- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #12.941
Ayyy ne güzel mutlu son olcak inşallah gelsin kızçelerBenim ikilide guzel cikmis cok sukur ikisininde fb-hcg 60 cikmis kiz hissettim bir an icimden gecirdim sukur rabbime saglikli nasip etsin fistiklarimi :)
OleyyyyyyCanim gebelik sonu bitiyor dogum yap dokuluyor canim takma bendede oldu iki oglum var su anda tuy yok bende canim
Dinlen annesi, bebişine de kendine de iyi bak :) yırtılma iyileşir inşallah, çok dua edelim özellikle bugün.. Rabbim en kısa sürede şifa versin canımHerkese hayırlı Kandil'ler bu güzel gecede Dualarızda yer bulmayı diliyorum bugün hastaneden çıktım arkadaşlar şartlı tahliye desek daha doğru olacak sanırım :))10 gün boyunca tuvalet dışında ayağa kalkmak yasak iğneler ilaçlar verdiler ..kanamam durdu diye söylemiştim size ama içeride yanı rahimde kanama varmış ..kese ve rahim arasında çok çok çok az yırtılma var 1 günde iyileşecek birşey değil o yüzden çıkaralım seni 10 gün yat sonra kimse kontrole gel dedi doktor :) çok zor bir 3 gün geçirdim evime dönmek çok iyi geldi ..allahım düşmanıma bile yaşatmasın böyle acılar ...işte şimdi böyle bekleyecekmişim ..dualarınızı eksik etmediğini biliyorum allah razı olsun bı gecenin yüzü suyu hürmetine güzel dualarınızda olurum ve biran önce sağlıklı günlerime geri dönerim inşallah ...
Tüylerimi seveyim ozamanOleyyyyyyşimdi erkek de tüy oluyo kızda olmuyomu kesin mi? Öyleyse göbek atcam
Ooooo çok iyiymiş canım ama son kullanma tarihine baktın mı? Marketler son kullanma tarihi yaklaşmış ürünlerde indirim yapar.Kızlar bugun mıgrosa gıttım tum bakım urunlerinde %50 indirim vardı bioil catlak gıderıcı krem yaglardan aldım 20tl ye geldıbilginiz olsun
Eğer öyleyse ben de tüylerimi seveyim wallaTüylerimi seveyim ozaman
Insan evinde daha cok moral buluyor.insallah bu sikintili donemi biran one atlatirsin canim.bugun ivrindi guzergahindan gecerken aklima sen geldin.insallah hayirli saglikli hamilelik gecirirsin canim.Allah sifa versin.Herkese hayırlı Kandil'ler bu güzel gecede Dualarızda yer bulmayı diliyorum bugün hastaneden çıktım arkadaşlar şartlı tahliye desek daha doğru olacak sanırım :))10 gün boyunca tuvalet dışında ayağa kalkmak yasak iğneler ilaçlar verdiler ..kanamam durdu diye söylemiştim size ama içeride yanı rahimde kanama varmış ..kese ve rahim arasında çok çok çok az yırtılma var 1 günde iyileşecek birşey değil o yüzden çıkaralım seni 10 gün yat sonra kimse kontrole gel dedi doktor :) çok zor bir 3 gün geçirdim evime dönmek çok iyi geldi ..allahım düşmanıma bile yaşatmasın böyle acılar ...işte şimdi böyle bekleyecekmişim ..dualarınızı eksik etmediğini biliyorum allah razı olsun bı gecenin yüzü suyu hürmetine güzel dualarınızda olurum ve biran önce sağlıklı günlerime geri dönerim inşallah ...
