- 5 Nisan 2013
- 793
- 1.868
- 313
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #13.101
Amin canim insaallah, dedigin gibi...Rüyan çok güzelmiş canım. Rabbim gönlüne göre versin. Belkide kız olcak çok hayırlı sağlıklı başarılı güzel tatlı biri olcak erkeksede temenni böyle tabiki rabbim bilir utandırmasın canım.
Rabbim saglikla nasip etsin insallah degismez ...canim parelel gibi geldi bana hayirlisi canim12+5 günlük paşaEki Görüntüle 1826066
Saol canım tuzlu su gargarasını deneyim o zamanBebişinde heycanla seni bekliyodur kocaman olmuştur annesi :) ben 2 yıldır Euthyrox kullanıyorum ve tahlillere hep ilacımı içip gidiyorum, çünkü hiç içmeden gel demediler :)) bide bugün içtiğin ilaç yaklaşık 10 gün sonra etki ediyor, birikimli ilerleyen bi yapısı var.. Ama yine de sen bilirsin.. Yalnız içmeden gideceksen o günü atla tok git, kan fln da verince bayılma şekerin düşme ihtimali artar, 10.45de geç bi saat, tok git canım :)
13. Haftadan sonra sağ tarafta ağrı normalmiş ama saatte 2 3 kere çok sanki canım ya, bi doktora danış istersen.. Öksürüğe de taze zencefil çok iyi geliyor, boğazı yumuşatıyor tavsiye ederim, geçmiş olsun canım..
Canım baya geriye gittim ama msjını göremedim, sanırım diş ağrın var.. 1.si arkadaşın dediği gibi kalsiyum desteği almak 2.si paradontax diş macunu kullanmak 3.sü tuzlu su ile gargara yapmak.. Benim şuan diş tellerim de var, ara ara ağrı vuruyor, paradontaxı dişçim tavsiye etti, tamamen doğal maddelerden oluşuyor yani diğer macunlardan daha sağlıklı.. Biraz tuzlu bi tadı var ama 4 5 güne alışırsın :) sonra da diğer macunların tadı çok şekerli ve kötü gelmeye başlıyor zaten :)) Rabbim şifa versin :)
Rabbim saglikla nasip etsin insallah degismez canim parelel gibi geldi bana hayirlisi canim
Aynen 15 hafta net olur diye dusunuyorum saglikla kalin minaginla :)2 hafta sonra kendi doktorumda randevum var o zamana daha da netleşir
Canım çok sevindim maşallah erkenden öğrendin süperBen geldiiim :) Kızlar çok şükür, bin şükür Rabbime, bebisim gayet iyi :) Gördük, minicik elleri, ayakları oynamaya başlamış yavrumun :) Ben tabi yine bebisime bakmaktan, kalbini duymanin heyacanindan yine aklımda ki çok şeyi sormayı unuttum :) Tam kalkiyordum ki Dr. Cinsiyet tahmini yaptım mi diye sordu, hayır deyince tekrar bakti, %60-70 kız dediii :) Yanılma payı var diye de tabi ekledi :) Rabbim gönlüme göre veriyor inşallah. Kocam biraz bozulsa da :) Ohhh kızım olacak inşallah kızımmm :) İşte bu da miniğimin fotosuu :)
Bencede kiz geliyor canim rabbim gonlune gore nasip etmis ben ilk ne tahminde bulundum acaba insallah gonlundeki degismez ileriki haftada ....
