bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Önceliğimiz sağlıklı sıhhatli olması canım. Sonra Allah gönlümüze göre verirse mutlu oluruz tabanın herşeyin hayırlısını bilir.
Ewet canım bu arada kızımın 11+2 beta 21.3 muş yani doğru çıkma ihtimalleri olabilir 12. Hafta ikiye katlanıyor diye biliyorum yanlış değilse tabi

InsallaUOTE="benseniyerim, post: 46328356, member: 466620"]Gozun aydin canim, darisi basima :))
Nasilsin, nasil gidiyor hamilelik, sen de benim gibi pek yazamiyosun sanirim ?
Inşallah cnm evet pek yazmıyorum iyi şükür kusma hiçoolmadı ama tiksinme bulantıdaha devam ediyor ggöbeği m cook tuylendii:) bebek baştanberi ssağda ve cok uuykum var tatlıyiyemiyorum bolca erik tuzlu ve limon tuketiyorum:)[/QUOTE]
Canım senn erkek ti dimi. Erkek tatlı yer derler sen tam tersi. Benimde göbek çok tüylenmiş yaa ama ben tatlıda yiyorum erikten karışık yani hayırlısı artık:)

Kızlar selam kandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah. Kızlar dişlerim çok hassaslaştı erik ve meyve yemekten oldu azı dişlerim acıyo bi şey yerken düzenli fırçalıyorum çürük filanda yok ne yapabilirim fikri olan var mı

Canım internette buldum ztn bilgileri gırınce direk karsima cıktı sonuclar ne guzelmiş gerek kalmadı gıdıp almaya :)

Vucudindaki kalsiyum bebise gitti icin dislerin agrimaya baslamistir bol kalsiyumlu besinler tuket..sut yogut peynir gb

Canim benim kizimda da oglumda da hep surekli kasik agrim olurdu.2.3. Aydan itibaren namazlarimi oturarak kilardim dusun yani cok sikintiliydi benim hamileliklerim.suan hic kasik agrim yok endiseleniyorum bazen.cinsiyetle alakali degil yano hamileliklerin farkli olmasi.

kizlar birşey soracam kasiklarimda rahimde böyle baskı hissi gibi bi ağrı var yürürken ağrıyor normal midir neden olabilir
Canim bana gore normal agrilar benim hep oyle oldugu icin.ama sen doktoruna danis.

Canım senn erkek ti dimi. Erkek tatlı yer derler sen tam tersi. Benimde göbek çok tüylenmiş yaa ama ben tatlıda yiyorum erikten karışık yani hayırlısı artık:)[/QUOTE]
bende hep tuzlu ve ekşi tüketiyorum normalde tatlı hastasıyım ve benim kızım olucak allah nasip ederse :)

Canım senn erkek ti dimi. Erkek tatlı yer derler sen tam tersi. Benimde göbek çok tüylenmiş yaa ama ben tatlıda yiyorum erikten karışık yani hayırlısı artık:)
bende hep tuzlu ve ekşi tüketiyorum normalde tatlı hastasıyım ve benim kızım olucak allah nasip ederse :)[/QUOTE]
Aaa evet biliyorum senn kızın olacak ben balbebekk yazdığına cvp yazmıştım karışmış canım.

Gözün aydın cnm
Allah razi olsun canim.endiselerim vardi bu hamileligimde hic bir sikintim yok diye ama bosuna endiseleniyormusum.cok sukur saglikliymis bebisim.insallah tum hamisler hep boyle guzel haberler alir.
2li test istemedigimi soyledim 2 cocugumda da yaptrdim gerek yok dedim imza attim artik istemiyorum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…