bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
benim de 3,5 yasında bi oğlum var canım.bende senin gibiyim.gözüm kız cocuklara kayıyo.mağazalarda gözüm pembelere takılıyo.bana da içine doğanlar erkek diyo.bu yıl erkek yılıymış bir de öyle birseyler dediler.ama ben mavi seylere hiç bakmıyorum bile.psikolojik sanırım.allah sağlıklı hayırlı evlat versin en basta.degişiklik de aranıyo yani.

İnşallah güzel haberlerle dönersin doktordan canım heyecanını anlıyorum benim randevum cuma şimdiden heyecanlanıyorum Rabbim hepimizin bebişlerine sağlık versin canım

oooo maşallah kızlar herkes sanırım cinsiyet öğrenmiş ve kızlar erkekleri geçmiş listede normalde erkekler daha fazlaydı bakalım 16. ve 18. haftalarda doktorum netleşir demişti netleşince dengeler nasıl olacak değişen olacak mı umarım Rabbim herkesin gönlüne göre verir :)

Hadi hakkımızda hayırlısı:) ne olcak beklicez görcez artık
Evet hayirlisi olsun, heyecanla bekliyoruz.
Bi de ben gordugum ruyadan etkilendim sanirim, o yuzden de kiz diyorum.
Rüyamda cok guzel bi gelinlik giymistim, belden yukarisi yesildi ve o kismin her yerinde Arapca Allah Muhammed yaziyodu.
Ruyanin tabirine baktim, gelinlik giymek hamile bayan icin kiz evlada isarettir diyodu. Bakalim :)

Hah ben de onu dedim zaten 1 gün içmemek etkilemez çünkü ilaç birikimli çalışıyor, aynı şekilde 1 gün içmek de değerlerini ansızın değiştirmez yani.. Ben 2 yıldan fazladır kullanıyorum, bekarken teşhis kondu, nodülüm de var, her 3 ayda bir kontrole gidiyorum, hem kan tahlili hem boğaz usg si için. Ve hep akşam üstü gidiyorum yani ilacımı içmiş üzerine 2 öğün yemek yemiş şekilde. Doktorum da endokrin doktoru ve düzenimiz bu şekilde. Ha ben kimseyi yanıltmak istemem, o yüzden dediğim gibi siz öyle devam edin ben böyle :)
TaeYang

Günaydın kızlar tahminler havada uçuyor maşallah Rabbim herkesin gonlundekini razi eylesin inşallah :)

Bugün kontrolum uz var ikili test yapılacak ve detaylı usg hayırlısı bakalım kızlar ikili test yaptıran lar ne kadara yaptirdin iz bütün hastanelerde degisiyormus sanırım

Kızlar bu göbüşler ne zaman büyücek ben hiç hamile gibi değilim :)

Hamileliğin başından beri 1200gr aldım ama rahat 5kilo almış gibi göbeğim çıktı, üstelik çoğu bu hafta bi anda çıktı yafrum içerlere sığamadı heralde hızlı çıkması bi yandan iyi, az karnımız belli olursa otobüste fln yer verirler bi yandan da bazı kıyafetlerimi hiç giyemez oldum, hadi göbüş çıktı o göğüsler niye şiş, nedir bu heyecan vücudumdaki anlamadım şaka bi yana bu küçük göbüşler diilde karın büyüyünce hamile msjlı tişörtler giymek istiyorum ben de Rabbim nasip etsin

Günaydın ve amin
Ben 2li test yaptırmadım canım ama devlette ücretsiz yapıyolar burda, onu biliyorum.. Kontrolünüz çok güzel geçer inşallah annesi :)

Bende 1 hafta sonra yaptırıcam 2li testi.Nasıl yapılıyor çok merak ediyorum :)

Rüyan çok güzelmiş canım. Rabbim gönlüne göre versin. Belkide kız olcak çok hayırlı sağlıklı başarılı güzel tatlı biri olcak erkeksede temenni böyle tabiki rabbim bilir utandırmasın canım.

Selam arkadaşlar, ben bulantıdan dolayı neredeyse hiç su içemiyorum... normalde günde 2,5 litre su içerdim ama şu anda 2 bardak ancak içiyorum... benzer sorunu yaşayan ve hatta çözen biri var mı? çok mutsuzum bu yüzden... 12. haftadan sonra düzelir diyorlar ama bakalım..

Tamam canım bende öyle yapayım inşaallah iyi gelir ben daha yeni kahvaltı yaptım tabi kahvaltı sayılırsa biraz da açlık tetikliyor herhalde...

Canım birazda bünye meselesi. Bazı kadınların iç karnı geniş olunca göbek hemen çıkmazmış bazı kadınların dar olurmuş hemen göbüş dışarı çıkarmış. Öyle duymuştum.
Benim ic karnim yok herhalde benim zaten cocuklar karnimda duramiyor sikisip erkenden geliyorlar.

Devlette yapildigini hic duymamistim ama bazi arkadaslar yaptrmis.normalde ozel hastanede cok cuzi bir rakam oluyor.ben yaptirmadim 2li test.

Valla canm suan 14 un icindeyim i sallah gecer cunku bezdim artik

Kızlar ben bugün çok mutsuz hissediyorum havadan galiba Konya bugün biraz bulanık. Evi toplamam lazım çok dağınık oturma odasını bi görseniz kızın boyaları defterleri oyuncakları bi dağınık buzdolabı fırın silcem dedim kendime dün akşam sabah kalktım hiç bişey içimden gelmiyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…