bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

canım gittiğine göre değişiyor benim gittiğim doktor 350 tl istedi kan tahlilide dahil ama bende doppler vardı 2. düzey ultrasona girdim perinataloji uzmanı olmasını istemişti doktorum... ben 100 tlye yapan yerde buldum ama bu kadar detaylı bakılmıyor..

Arkadaslar ya ben hic yediklerime dikat edemiyorum o kadar kotu hissediyorjm ki kendimi. Is yerinde bi bayandaba hamile yaninda ceviz fondik fistik dolu cantasi yiyo surekli. Ben agzina ceviz surmedim. Sut icmiyorum yogurt yemiyorum sabahlari bi esim tost yaparsa incecik kasar peyniri o kadar.oglen ne yemek cikarsa onu yiyorim aksam allah ne verdiyse ama yemem gereken hicbiseyi yiyemiyorum.

Aaa tutturdum mu yani:) ilk sen haber verdin. Sağlıkla kavuş paşana canım. İnşallah gönlüne göre olmuştur.

Tutturdun Ikra meyra kız demişti hatta bi arkadaş daha kız demişti bizim ki pipili çıktı amin inşallah canım benim ilk eşimle öyle bi kız bebek sevdamız vardı ki ilk gebeliğimde hep kız hissettim cinsiyeti kızdı ama olmadı. Ama bu gebelikte aşılamayla oldu ilk günden beri öyle bir erkek duygusu yerleşti ki içime eşim kızım kızım derken oğluma kızım deme diyordum Rabbim öncelikle sağlık nasip etsin inşallah seninde gönlün de ki olur

yine iş yerine gelen yemekler çok kötüydü aç kaldım

ben kırmızı et yemiyorum bu yemekçiler de her yemegin içine et koyuyorlar çıldırcam en sonunda

iş yerine paça çorbası gelir mi ya

her gün böyle oluyor yemege inmem ile çıkamam bir oluyor.

gittim marketten birer avuc meyve ile süt aldm onları yiyorum şimdi

Ben kg almadım verdim göbekte olmayınca rejim yapmış gibi oldum göbüş çıksın onu sevmek istyorum içim kıpır kıpır 20 sinde kontrol var gün sayıyorum yavrum görmek için

Canım bende sabah güzel kahvaltı yapamıyorum ama öğlen akşam yemeklerinde yanında salata yoğurt yada ayran içiyorum süt hiç içemiyorum. Arda bi avuç fındık ceviz badem kayısı üzüm kurusu karışık yiyorum günde bir şişe maden suyu içiyorum bu kadar aslında aşırı yemiyorum ama yemeklerin yanında yeşillik ve yoğurt dikkat ediyorum.

İlk üç aylık dönemde etkisi olmuyor dedikleri için bu dediklerini vicdan yapmadım ama bende de durum bu. Hiç bulantım olmadı ama tiksinme ve canımın istememe durumu oldu böyle olunca yiyemiyorum ama artık yattığımda sağlıklı şeyler yemeliyim diye kendi vicdan hesabımı yapıyorum

bizde iş yerine dışarda söylüyoruz yemek istemiyorum bazen

Canım benim paşan doğsun kızda olur inşallah. Zaten doğunca kız erkek demiyorsun bence hepsi sevilir yenir onlar çok tatlı oluyorlar mis gibi cennet kokarlar. Rabbim herkese yaşatsın

Canım benim paşan doğsun kızda olur inşallah. Zaten doğunca kız erkek demiyorsun bence hepsi sevilir yenir onlar çok tatlı oluyorlar mis gibi cennet kokarlar. Rabbim herkese yaşatsın

Amin inşallah canım. Şimdiden babasının aslan oğlu annesinin paşası  sağlıklı olsun yeter

Canim.massalah pasana usg varsa paylasirmisin cnm rabbim ne guzel gonlune gore nasip etmis darisi benim basima insallah gonlum hep kiz istiyorr .. amin

Ben geldiiim :) Kızlar çok şükür, bin şükür Rabbime, bebisim gayet iyi :) Gördük, minicik elleri, ayakları oynamaya başlamış yavrumun :) Ben tabi yine bebisime bakmaktan, kalbini duymanin heyacanindan yine aklımda ki çok şeyi sormayı unuttum :) Tam kalkiyordum ki Dr. Cinsiyet tahmini yaptım mi diye sordu, hayır deyince tekrar bakti, %60-70 kız dediii :) Yanılma payı var diye de tabi ekledi :) Rabbim gönlüme göre veriyor inşallah. Kocam biraz bozulsa da :) Ohhh kızım olacak inşallah kızımmm :) İşte bu da miniğimin fotosuu :)

Eklentiler

• 1462356106981-1074623019.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 79
Canim ben de bulantidan bir yudum bile su icemiyordum, ictigim gibi lavaboya kosup cikariyordum cunku.
Dun bi bulanti ilacina basladim, cok rahat yeyip iciyorum sukur iki gundur...

Bencede kiz geliyor canim rabbim gonlune gore nasip etmis ben ilk ne tahminde bulundum acaba insallah gonlundeki degismez ileriki haftada ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…