bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar nasıl. Gidiyo benim bulanti ya diamamine diye bir ilaç.çok iyi geldi masallah 4.gündür. çok. Az bulantım oluyo bişeyler. Yiyebiliyorum..

Tamam canım çok teşekkür ederim. Evet kan vereceğim, Tsh değerine tekrar bakılacak.
İlaç aç karna içilen bir ilaç kan tahliline aç mı gideceksin? doktor aç gel mi dedi ?acaba çünkü dayanamazsınız ben aç karna gitmiş bayılmıştım acilen kaldırdılar daha kötü oluyor ozaman bir gün içmezsen bişe olmaz diye düşünüyorum canım

Canım ben ters bakmışım kusura bakma valla acıktım galiba beynime kan gitmio orası kafasıymış kız olcak sanırım
Ay çok güldüm Allah da seni güldürsün kafasımıymış demek ki.. Hadi doyur karnını da alıcı gözüyle bi daha bak gerçi kız demişsin ama hadi inşaallah...

Tuylenme degil diye biliyorum kahve cizgi gobek deliginin altinda kalirsa kiz gecerse erkek diye okumustum canim

Dr aç ya da tok bir şey demedi canım. Troid hormonu bakılacak işte... Sabah erken saatte gidicem 9 gibi çıkarım evden. Cikmadan önce yine bi arayayim olmazsa. İlacı icmem sıkıntı değil de hem açlık toklugu sorayim hem de ilacı bi sorayım bakalım :) Euthyrox içiyorum 2 tane ve evet acken içiliyor. Teşekkür ederim canım tavsiyen için.

Tuylenme degil diye biliyorum kahve cizgi gobek deliginin altinda kalirsa kiz gecerse erkek diye okumustum canim

Kuzum yaşayıp göreceğiz o zaman :) Ben de Tüylenme diye biliyorum kii, her 2 erkek bebekte de gördüğüm öyle olmuştu. Bende de hiç yok, sabah akşam bakıyorum gobusume :) :)

amin insallah rabbim dualarimizi duysun insallah benimde iki oglum var sen gibi insallah simdikiler kiz nasip etsin rabbim insallah.. amin cumlemizin dualarini kabul etsin rabbim insallah.. amin

Kızlar iyi akşamlar hiç bu haftalarda doktor plesanta rahim ağzını tamamen kapatmış diyen var mı ? Ben de doktor oyle Dedi korkuyorum

Kizlar nasıl. Gidiyo benim bulanti ya diamamine diye bir ilaç.çok iyi geldi masallah 4.gündür. çok. Az bulantım oluyo bişeyler. Yiyebiliyorum..

Ben bütün gün tırp gibiyim:) aksam bir başlıyor.. Pir başlıyor :/ geceye kadar disco disco partizane ;p
İnatla direniyorum ilaca:/ iş için seyahate çıkıyorum bol bol, sadece uçak seyahatlerimde kullandım şimdiye kadar. O da korkumdan

Kizlar benim karnimin sag tarafina rahatsiz edici sizi giriyor saate 2 3 kere. Son 4 5 gundur oksuruk var ama kriz seklinde cok uzun suruyor astim krizi giriyor oksururken o derece. Balli ilik su iciyorum ama doktora gidesim yok kesin yatis vericek dayiyacak kortizonu offf.

Benım de aksam oluyor benım elevit dıye bır ilacım var onu içince ozellikle daha cok midem bulanıyor

Canım bende de dünden beri var internette rahmin büyümesinden kaynaklı diyor ama ben yine de devam ederse bugun yarın doktora gidicem içim rahat etsin diye
bendede dün başladı canim bende okudum oyle diyordu ılık dus alın yazıyordu gerçekten faydasi oldu sukur bayagi geçti ama ara ara yine oluyor

Canım benim öncelikle geçmiş olsun. Astım için sana şunu söyleyebilirim. Benim Annem nerdeyse evde bile maske ile geziyordu. Dışarı hiç maskesiz cikamazdi ve tabi havası da hep yanında dolaşırdı. Sonra birgün bana bir arkadaşım kefir mayası verdi. Evde hergün kefir mayalayip, herkes iciyordu 1 bardak, faydalarından dolayi. Annem kısa bir süre sonra maskesiz dolasmaya başladı, sonra hava kullanmayı da bıraktı. Kefir sayesinde... Bunu gebelikte de kullanabilirsin, hatta ben ınsallah önümüzde ki hafta anneme gidince maya getiricem biraz. Usengeclikten yapmiyordum ama icsem iyi olur. Faydalarını nette okuyup bulabilirsin. Tadı hazır kefirlerle alakası yok. Çoğu kişi Kefir denediğini ama tadını sevmediğini söylüyor. Ama kendin mayalarsan lezzeti de çok güzel oluyor.

Bebişinde heycanla seni bekliyodur kocaman olmuştur annesi :) ben 2 yıldır Euthyrox kullanıyorum ve tahlillere hep ilacımı içip gidiyorum, çünkü hiç içmeden gel demediler :)) bide bugün içtiğin ilaç yaklaşık 10 gün sonra etki ediyor, birikimli ilerleyen bi yapısı var.. Ama yine de sen bilirsin.. Yalnız içmeden gideceksen o günü atla tok git, kan fln da verince bayılma şekerin düşme ihtimali artar, 10.45de geç bi saat, tok git canım :)
13. Haftadan sonra sağ tarafta ağrı normalmiş ama saatte 2 3 kere çok sanki canım ya, bi doktora danış istersen.. Öksürüğe de taze zencefil çok iyi geliyor, boğazı yumuşatıyor tavsiye ederim, geçmiş olsun canım..
Zaten hep kalsiyum ağırlıklı beslenirim ama saol bi tek sen cevaplamışsın
Canım baya geriye gittim ama msjını göremedim, sanırım diş ağrın var.. 1.si arkadaşın dediği gibi kalsiyum desteği almak 2.si paradontax diş macunu kullanmak 3.sü tuzlu su ile gargara yapmak.. Benim şuan diş tellerim de var, ara ara ağrı vuruyor, paradontaxı dişçim tavsiye etti, tamamen doğal maddelerden oluşuyor yani diğer macunlardan daha sağlıklı.. Biraz tuzlu bi tadı var ama 4 5 güne alışırsın :) sonra da diğer macunların tadı çok şekerli ve kötü gelmeye başlıyor zaten :)) Rabbim şifa versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…