprattı kızımda çok iyiydim nerdeyse doğum yapana kadar hamile olduğuma inanmadım ama bunda öğrendiğim hatta daha öğrenmeden önce bile çok rahatsızlığım oldu.. Hamilelikler hep aynı olmuyormuş zaten bebişin cinsiyeti aynı olsa bile farklı şeyler yaşabiliyormuşsun inşallah benimkinin cinsiyeti farklıdır ondan oluyordur bakalım çok az kaldı baş ağrısı erkek bebiş mi oluyor görcez..

Canım onlar hamilelik rüyası korkma bebişin iyidir inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Sorma canım ya hamile kaldığından beri ara ara oluyor çok üzülüyorum bütün günümü etkiliyor... Çok şükür bebeğim iyiymiş teyzesi yüzüyor suyun içinde 4 kilo verdim dedim zaten zayıfsın ama korkma ilk aylar benek etkilenmez dedi çok şükür 10+2 çıktı tam uyumlu haftasıyla
çok teşekkür ederim arkadaşım rabbim seninde güzel sonuçlar almanı nasip etsin inşaallah.. Ben ilk kez duyuyorum hamilelik kabuslarını sayenizde içim biraz rahatladı inşaallah geçer bunlarda

Can'ım daha önce de sormuştum burdu tlf da hangi programı kullanıyorsunuz diye ben yüklemedim daha

kizlar birşey soracam kasiklarimda rahimde böyle baskı hissi gibi bi ağrı var yürürken ağrıyor normal midir neden olabilir

Maşallah allah nazardan saklasın bebişini. Senin cinsiyete de az kalmış canım hayırlısı olur inşallah

Ben benn ölüyorum baş ağrısından ne yapsam geçmiyor parol falan hiç fayda etmiyor nasıl olcak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun inşallah canım
ben hiç ilaç almadım sabretmeye calısıyorum.
eşim masaj yapıyor arada, bol bol dua ediyor bir yandan masaj yaparken.

eve gidince de hemen uyumaya calısıyorm ama bendeki agrı önceden de çok olurdu ve uyuyup uyansamda devam eder sürekli. o yüzden zorlanıyorm ama ilaca direniyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…