bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hayirli geceler rabbim duamizi kabul aylesin insallah... amin
cunlemizin insallah.
Guzel haberlerini bekliyoruz canim.

Hayirli geceler

hımm doğrudur canım da biz bu ilacı düzenli içiyoruz zaten bi gün çok şey değiştirir mi bilemedim.. o zaman herkes kendi doktorunu dinlesin en iyisi :)
Ben de her gün düzenli içiyorum tabi ki :)
Kanını verdikten sonra ilacını tekrar içeceksin zaten.
Hormon düzeyi ölçülüyor sonuçta.
O yüzden doktorum sıkı sıkı tembihlemişti ki olması gereken bu zaten.

Canim annene buyuk gecmis olsun. Bende astim ataklarini agir geciriyorum. Dedigin gb havasiz dolasamayanlardanim 2 ayda bir hastane yatisim yapilir durumum agir malesef. Kefir tavsiyen icin coook tesekkur ederim arastirip kullanima baslayacagim. Coook tesekkur ederim insallah beni de iyi eder.

hımm doğrudur canım da biz bu ilacı düzenli içiyoruz zaten bi gün çok şey değiştirir mi bilemedim.. o zaman herkes kendi doktorunu dinlesin en iyisi :)

1 gün içmemek etkilemio cnm.ilacı içmeden gitmek gerekio.Ben mesela içim rahat etsin Die erkenden gidip kan veriorm.kahvaltı da yapmiorm.kan verir vermez ilacımı iciorm.Yine saat 10 â kadar misal içmiş oluyrm.tiroitten düşük yapmış biri olarak dikkat etmye calisiorm ama icmedgm gün olmuştu.Senin doktorun kontrol günü de mi iç dedi anlamadım.ve şaşırdım.

Günaydın kısslar.Hayırlı sabahlar
Bu sabah çok erkencym.uyku tutmadı ama heran uyuyablrm.
Bugün doktor randevumuz var.ama teee akşama.bebisimi çok merak ediyrm.inşallah sagliklidir.inşallah bizimledir.klasik doktor öncesi korkulrm başladı diyeblrz.ama bulantı ve agrilrm bana sağlıklı hissettirio gibi de her ihtimal var maalesef Allah m hepimize her seferinde dogumhanedn çıkana kadar hatta Hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

Amin insallah rabbim cumlemizin sesini duasini duysun insallah... amin
Bi tahminde ben alabilir miyim zahmet olmazsa. 11+5 görüntümüz bu. Dr bi tahminim var ama ihtimal dahilinde olduğu için söylemicem dedi

Eklentiler

• 20160429_181304.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 71
  • 20160429_181230.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 70
Bi tahminde ben alabilir miyim zahmet olmazsa. 11+5 görüntümüz bu. Dr bi tahminim var ama ihtimal dahilinde olduğu için söylemicem dedi
Ben kiza benzettim canim rabbim gonlundekini nasip etsin insallah saglikla

Canim hemen bir parol ic derim bekletmeden ben oyle yapmaya basladim en azindan 1 gun surmeden geciyor birde dun doktorum magnezyum verdi migren ve bas agrisina kramplarada iyi geldigini okudum kullanma talimatinda haberin olsun dun ataklar basliyordu ictim magmezyumu cok ama cok azaldi agrisi sukurler olsun rabbime

Gozun aydin tatlim rabbim saglikla nasip etsin insallah serbest beta hcg kac cikti canim arastirma yapiyorumda 50 altiysa erkek 50 ustuyse kiz diye bilgiler okudum saglikla kalin canim
valla benim 50,3 çıktı tahmin edilebilir gibi değildi yani :))

Günaydın kızlar bu bulantılar kusmalar ne zaman geçecek bi çaresi yokmu bunun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…