- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #13.061
Hadi hakkımızda hayırlısı:) ne olcak beklicez görcez artıkEvet canim ayni senin gibi dusunuyorum ben de, kendimi kiza alistirdim, nuba gore kiz dediler bana da, kesedeki konuma gore erkek, kiz geliyo diye dusunuyorum, erkek olursa cok buyuk surpriz yasicam.
benim de 3,5 yasında bi oğlum var canım.bende senin gibiyim.gözüm kız cocuklara kayıyo.mağazalarda gözüm pembelere takılıyo.bana da içine doğanlar erkek diyo.bu yıl erkek yılıymış bir de öyle birseyler dediler.ama ben mavi seylere hiç bakmıyorum bile.psikolojik sanırım.allah sağlıklı hayırlı evlat versin en basta.degişiklik de aranıyo yani.yaaa benim içimden geçenleri yazmışsın canim bende çok istiyorum pembis kıyafetler almak benimde 4 yaşında oğlum var Allah im hayirli omur versin hepsine Rabbim önce sağlıklı hayirli evlat versin sonra gonlumuzde geceni insallah
İnşallah güzel haberlerle dönersinGünaydın kısslar.Hayırlı sabahlar
Bu sabah çok erkencym.uyku tutmadı ama heran uyuyablrm.
Bugün doktor randevumuz var.ama teee akşama.bebisimi çok merak ediyrm.inşallah sagliklidir.inşallah bizimledir.klasik doktor öncesi korkulrm başladı diyeblrz.ama bulantı ve agrilrm bana sağlıklı hissettirio gibi de her ihtimal var maalesefAllah m hepimize her seferinde dogumhanedn çıkana kadar hatta Hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Evet hayirlisi olsun, heyecanla bekliyoruz.Hadi hakkımızda hayırlısı:) ne olcak beklicez görcez artık
Hah ben de onu dedim zaten 1 gün içmemek etkilemez çünkü ilaç birikimli çalışıyor, aynı şekilde 1 gün içmek de değerlerini ansızın değiştirmez yani.. Ben 2 yıldan fazladır kullanıyorum, bekarken teşhis kondu, nodülüm de var, her 3 ayda bir kontrole gidiyorum, hem kan tahlili hem boğaz usg si için. Ve hep akşam üstü gidiyorum yani ilacımı içmiş üzerine 2 öğün yemek yemiş şekilde. Doktorum da endokrin doktoru ve düzenimiz bu şekilde. Ha ben kimseyi yanıltmak istemem, o yüzden dediğim gibi siz öyle devam edin ben böyle :)1 gün içmemek etkilemio cnm.ilacı içmeden gitmek gerekio.Ben mesela içim rahat etsin Die erkenden gidip kan veriorm.kahvaltı da yapmiorm.kan verir vermez ilacımı iciorm.Yine saat 10 â kadar misal içmiş oluyrm.tiroitten düşük yapmış biri olarak dikkat etmye calisiorm ama icmedgm gün olmuştu.Senin doktorun kontrol günü de mi iç dedi anlamadım.ve şaşırdım.
Kızlar bu göbüşler ne zaman büyücek ben hiç hamile gibi değilim :)
Günaydın ve aminGünaydın kızlar tahminler havada uçuyor maşallah Rabbim herkesin gonlundekini razi eylesin inşallah :)
Bugün kontrolum uz var ikili test yapılacak ve detaylı usg hayırlısı bakalım kızlar ikili test yaptıran lar ne kadara yaptirdin iz bütün hastanelerde degisiyormus sanırım
Bende 1 hafta sonra yaptırıcam 2li testi.Nasıl yapılıyor çok merak ediyorum :)Günaydın kızlar tahminler havada uçuyor maşallah Rabbim herkesin gonlundekini razi eylesin inşallah :)
Bugün kontrolum uz var ikili test yapılacak ve detaylı usg hayırlısı bakalım kızlar ikili test yaptıran lar ne kadara yaptirdin iz bütün hastanelerde degisiyormus sanırım
Rüyan çok güzelmiş canım. Rabbim gönlüne göre versin. Belkide kız olcak çok hayırlı sağlıklı başarılı güzel tatlı biri olcak erkeksede temenni böyle tabiki rabbim bilir utandırmasın canım.Evet hayirlisi olsun, heyecanla bekliyoruz.
Bi de ben gordugum ruyadan etkilendim sanirim, o yuzden de kiz diyorum.
Rüyamda cok guzel bi gelinlik giymistim, belden yukarisi yesildi ve o kismin her yerinde Arapca Allah Muhammed yaziyodu.
Ruyanin tabirine baktim, gelinlik giymek hamile bayan icin kiz evlada isarettir diyodu. Bakalim :)
Ben ozelde yaptirdim bedavaya.Günaydın ve amin
Ben 2li test yaptırmadım canım ama devlette ücretsiz yapıyolar burda, onu biliyorum.. Kontrolünüz çok güzel geçer inşallah annesi :)
Tamam canım bende öyle yapayım inşaallah iyi gelir ben daha yeni kahvaltı yaptım tabi kahvaltı sayılırsa biraz da açlık tetikliyor herhalde...Canim hemen bir parol ic derim bekletmeden ben oyle yapmaya basladim en azindan 1 gun surmeden geciyor birde dun doktorum magnezyum verdi migren ve bas agrisina kramplarada iyi geldigini okudum kullanma talimatinda haberin olsun dun ataklar basliyordu ictim magmezyumu cok ama cok azaldi agrisi sukurler olsun rabbime
Maşallah canım çok şanslısın erken öğrenmişsin. Foto varsa atarmısın? Bebişin iyi olmasına sevindim.
Benim ic karnim yok herhalde benim zaten cocuklar karnimda duramiyor sikisip erkenden geliyorlar.Canım birazda bünye meselesi. Bazı kadınların iç karnı geniş olunca göbek hemen çıkmazmış bazı kadınların dar olurmuş hemen göbüş dışarı çıkarmış. Öyle duymuştum.
Devlette yapildigini hic duymamistim ama bazi arkadaslar yaptrmis.normalde ozel hastanede cok cuzi bir rakam oluyor.ben yaptirmadim 2li test.Günaydın kızlar tahminler havada uçuyor maşallah Rabbim herkesin gonlundekini razi eylesin inşallah :)
Aaa tutturdum mu yani:) ilk sen haber verdin. Sağlıkla kavuş paşana canım. İnşallah gönlüne göre olmuştur.Gün içinde atarım canım. Ayrıca ilk usg 10+6 da erkek demiştin :))
Valla canm suan 14 un icindeyim i sallah gecer cunku bezdim artikElevitten ziyade verdikleri demir hapi cok fena. Ben onu icip yatiyorum ki etkilemesin. Elevit i gunduz iciyorsun degil mi? Vitamin cunku tum gun dinc kalmamiz icin o.
Yani cok iyi anliyorum senimalesef ki mide bulantisi cok cok cok kotu. Suan bile kivrandiriyor beni. Cikarsam rahatlayacagim ama zaten az once tum yediklerim cikti. Herkes 14. haftadan sonra gecer diyor. Bir umit bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?