bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin erken anne anne olanlara hevesleniyorum ben de ama bizde hayat mücadelesi veriyoruz ne yapalım geç olsun güç olmasın hiç olmayan da var

Canım senin sonuçlar sisteme kayıtlı oluyor 1 ay sonra bile gitsen int ortamında görünüyor yaptırdığın bütün tahliller orada kayıtlı duruyor aylar sonra git doktor int üzerinden sen daha önce şu tarihte gelmişsin, sonucun şu imiş, şu ilacı vermişiz, şimdi sonucun şu şu diyebiliyor.

Maşallah allah nazardan saklasın bebişini. Senin cinsiyete de az kalmış canım hayırlısı olur inşallah
Evet sorma heycan dorukta 16 mayısta rapor almak için gittiğimde belli olur inşallah oğlumun kıyafet leri çok fazla oldu evde eğer erkek değilse ihtiyacı olanlara vereyim diyorum birazını verdim dün... Rabbim sağlıklı versin inşaallah ama balık gibi yüzüyordu maşallah

Aynen benimde kız olursa hiç bişey ihtiyacı olmaz herşeyi duruyor kızımın. Erkek olursa bende ihtiyacı olanlara vercem. Rabbim gönlümüze göre versin canım

Canım neye gore karar verdin. Bana da öğretir misin
Canım ben bu nub işini nub sayfasına gire çıka birazcık öğrendim. Ama kesin budur hiç diyemem. Nub yukarı doğru olursa erkek paralel olursa kız yada bebek tipine bakıp tahmin yapıyorlar. Senin bu fotoda net bi nub göremedim. Sadece popo havaya doğru kalkmış biraz erkeklerde böyle oluyor genelde. Kızların popo yerde oluyor.

Anladım arkadaşım. Ben de net bir nub göremedim ve o yüzden merak ettim nasıl tahmin ettiğinizi. Hakkımıza hayırlı olanı versin Allah inşaallah. Selametle kalin

İnşallah canım Allah gönlüne göre versin erken anne anne olanlara hevesleniyorum ben de ama bizde hayat mücadelesi veriyoruz ne yapalım geç olsun güç olmasın hiç olmayan da var
Evet cnm çok şükür 2 senedir uğraşıyorDuk Allah vrdi şükür tüp bebek de tutmayinca bn artık olmucak herhlde diye düşünmeye baslamsmtm.aynen geç olsun da güç olmasın. Bugunumuze çok sukur

Hayırlı kandiller kızlar
İkili tarama sonucunu aldım sorun yok çok şükür. Free beta HCG 13.8 çıktı Dr gösterene kadar tedirgin oldum düşük mü diye normalmiş rahatladım
Oğluşun mu olcak acaba?:) genelde düşük hcg oğlan derler. Ama herkeste tutmuyor canım. İkili test iyi çıkmasına sevindim canım

Hayırlı kandiller kızlar
İkili tarama sonucunu aldım sorun yok çok şükür. Free beta HCG 13.8 çıktı Dr gösterene kadar tedirgin oldum düşük mü diye normalmiş rahatladım
Canim papp a kac çıktı bn doktora yarın göstercem 3.87 çıktı bnm tam olarak iyi mi kötü mü bilmyrm

InsallaUOTE="benseniyerim, post: 46328356, member: 466620"]Gozun aydin canim, darisi basima :))
Nasilsin, nasil gidiyor hamilelik, sen de benim gibi pek yazamiyosun sanirim ?[/QUOTE]
Inşallah cnm evet pek yazmıyorum iyi şükür kusma hiçoolmadı ama tiksinme bulantıdaha devam ediyor ggöbeği m cook tuylendii:) bebek baştanberi ssağda ve cok uuykum var tatlıyiyemiyorum bolca erik tuzlu ve limon tuketiyorum:)

Oğluşun mu olcak acaba?:) genelde düşük hcg oğlan derler. Ama herkeste tutmuyor canım. İkili test iyi çıkmasına sevindim canım
Saol canım benim valla kızım var oğlumda olsa iyi olur ama kız olsa da üzülmem yeterki sağlıklı ve hayırlı olsun dün hastaneye gidince otobüste engelli bir çocuk gördüm 15 16 yasında erkek annesi olmadan oturamıyor bile çok üzüldüm Rabbim yar ve yardımcısı olsun herkesin

Önceliğimiz sağlıklı sıhhatli olması canım. Sonra Allah gönlümüze göre verirse mutlu oluruz rabbim herşeyin hayırlısını bilir.

Kızlar bu arada kızımın ikili tarama testine baktım 11+2 de free beta 21.3 papp 2.62 cinsiyette ne kadar etkili bilmiyorum ama ihtimal dahilinde doğru olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…