Kayinpeder oglan istiyo sulalede tek oglan benimki ve soyadini devam ettircek tek kisi oglum o yuzden yanina bi oglan gelirse cok mutlu olcak.Maşallah canım bebişine valla canım nub paralel gibi ama yukarda başlamış kızda olabilir erkekde hayırlısı olsun erkek bi ihtimal gönlüne göre olur inşallah
Benimde oglumda cok olmustu tuylenme.cahillik o zamn tuy dokucu kullandim sonra kalici minik tuylerim olduOleyyyyyyşimdi erkek de tüy oluyo kızda olmuyomu kesin mi? Öyleyse göbek atcam
Bencede kordondur yada ilk zamanlar kızların klitoris uzun oluyomuş sonra geri çekiliyormuş ya odur.Yaa evet hep kız dediniz. Hala ümitliyim ben! Kordondur o kordonn ne pipisi ;p :)
Kesin erkek canım çok eminim sanki ilk defa nub gördüm parlak yukarda. Hayırlısı olsun ne istiyorsan canımCanlar hadi bir de bana tahminde bulunuverin
Canım ben ters bakmışımCanlar hadi bir de bana tahminde bulunuverin
Oleyyyyyyşimdi erkek de tüy oluyo kızda olmuyomu kesin mi? Öyleyse göbek atcam
Ayyyy maşallah çok güzel güle güle kullan canım.Kızlar yaaaaa
Bebişiminnn babasının bebeklik battaniyesini çıkardı babanesi.
Diğerleri de babasının babanesinin (Allah rahmet eylesin) zamanında bebişimiz için ördükleriymiş
Bayıldım bayıldımmmm
Herkese hayırlı Kandil'ler bu güzel gecede Dualarızda yer bulmayı diliyorum bugün hastaneden çıktım arkadaşlar şartlı tahliye desek daha doğru olacak sanırım :))10 gün boyunca tuvalet dışında ayağa kalkmak yasak iğneler ilaçlar verdiler ..kanamam durdu diye söylemiştim size ama içeride yanı rahimde kanama varmış ..kese ve rahim arasında çok çok çok az yırtılma var 1 günde iyileşecek birşey değil o yüzden çıkaralım seni 10 gün yat sonra kimse kontrole gel dedi doktor :) çok zor bir 3 gün geçirdim evime dönmek çok iyi geldi ..allahım düşmanıma bile yaşatmasın böyle acılar ...işte şimdi böyle bekleyecekmişim ..dualarınızı eksik etmediğini biliyorum allah razı olsun bı gecenin yüzü suyu hürmetine güzel dualarınızda olurum ve biran önce sağlıklı günlerime geri dönerim inşallah ...
Çok geçmiş olsun canım rabbim bebeğini sana bağışlasın canım. Sen yat dinlen bişey olmaz inşallah.Herkese hayırlı Kandil'ler bu güzel gecede Dualarızda yer bulmayı diliyorum bugün hastaneden çıktım arkadaşlar şartlı tahliye desek daha doğru olacak sanırım :))10 gün boyunca tuvalet dışında ayağa kalkmak yasak iğneler ilaçlar verdiler ..kanamam durdu diye söylemiştim size ama içeride yanı rahimde kanama varmış ..kese ve rahim arasında çok çok çok az yırtılma var 1 günde iyileşecek birşey değil o yüzden çıkaralım seni 10 gün yat sonra kimse kontrole gel dedi doktor :) çok zor bir 3 gün geçirdim evime dönmek çok iyi geldi ..allahım düşmanıma bile yaşatmasın böyle acılar ...işte şimdi böyle bekleyecekmişim ..dualarınızı eksik etmediğini biliyorum allah razı olsun bı gecenin yüzü suyu hürmetine güzel dualarınızda olurum ve biran önce sağlıklı günlerime geri dönerim inşallah ...
Kizlar 3 hafta sonra ilk defa bebisimi göreceğim yarın 10:45 te randevum :) Çok mutlu ve heyecanliyimmm! En son 7+3 te gitmiştim Dr.a, yarın 10+3 oluyoruz Allah'ın izniyle. N'olur dua edin bizim için, hersey yolundadir ve bebisim benimledir.
Yarın bi de dahiliye randevum var, Tsh için tekrar kan vereceğim. Sizce ilacı içip mi gitmeliyim? Yoksa icmeyeyim mi? Tsh yüksek çıktığı için kullandığım ilac... Ne dersiniz? Dr u arayıp sormayı unuttum
Canım kan vereceksen içme ilacını yanına al kan verince içersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?