bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Dinlen annesi, bebişine de kendine de iyi bak :) yırtılma iyileşir inşallah, çok dua edelim özellikle bugün.. Rabbim en kısa sürede şifa versin canım

Insan evinde daha cok moral buluyor.insallah bu sikintili donemi biran one atlatirsin canim.bugun ivrindi guzergahindan gecerken aklima sen geldin.insallah hayirli saglikli hamilelik gecirirsin canim.Allah sifa versin.

Maşallah canım bebişine valla canım nub paralel gibi ama yukarda başlamış kızda olabilir erkekde hayırlısı olsun erkek bi ihtimal gönlüne göre olur inşallah
Kayinpeder oglan istiyo sulalede tek oglan benimki ve soyadini devam ettircek tek kisi oglum o yuzden yanina bi oglan gelirse cok mutlu olcak.

Oleyyyyyy şimdi erkek de tüy oluyo kızda olmuyomu kesin mi? Öyleyse göbek atcam
Benimde oglumda cok olmustu tuylenme.cahillik o zamn tuy dokucu kullandim sonra kalici minik tuylerim oldu

Oleyyyyyy şimdi erkek de tüy oluyo kızda olmuyomu kesin mi? Öyleyse göbek atcam

Canım ben söyle okumuştum. Göbekte Tüylenme kız da göbek deliğine kadar olur, erkekte göbek deligini geçer, üst kisimda da ortadan ikiye çizgi cekmissin gibi bi Tüylenme oluyor. Erkek bebeği olan arkadaşımın ve kız kardeşimin göbek deligini geçmişti baya Tüylenme ama kız bebisi olacak birini hiç görmedim canım.

Arkadaşlarım hepimize hayırlı kandiller diliyorum. Rabbim bu güzel gecenin yüzü suyu hurmetine dualarimizi kabul eylesin. Bebislerimize herseyden önce akıl ve beden sağlığı versin, hayırlı birer evlat olmalarını nasip etsin, bizlere hamilelik sürecinde ve doğumda kolaylik nasip etsin... Rabbim isteyen herkese ama herkese de bebis nasip etsin. Kimseyi evladı ile sinamasin. Bu gece bolca dua okuyacak, Rabbim e ellerimi açacağım. Sizlerin dualarinda olmayı yürekten isterim. Rabbim bizleri duasını kabul ettiği kullarından eylesin inşallah. Kandilimiz mübarek olsun.

[QUOTE="urashaa,79, member: 379de de tüylenme var erkek ihtimali yüksek dedi iki doktorumda..
My moonlight hadi bakalım ;P

Bu arada napcaz o tüyleri loooo alsak daha da cogalır mı? ben öyle yaşayamam :) iki gündür krem sürerken bakakalıyorum..[/QUOTE]
SonradAn yani dogum sonra si dokuluyoilk hamileligimde de yasadim cunku yani ellemeye gerek yok tuyleri

Canım evine dönmene sevindim. Bak bu kritik günleri nasıl atlattiysaniz sağlıkla, bu 10 günü de öyle atlatacaksiniz Rabbim'in izniyle. Dualarimdasin canım.

Çok geçmiş olsun canım rabbim bebeğini sana bağışlasın canım. Sen yat dinlen bişey olmaz inşallah.

Kizlar 3 hafta sonra ilk defa bebisimi göreceğim yarın 10:45 te randevum :) Çok mutlu ve heyecanliyimmm! En son 7+3 te gitmiştim Dr.a, yarın 10+3 oluyoruz Allah'ın izniyle. N'olur dua edin bizim için, hersey yolundadir ve bebisim benimledir.
Yarın bi de dahiliye randevum var, Tsh için tekrar kan vereceğim. Sizce ilacı içip mi gitmeliyim? Yoksa icmeyeyim mi? Tsh yüksek çıktığı için kullandığım ilac... Ne dersiniz? Dr u arayıp sormayı unuttum

kızlar herkeze hayırlı kandiller diliyorum Rabbim dualarimizi kabul etsin gonlumuzdekileri nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar ve hayırlı kolay dogumlar nasip etsin herkezeee evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin rabbimmmm kanaması olan arkadaslarimizaa Rabbim şifa nasip etsin Rabbim bidaha gostermesinn inş Rabbim banada hayırlı sağlıklı ama kız evlat nasip etsin 2oglumvar inş bide kızım olur dualariniza benide katın inş

Canım kan vereceksen içme ilacını yanına al kan verince içersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…