bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ne zaman senin randevu vallahi senden çok ben merak ediyorum :) bugün kandil, bol bol dua edicem hepimize kimin dileği ne ise o olsun. Saglıklı hayırlı evlatlarımız olsun

Benım normalde de biraz vardi ztn alıyordum sirle o yuzden hiç fark yok

Canım o net olmuyo genelde öyle olurmuş ama kesin değil. İkili güzel çıktığına sevindim.
Benim ikilide guzel cikmis cok sukur ikisininde fb-hcg 60 cikmis kiz hissettim bir an icimden gecirdim sukur rabbime saglikli nasip etsin fistiklarimi :)

Hanimlar ciktim dr den cok sukur hersey yolundaymis.2 gun onden gidiyormus.foto atamadim simdi yolda oldugumuz icin net cekmiyor tlf.eve gidince atarim insallah.
Aayyy massalah bebisine canim rabbim saglikla nasip etsin insallah minnagini :)

ben bu topiğe çok gelemiyorum ama ikili test sonuçlarm güzel çıktı şükür, cinsiyetide öğrendik erkek geliyo kısmetse :)
Gozun aydin tatlim rabbim saglikla nasip etsin insallah serbest beta hcg kac cikti canim arastirma yapiyorumda 50 altiysa erkek 50 ustuyse kiz diye bilgiler okudum saglikla kalin canim

Bende de tüylenme var erkek ihtimali yüksek dedi iki doktorumda..
@Aydede88 hadi bakalım ;P

Bu arada napcaz o tüyleri loooo alsak daha da cogalır mı? ben öyle yaşayamam :) iki gündür krem sürerken bakakalıyorum..
Canim gebelik sonu bitiyor dogum yap dokuluyor canim takma bendede oldu iki oglum var su anda tuy yok bende canim

Gozun aydin tatlim rabbim saglikla nasip etsin insallah serbest beta hcg kac cikti canim arastirma yapiyorumda 50 altiysa erkek 50 ustuyse kiz diye bilgiler okudum saglikla kalin canim

Yaaaa canımmmm bu keşke doğru olsa 96 benim.. Doktor erkek ihtimali yüksek dedi. Değişebilir dedi ama :/
Ay keşke doğru olsa, kısçem olsaaa hayat bana bayram plsa

Almıyorum ozaman, tüylü tüylü gezicem bapalım :)

Son düzenleme:
Canim senin bebisi @Aydede88 ile ben kiza benzettik usg resminde tabi bizimki tahmin tatlim :)

Kızlar bugun mıgrosa gıttım tum bakım urunlerinde %50 indirim vardı bioil catlak gıderıcı krem yaglardan aldım 20tl ye geldı bilginiz olsun
Aynen tüm vucut ürünleri %50 krem mrem ihtiyacı olan atlamasın.. bende dün neutroginanın body oil ini aldım sıkılaştırıcı etkisi var, bebe yağı yerine kullanıyorum ben. 15 tl ye geldi tey tey ;p Bide himdistancevizi yağı şimdilik başka bişi kullanmciiim :)

Ne zaman senin randevu vallahi senden çok ben merak ediyorum :) bugün kandil, bol bol dua edicem hepimize kimin dileği ne ise o olsun. Saglıklı hayırlı evlatlarımız olsun
Amin
insallah canim Ikiz kizim olsun coooook istiyorum rabbim kim nerede nerde dua edoyorsa rabbim dualarini duamizi duami kabull etsin insallahhhh ... amin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…