bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
bir ben ogrenemedim cinsiyet yaa 9 mayista söylese bari dr catlayacam meraktan
Az kalmis canim 14 haftan bitmek uzere iken gidecen bence soyler 3 mayis bugun hadi geri sayim basladi rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah

olabilir canim benim oğlum hep yukaridaydi görümcemin kizdi oda hep asagidaydi hic yukariya cikmadi ins bu kızdır hayirlisiyla
Insallah canim peki simdiki bebisin asagidami tatlim insallah insallahh gonlumuzdekini cumlemize nasip etsin rabbim icinden banada... amin

My moonlight seninle kendimi cok benzetiyorum, benim de bir kizim var ve bunu da kiz hissediyorum, insaallah hayirlisiyla gonlumuzdeki olur :)
Herşeyin hayırlısı canım. Burada erkek diye esprilerime şakalarıma bakmayın gerçekten erkek istiyorum ama kendimi çok kaptırmak istemiyorum. Kız olursa hayal kırıklığı olmasın diye. İçimden kendime kızım olcak galiba hayırlısı olsun sağlıklı olsun yeter diye bastırıyor. Birde nub sayfasında kız dediler ondan dolayı birazda umudum az yani. Doktora kız diye gitcem kız derse üzülmem sevinirim erkek derse sürpriz olsun.

Canim.ben kiza benzettim nup goremedim tipi kiz gibi rabbim gonlune gore nasip etsin insallah
Ay ağzından bal damlıyor. Allah biliyor ya kız bebek istiyorum ilkinde de kız istemiştim oğlum oldu. Erkek olursa da üzülmem Allah sağlıklı sıhhatli versin yeter ama ah bu gönül işte. Pembe kıyafetli saçı belikli ya da tokalı bir kız görünce içim gidiyor.

Usg bakarken kız gibi gördüm sanki pipi yok gibi geldi ama doktor ben göremedim bir şey demek için erken dedi. Bir ay sonra öğreneceğim inşallah hakkımızda hayırlısı

Benim bebek de kesinlikle aşağıda. Oradan batma yapıyor. Sabahları yatakta dönerken karın derim geriliyor galiba kramp gibi bir ağrı saplanıyor sağ kasığıma. Ama bebek solda sanırım.

Bu arada bulantı bitti 3 ay sonra bitiyor çoğunlukla. Oğluma göre zamanı ve şiddeti değişikti ama süresi kısa sürdü.

yaaa benim içimden geçenleri yazmışsın canim bende çok istiyorum pembis kıyafetler almak benimde 4 yaşında oğlum var Allah im hayirli omur versin hepsine Rabbim önce sağlıklı hayirli evlat versin sonra gonlumuzde geceni insallah

Amin inşallah herkesin gönlüne göre olur. En son muayenemde sıra beklerken benden önce bi kadın vardı. Küçük bir kızı var ikinci bebeğin cinsiyetini öğrenmeye gelmiş. Doktordan çıkınca baktım yüzü düşmüş hem kendisinin hem annesinin. Kız dediler galiba. Allahım bana ver kızı dedim içimden sonra düşündüm bana erkek dese yüzüm düşer mi diye. Yok ya çocuğa haksızlık o hisseder böyle şeyleri üzülür. Yine de sevinirim hemen hayaller kurmaya başlarım

Evet canim ayni senin gibi dusunuyorum ben de, kendimi kiza alistirdim, nuba gore kiz dediler bana da, kesedeki konuma gore erkek, kiz geliyo diye dusunuyorum, erkek olursa cok buyuk surpriz yasicam.

Ilk gebeliklerde 4. Ayda beliriyor gobus.
Benim 3. Gebelik suan 4-5 aylik gibi gobusum var
Canım birazda bünye meselesi. Bazı kadınların iç karnı geniş olunca göbek hemen çıkmazmış bazı kadınların dar olurmuş hemen göbüş dışarı çıkarmış. Öyle duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…