bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ayy bugün saçima başıma baktım azcık, yarın kizimla randevum var diyorum sorana :) Yoksa ev halim kepaze :) O derece heyecanliyim yanii... İlaç için sen sürekli kullanıyor ve öyle yapiyorsan ve sıkıntı olmuyorsa, ben de içer giderim o halde. 10:45 kızımla olan randevum :) Dahiliye daha erken saatte, saat 9:30 gibi falan...

Benım de aksam oluyor benım elevit dıye bır ilacım var onu içince ozellikle daha cok midem bulanıyor

Elevitten ziyade verdikleri demir hapi cok fena. Ben onu icip yatiyorum ki etkilemesin. Elevit i gunduz iciyorsun degil mi? Vitamin cunku tum gun dinc kalmamiz icin o.

Yani cok iyi anliyorum seni malesef ki mide bulantisi cok cok cok kotu. Suan bile kivrandiriyor beni. Cikarsam rahatlayacagim ama zaten az once tum yediklerim cikti. Herkes 14. haftadan sonra gecer diyor. Bir umit bekliyorum

o

Hanımlar ilaçlarınızı içmeden gidin.
Ona göre değer bakılıyor.
Benim endokrin doktorum her zaman ilacı almadan tahlil vermemi söylüyor.

Oyhhh kizini yerim senin annesi kizina da suslenmis super yaaaaa

Evet canım kahvaltı dan sonra içmelıyım ancak ne yalan soylıyım içmyrm duzenli senın ilac gyno ferro mu o da var bnde sabah ac karnına içtıgım yani içmeye calıştıgım

Oyhhh kizini yerim senin annesi kizina da suslenmis super yaaaaa

Yalnız "kız" sadece bir his :) Ama hamileligimi bilen herkes kız gibi geliyor diyor, 2 yaşında ki yeğenime sordu eşim, bebek erkek mi, kız mı? Diye, o da "gış" deyince, tamam artık kesin kız geliyor dedik :) O günden beri erkek ihtimali hiç gelmiyor aklımıza :)

Kuzum yaşayıp göreceğiz o zaman :) Ben de Tüylenme diye biliyorum kii, her 2 erkek bebekte de gördüğüm öyle olmuştu. Bende de hiç yok, sabah akşam bakıyorum gobusume :) :)
Canım kahverengi çizgi 5_6 aylarda oluşur. Tüylenme bizde oluştu sende oluşmadıysa dahada oluşmaz.

Evet canım kahvaltı dan sonra içmelıyım ancak ne yalan soylıyım içmyrm duzenli senın ilac gyno ferro mu o da var bnde sabah ac karnına içtıgım yani içmeye calıştıgım
Evet canim o.. Doktorum bana mide bulantini arttirir gece ic dedi ben denedim evet tetikliyo. Gece hupletip yatiyorum :)

Oyh hadi insallah o zaman :) kalbinizden gecen kucaginiza

o

Hanımlar ilaçlarınızı içmeden gidin.
Ona göre değer bakılıyor.
Benim endokrin doktorum her zaman ilacı almadan tahlil vermemi söylüyor.
hımm doğrudur canım da biz bu ilacı düzenli içiyoruz zaten bi gün çok şey değiştirir mi bilemedim.. o zaman herkes kendi doktorunu dinlesin en iyisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…