- 19 Mart 2015
- 719
- 1.185
- 63
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #12.961
Benim oğlumda hiç tüylenme falan olmadıOleyyyyyyşimdi erkek de tüy oluyo kızda olmuyomu kesin mi? Öyleyse göbek atcam
Amin insallah rabbim cumlemizin sesini duasini duysun insallah... aminAyyy ne güzel mutlu son olcak inşallah gelsin kızçeler
İlaç aç karna içilen bir ilaç kan tahliline aç mı gideceksin? doktor aç gel mi dedi ?acaba çünkü dayanamazsınız ben aç karna gitmiş bayılmıştım acilen kaldırdılar daha kötü oluyor ozaman bir gün içmezsen bişe olmaz diye düşünüyorum canımTamam canım çok teşekkür ederim. Evet kan vereceğim, Tsh değerine tekrar bakılacak.
Insallah kesin sonucturOleyyyyyyşimdi erkek de tüy oluyo kızda olmuyomu kesin mi? Öyleyse göbek atcam
Ay çok güldüm Allah da seni güldürsün kafasımıymış demek ki.. Hadi doyur karnını da alıcı gözüyle bi daha bak gerçi kız demişsin ama hadi inşaallah...Canım ben ters bakmışımkusura bakma valla acıktım galiba beynime kan gitmio orası kafasıymış kız olcak sanırım
Tuylenme degil diye biliyorum kahve cizgi gobek deliginin altinda kalirsa kiz gecerse erkek diye okumustum canimCanım ben söyle okumuştum. Göbekte Tüylenme kız da göbek deliğine kadar olur, erkekte göbek deligini geçer, üst kisimda da ortadan ikiye çizgi cekmissin gibi bi Tüylenme oluyor. Erkek bebeği olan arkadaşımın ve kız kardeşimin göbek deligini geçmişti baya Tüylenme ama kız bebisi olacak birini hiç görmedim canım.
İlaç aç karna içilen bir ilaç kan tahliline aç mı gideceksin? doktor aç gel mi dedi ?acaba çünkü dayanamazsınız ben aç karna gitmiş bayılmıştım acilen kaldırdılar daha kötü oluyor ozaman bir gün içmezsen bişe olmaz diye düşünüyorum canım
Tuylenme degil diye biliyorum kahve cizgi gobek deliginin altinda kalirsa kiz gecerse erkek diye okumustum canim
amin insallah rabbim dualarimizi duysun insallah benimde iki oglum var sen gibi insallah simdikiler kiz nasip etsin rabbim insallah.. amin cumlemizin dualarini kabul etsin rabbim insallah.. aminkızlar herkeze hayırlı kandiller diliyorum Rabbim dualarimizi kabul etsin gonlumuzdekileri nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar ve hayırlı kolay dogumlar nasip etsin herkezeee evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin rabbimmmm kanaması olan arkadaslarimizaa Rabbim şifa nasip etsin Rabbim bidaha gostermesinn inş Rabbim banada hayırlı sağlıklı ama kız evlat nasip etsin 2oglumvar inş bide kızım olur dualariniza benide katın inş
Kuzum yaşayıp göreceğiz o zaman :) Ben de Tüylenme diye biliyorum kii, her 2 erkek bebekte de gördüğüm öyle olmuştu. Bende de hiç yok, sabah akşam bakıyorum gobusume :)
Bendede tuylenme yok kahve cizgide ilerki haftalarda oluyor canim :)
Kizlar nasıl. Gidiyo benim bulanti ya diamamine diye bir ilaç.çok iyi geldi masallah 4.gündür. çok. Az bulantım oluyo bişeyler. Yiyebiliyorum..
Zaten hep kalsiyum ağırlıklı beslenirim ama saol bi tek sen cevaplamışsınVucudindaki kalsiyum bebise gitti icin dislerin agrimaya baslamistir bol kalsiyumlu besinler tuket..sut yogut peynir gb
Benım de aksam oluyor benım elevit dıye bır ilacım var onu içince ozellikle daha cok midem bulanıyorBen bütün gün tırp gibiyim:) aksam bir başlıyor.. Pir başlıyor :/ geceye kadar disco disco partizane ;p
İnatla direniyorum ilaca:/ iş için seyahate çıkıyorum bol bol, sadece uçak seyahatlerimde kullandım şimdiye kadar. O da korkumdan
bendede dün başladı canim bende okudum oyle diyordu ılık dus alın yazıyordu gerçekten faydasi oldu sukur bayagi geçti ama ara ara yine oluyorCanım bende de dünden beri var internette rahmin büyümesinden kaynaklı diyor ama ben yine de devam ederse bugun yarın doktora gidicem içim rahat etsin diye
Kizlar benim karnimin sag tarafina rahatsiz edici sizi giriyor saate 2 3 kere. Son 4 5 gundur oksuruk var ama kriz seklinde cok uzun suruyor astim krizi giriyor oksururken o derece. Balli ilik su iciyorum ama doktora gidesim yok kesin yatis vericek dayiyacak kortizonu offf.
Bebişinde heycanla seni bekliyodur kocaman olmuştur annesi :) ben 2 yıldır Euthyrox kullanıyorum ve tahlillere hep ilacımı içip gidiyorum, çünkü hiç içmeden gel demediler :)) bide bugün içtiğin ilaç yaklaşık 10 gün sonra etki ediyor, birikimli ilerleyen bi yapısı var.. Ama yine de sen bilirsin.. Yalnız içmeden gideceksen o günü atla tok git, kan fln da verince bayılma şekerin düşme ihtimali artar, 10.45de geç bi saat, tok git canım :)Kizlar 3 hafta sonra ilk defa bebisimi göreceğim yarın 10:45 te randevum :) Çok mutlu ve heyecanliyimmm! En son 7+3 te gitmiştim Dr.a, yarın 10+3 oluyoruz Allah'ın izniyle. N'olur dua edin bizim için, hersey yolundadir ve bebisim benimledir.
Yarın bi de dahiliye randevum var, Tsh için tekrar kan vereceğim. Sizce ilacı içip mi gitmeliyim? Yoksa icmeyeyim mi? Tsh yüksek çıktığı için kullandığım ilac... Ne dersiniz? Dr u arayıp sormayı unuttum
13. Haftadan sonra sağ tarafta ağrı normalmiş ama saatte 2 3 kere çok sanki canım ya, bi doktora danış istersen.. Öksürüğe de taze zencefil çok iyi geliyor, boğazı yumuşatıyor tavsiye ederim, geçmiş olsun canım..Kizlar benim karnimin sag tarafina rahatsiz edici sizi giriyor saate 2 3 kere. Son 4 5 gundur oksuruk var ama kriz seklinde cok uzun suruyor astim krizi giriyor oksururken o derece. Balli ilik su iciyorum ama doktora gidesim yok kesin yatis vericek dayiyacak kortizonu offf.
Canım baya geriye gittim ama msjını göremedim, sanırım diş ağrın var.. 1.si arkadaşın dediği gibi kalsiyum desteği almak 2.si paradontax diş macunu kullanmak 3.sü tuzlu su ile gargara yapmak.. Benim şuan diş tellerim de var, ara ara ağrı vuruyor, paradontaxı dişçim tavsiye etti, tamamen doğal maddelerden oluşuyor yani diğer macunlardan daha sağlıklı.. Biraz tuzlu bi tadı var ama 4 5 güne alışırsın :) sonra da diğer macunların tadı çok şekerli ve kötü gelmeye başlıyor zaten :)) Rabbim şifa versin :)Zaten hep kalsiyum ağırlıklı beslenirim ama saol bi tek sen cevaplamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?