bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Amin 8
insallah cani Ikiz kizim olsun coooook istiyorum rabbim kim nerede nerde dua edoyorsa rabbim dualarini duamizi duami kabull etsin insallahhhh ... amin

Bilmem miii tabisi biliyorum kısçe istediğini.. Ama ben ümitliyim. Çokta dua ediyorumm. Allah büyük. Benim ilk çocuğun, erkekte olsa hiç üzülmem sevinirim. Ama sizlere çok istiyorum ki istediğiniz olsun. İnşallahta olacak:) hamile duası kabul olurmuş. Büssürüyüz burda birimizinki dua saatine denk gelmese öbürümüzünkü gelir sanırsam teyteyyt

Kızlar yaaaaa

Bebişiminnn babasının bebeklik battaniyesini çıkardı babanesi.
Diğerleri de babasının babanesinin (Allah rahmet eylesin) zamanında bebişimiz için ördükleriymiş
Bayıldım bayıldımmmm

Eklentiler

• image.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 59
  • image.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 63
Canim kizcen geliyor gibi gerci kizinda var oglunda benim iki pasa var ikide kizim olur insallahhhhhh canim rabbim saglik versin bebislerine cumlemize saglikla nasip etsin gonlumuzdekini insallah

Sen bu isi iyi ogrenmissin.
Doktorda kiza benzettim dedi bana gore %90 kiz doktoruma guvenirim.
Allahim sana da hayirli saglikli kiz evlatlar nasip eder insallah bu mubarek gecede insallah dualarin kabul olur.

Sen bu isi iyi ogrenmissin.
Doktorda kiza benzettim dedi bana gore %90 kiz doktoruma guvenirim.
Allahim sana da hayirli saglikli kiz evlatlar nasip eder insallah bu mubarek gecede insallah dualarin kabul olur.
Aminnn insallah iki kiz annesi olacan insallah duan banada gecsin dilek kapin mubarek gunun suyu yuzu hurmetine acik olsun duan kabul olsun insallah canimmmm... amin

M merve.b canim senin serbest beta hcg kac cikti tatlim dogruluk payini arastiriyorum 50 alti ise erkek ustu ise kiz diye bilgiler okudum tatlim :)

Sankim kiz gibi canim rabbim gonlune gore nasip etsin insallah 12 + haftalarda nupda tahminde bulunuruz canim rabbimsaglikla nasip etsin insallah.. amin
Çok teşekkür ederim güzelim inşaallah bizede nasip olur kız annesi olmak benimde içime hep öyle doğuyor hatta söylemiştim rüyamda ismini bile söylediler... Şimdi 10+2 yiz

Çok güzeller hepsi Allah rahmet eylesin bak ne güzel hatıra sen de sakla bebişinin bebişine benim bebekliğimden kalma battaniyem var oğlumda kullandım inşallah Rabbim bunda da kullanmayı nasip eder

Herkese hayırlı Kandil'ler bu güzel gecede Dualarızda yer bulmayı diliyorum bugün hastaneden çıktım arkadaşlar şartlı tahliye desek daha doğru olacak sanırım :))10 gün boyunca tuvalet dışında ayağa kalkmak yasak iğneler ilaçlar verdiler ..kanamam durdu diye söylemiştim size ama içeride yanı rahimde kanama varmış ..kese ve rahim arasında çok çok çok az yırtılma var 1 günde iyileşecek birşey değil o yüzden çıkaralım seni 10 gün yat sonra kimse kontrole gel dedi doktor :) çok zor bir 3 gün geçirdim evime dönmek çok iyi geldi ..allahım düşmanıma bile yaşatmasın böyle acılar ...işte şimdi böyle bekleyecekmişim ..dualarınızı eksik etmediğini biliyorum allah razı olsun bı gecenin yüzü suyu hürmetine güzel dualarınızda olurum ve biran önce sağlıklı günlerime geri dönerim inşallah ...

Ne zaman senin randevu vallahi senden çok ben merak ediyorum :) bugün kandil, bol bol dua edicem hepimize kimin dileği ne ise o olsun. Saglıklı hayırlı evlatlarımız olsun
21 Mayıs canım şafak 18 :) amin canım rabbim duysun sesimizi hepimizin gönlüne göre olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…