- 3 Aralık 2015
- 261
- 469
- 18
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #12.981
Bebişinde heycanla seni bekliyodur kocaman olmuştur annesi :) ben 2 yıldır Euthyrox kullanıyorum ve tahlillere hep ilacımı içip gidiyorum, çünkü hiç içmeden gel demediler :)) bide bugün içtiğin ilaç yaklaşık 10 gün sonra etki ediyor, birikimli ilerleyen bi yapısı var.. Ama yine de sen bilirsin.. Yalnız içmeden gideceksen o günü atla tok git, kan fln da verince bayılma şekerin düşme ihtimali artar, 10.45de geç bi saat, tok git canım :)
13. Haftadan sonra sağ tarafta ağrı normalmiş ama saatte 2 3 kere çok sanki canım ya, bi doktora danış istersen.. Öksürüğe de taze zencefil çok iyi geliyor, boğazı yumuşatıyor tavsiye ederim, geçmiş olsun canım..
Canım baya geriye gittim ama msjını göremedim, sanırım diş ağrın var.. 1.si arkadaşın dediği gibi kalsiyum desteği almak 2.si paradontax diş macunu kullanmak 3.sü tuzlu su ile gargara yapmak.. Benim şuan diş tellerim de var, ara ara ağrı vuruyor, paradontaxı dişçim tavsiye etti, tamamen doğal maddelerden oluşuyor yani diğer macunlardan daha sağlıklı.. Biraz tuzlu bi tadı var ama 4 5 güne alışırsın :) sonra da diğer macunların tadı çok şekerli ve kötü gelmeye başlıyor zaten :)) Rabbim şifa versin :)
Benım de aksam oluyor benım elevit dıye bır ilacım var onu içince ozellikle daha cok midem bulanıyor
Kizlar 3 hafta sonra ilk defa bebisimi göreceğim yarın 10:45 te randevum :) Çok mutlu ve heyecanliyimmm! En son 7+3 te gitmiştim Dr.a, yarın 10+3 oluyoruz Allah'ın izniyle. N'olur dua edin bizim için, hersey yolundadir ve bebisim benimledir.
Yarın bi de dahiliye randevum var, Tsh için tekrar kan vereceğim. Sizce ilacı içip mi gitmeliyim? Yoksa icmeyeyim mi? Tsh yüksek çıktığı için kullandığım ilac... Ne dersiniz? Dr u arayıp sormayı unuttum
oBebişinde heycanla seni bekliyodur kocaman olmuştur annesi :) ben 2 yıldır Euthyrox kullanıyorum ve tahlillere hep ilacımı içip gidiyorum, çünkü hiç içmeden gel demediler :)) bide bugün içtiğin ilaç yaklaşık 10 gün sonra etki ediyor, birikimli ilerleyen bi yapısı var.. Ama yine de sen bilirsin.. Yalnız içmeden gideceksen o günü atla tok git, kan fln da verince bayılma şekerin düşme ihtimali artar, 10.45de geç bi saat, tok git canım :)
13. Haftadan sonra sağ tarafta ağrı normalmiş ama saatte 2 3 kere çok sanki canım ya, bi doktora danış istersen.. Öksürüğe de taze zencefil çok iyi geliyor, boğazı yumuşatıyor tavsiye ederim, geçmiş olsun canım..
Canım baya geriye gittim ama msjını göremedim, sanırım diş ağrın var.. 1.si arkadaşın dediği gibi kalsiyum desteği almak 2.si paradontax diş macunu kullanmak 3.sü tuzlu su ile gargara yapmak.. Benim şuan diş tellerim de var, ara ara ağrı vuruyor, paradontaxı dişçim tavsiye etti, tamamen doğal maddelerden oluşuyor yani diğer macunlardan daha sağlıklı.. Biraz tuzlu bi tadı var ama 4 5 güne alışırsın :) sonra da diğer macunların tadı çok şekerli ve kötü gelmeye başlıyor zaten :)) Rabbim şifa versin :)
Ayy bugün saçima başıma baktım azcık, yarın kizimla randevum var diyorum sorana :) Yoksa ev halim kepaze :) O derece heyecanliyim yanii... İlaç için sen sürekli kullanıyor ve öyle yapiyorsan ve sıkıntı olmuyorsa, ben de içer giderim o halde. 10:45 kızımla olan randevum :) Dahiliye daha erken saatte, saat 9:30 gibi falan...
Evet canım kahvaltı dan sonra içmelıyım ancak ne yalan soylıyım içmyrm duzenliElevitten ziyade verdikleri demir hapi cok fena. Ben onu icip yatiyorum ki etkilemesin. Elevit i gunduz iciyorsun degil mi? Vitamin cunku tum gun dinc kalmamiz icin o.
Yani cok iyi anliyorum senimalesef ki mide bulantisi cok cok cok kotu. Suan bile kivrandiriyor beni. Cikarsam rahatlayacagim ama zaten az once tum yediklerim cikti. Herkes 14. haftadan sonra gecer diyor. Bir umit bekliyorum
bendede dün başladı canim bende okudum oyle diyordu ılık dus alın yazıyordu gerçekten faydasi oldu sukur bayagi geçti ama ara ara yine oluyor
Insallah kesin sonucturerkek bebek isteyenler icin insallah tuylu tuylu gezin
Oyhhhkizini yerim senin annesi kizina da suslenmis super yaaaaa
Canım kahverengi çizgi 5_6 aylarda oluşur. Tüylenme bizde oluştu sende oluşmadıysa dahada oluşmaz.Kuzum yaşayıp göreceğiz o zaman :) Ben de Tüylenme diye biliyorum kii, her 2 erkek bebekte de gördüğüm öyle olmuştu. Bende de hiç yok, sabah akşam bakıyorum gobusume :) :)
Canım bende çok meyve yerim ama diş ağrım yok bilemedim oyüzden cvb yazöadımZaten hep kalsiyum ağırlıklı beslenirim ama saol bi tek sen cevaplamışsın
Evet canim o.. Doktorum bana mide bulantini arttirir gece ic dedi ben denedim evet tetikliyo. Gece hupletip yatiyorum :)Evet canım kahvaltı dan sonra içmelıyım ancak ne yalan soylıyım içmyrm duzenlisenın ilac gyno ferro mu o da var bnde sabah ac karnına içtıgım yani içmeye calıştıgım
çoook güldüm valla erkek olsunda o tüyleri tarar kremler patlatırım nasıl olsaaaa dökülecek
Yalnız "kız" sadece bir his :) Ama hamileligimi bilen herkes kız gibi geliyor diyor, 2 yaşında ki yeğenime sordu eşim, bebek erkek mi, kız mı? Diye, o da "gış" deyince, tamam artık kesin kız geliyor dedik :) O günden beri erkek ihtimali hiç gelmiyor aklımıza :)
hımm doğrudur canım da biz bu ilacı düzenli içiyoruz zaten bi gün çok şey değiştirir mi bilemedim.. o zaman herkes kendi doktorunu dinlesin en iyisi :)o
Hanımlar ilaçlarınızı içmeden gidin.
Ona göre değer bakılıyor.
Benim endokrin doktorum her zaman ilacı almadan tahlil vermemi söylüyor.
Hayirli geceler rabbim duamuzi kabul edenlerden aylesin insallah... amin
Oyh hadi insallah o zaman :) kalbinizden gecen kucaginiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?