bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
kizlar birşey soracam kasiklarimda rahimde böyle baskı hissi gibi bi ağrı var yürürken ağrıyor normal midir neden olabilir

Canım bende de dünden beri var internette rahmin büyümesinden kaynaklı diyor ama ben yine de devam ederse bugun yarın doktora gidicem içim rahat etsin diye

A aydede evet cnm erkek tahminen demişti doktor göbek çok tuylenmen varsa umarım oğlun olur hayirlisiyla insallah

Bende de tüylenme var erkek ihtimali yüksek dedi iki doktorumda..
My moonlight hadi bakalım ;P

Bu arada napcaz o tüyleri loooo alsak daha da cogalır mı? ben öyle yaşayamam :) iki gündür krem sürerken bakakalıyorum..

Kızlar merhaba,

İdrarımda sıkıntı var, 3 pozitif iltihap ve 2 pozitif kan çıktı. İdrardan sonra pembe renk akıntı oluyor.

Dr. Antibiyotik verdi fakat 1 haftada 0 etki!!! Hiç bir değişiklik yok. Sizce ne yapabilirim? Cuma günü ürolojiden randevu aldım ama önerisi olan var mı?

Beslenmeme dikkat ediyorum, günde 3lt su içiyorum, süt, yoğurt, et, balık tüketiyorum. Ama napıyım ben lütfen yasayan bilen varsa yardım etsin.

Son düzenleme:
Nörolojiden niye randevu aldın?
Böbrek ve idrar yolu içinse ürolojiden alman lazım.

BENDE KOCAMDAN UTANIYORUM VALLA ÖPÜYO ELLİYO KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM

İnşallah canım çok umutlandırmak istemiyorum artık kendimi hayırlısı artık. İnşallah dediğiniz gibi olur. Sakın alma o tüyleri yoksa hep almak zorunda kalırsın canım. Buarada doktoru kız diyen arkadaşlar karnınızda tüylenme var mı? Onlarda da varsa belli olmaz ama yoksa biraz umutlandım belki

BENDE KOCAMDAN UTANIYORUM VALLA ÖPÜYO ELLİYO KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM
Yok beyaa kocamdan ne utancam incecik tüyler hormonlardan bişey olmaz hergün krem sürüyo valla bende utanmıyorum. Heryerimizi ağda yapıyoz valla yeter okadarcıkda oluversin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…