bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
InsallaUOTE="benseniyerim, post: 46328356, member: 466620"]Gozun aydin canim, darisi basima :))
Nasilsin, nasil gidiyor hamilelik, sen de benim gibi pek yazamiyosun sanirim ?
Inşallah cnm evet pek yazmıyorum iyi şükür kusma hiçoolmadı ama tiksinme bulantıdaha devam ediyor ggöbeği m cook tuylendii:) bebek baştanberi ssağda ve cok uuykum var tatlıyiyemiyorum bolca erik tuzlu ve limon tuketiyorum:)[/QUOTE]

Benim asiri bulanti ve kusmam oldu simdiye kadar
Gobegime dikkat etmedim hic, dur bakayim eve gidince
Tatliyla benim de pek aram yok, tuzlu erik ve tursu istiyo canim, benim hislerime gore bana 2.kiz geliyo, bakalim cuma gunu ogrenirsem yazarim :)

Icini ferah tut canim dun bende senin gibiydim ama bosa uzmusum kendimi.
Hersey gonlunce olsun insallah.guzel haberlerini bekliyoruz canim.

Amin canım. Akşam olsun çabucak sende bebişini gör. Çok sabırsızlanıyorsun anlıyorum. Bebişini sağlıkla gör inşallah

Çin takvimi Rus takvimi yüzük testine pek güvenmeyin.. Ben de tek doğru çıkan 12. Haftadaki nub açısıydı belliydi erkek olacağı.. Free bhcg 102 çıkmıştı bende

Günaydın

Bu da benim fındık bebeğim. Nub görünmüyor malesef. Doktor cinsiyetini göremediğini söyledi. Cinsiyet tahminlerini alalım

Ikra meyra
Canim.ben kiza benzettim nup goremedim tipi kiz gibi rabbim gonlune gore nasip etsin insallah

Rabbim saglikla nasip etsin insallah canim usg paylasirmisin canim

Amin canım sende erken öğrenenlerdensin rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin

Bu haftalarda rahim yukari cikiyormus diye okumustum benim ikizlar hala asagidalar elimle elleyerek yerlerini artik hissediyorum kiz bebekler asagida diye bilgiler okudum dogrumudur acaba

Bu haftalarda rahim yukari cikiyormus diye okumustum benim ikizlar hala asagidalar elimle elleyerek yerlerini artik hissediyorum kiz bebekler asagida diye bilgiler okudum dogrumudur acaba
olabilir canim benim oğlum hep yukaridaydi görümcemin kizdi oda hep asagidaydi hic yukariya cikmadi ins bu kızdır hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…