Kızlar ben bugün çok mutsuz hissediyorum havadan galiba Konya bugün biraz bulanık. Evi toplamam lazım çok dağınık oturma odasını bi görseniz kızın boyaları defterleri oyuncakları bi dağınık buzdolabı fırın silcem dedim kendime dün akşam sabah kalktım hiç bişey içimden gelmiyo ya
Hadi gozun aydin.aynen insan sorcagi sorulari unutuyor benimde sorcak sorum vardi unuttumBen geldiiim :) Kızlar çok şükür, bin şükür Rabbime, bebisim gayet iyi :) Gördük, minicik elleri, ayakları oynamaya başlamış yavrumun :) Ben tabi yine bebisime bakmaktan, kalbini duymanin heyacanindan yine aklımda ki çok şeyi sormayı unuttum :) Tam kalkiyordum ki Dr. Cinsiyet tahmini yaptım mi diye sordu, hayır deyince tekrar bakti, %60-70 kız dediii :) Yanılma payı var diye de tabi ekledi :) Rabbim gönlüme göre veriyor inşallah. Kocam biraz bozulsa da :) Ohhh kızım olacak inşallah kızımmm :) İşte bu da miniğimin fotosuu :)
Hayırlı evlat olsun pipilin erken belli olmuş vallahi ne guzelllllTutturdunIkra meyra kız demişti hatta bi arkadaş daha kız demişti bizim ki pipili çıktı amin inşallah canım benim ilk eşimle öyle bi kız bebek sevdamız vardı ki ilk gebeliğimde hep kız hissettim cinsiyeti kızdı ama olmadı. Ama bu gebelikte aşılamayla oldu ilk günden beri öyle bir erkek duygusu yerleşti ki içime eşim kızım kızım derken oğluma kızım deme diyordum Rabbim öncelikle sağlık nasip etsin inşallah seninde gönlün de ki olur
Senınde mi belli oldu cinsıyet 11 haftaSağol canim :) O zaman erkek tahmini çok gelmişti, sende erkege benziyor demiştin yanlış hatırlamıyorsam canım, kız 1 kişi demişti herhalde :) Ama o zaman daha 7 haftaliktı, cok küçüktü, yanılmak tabi ki çok normal, Dr şimdi bile %60-70 diyor. Darısı senin başına kuzummm :) Kızlarin haberini ver sen de
Amin insallah canim benim rabbim dualarimizi geri cevirmesin insallah.. saglikla amin diyorumSağol canim :) O zaman erkek tahmini çok gelmişti, sende erkege benziyor demiştin yanlış hatırlamıyorsam canım, kız 1 kişi demişti herhalde :) Ama o zaman daha 7 haftaliktı, cok küçüktü, yanılmak tabi ki çok normal, Dr şimdi bile %60-70 diyor. Darısı senin başına kuzummm :) Kızlarin haberini ver sen de
Hayırlı evlat olsun pipilin erken belli olmuş vallahi ne guzelllll
Canim ben de bulantidan bir yudum bile su icemiyordum, ictigim gibi lavaboya kosup cikariyordum cunku.
Dun bi bulanti ilacina basladim, cok rahat yeyip iciyorum sukur iki gundur...
Kizlar 3 hafta sonra ilk defa bebisimi göreceğim yarın 10:45 te randevum :) Çok mutlu ve heyecanliyimmm! En son 7+3 te gitmiştim Dr.a, yarın 10+3 oluyoruz Allah'ın izniyle. N'olur dua edin bizim için, hersey yolundadir ve bebisim benimledir.
Yarın bi de dahiliye randevum var, Tsh için tekrar kan vereceğim. Sizce ilacı içip mi gitmeliyim? Yoksa icmeyeyim mi? Tsh yüksek çıktığı için kullandığım ilac... Ne dersiniz? Dr u arayıp sormayı unuttum
o
Hanımlar ilaçlarınızı içmeden gidin.
Ona göre değer bakılıyor.
Benim endokrin doktorum her zaman ilacı almadan tahlil vermemi söylüyor.
Valla benim endokriologum da özellikle ilacı içmeden ver kanı diye her seferinde söylüyor.bende levotiron kullanıyorum geçen hafta gittim tekrar kan istedi, özellikle sordum açım ama ilacı alıp geldim problem olur mu diye,
-yoo zaten öyle olması gerekli dedi doktorum..
Hoşgeldin canım, saglıkla sıhatle kucağına alman dileğiyleHerkese merhaba. Yeni katıldık aranıza. 11+1'deyiz biz de ve ilk hamileliğim. Geçen hafta gittiğim kontrolde doktorum yüksek ihtimal erkek olacağını söyledi. Benim içime de her zaman erkek doğuyordu zaten. Tahmini doğum zamanımız ise 22/11/2016. Allah sağ sağlim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Hayirli saglikli hamilelik gecirirsin insallah.Herkese merhaba. Yeni katıldık aranıza. 11+1'deyiz biz de ve ilk hamileliğim. Geçen hafta gittiğim kontrolde doktorum yüksek ihtimal erkek olacağını söyledi. Benim içime de her zaman erkek doğuyordu zaten. Tahmini doğum zamanımız ise 22/11/2016. Allah sağ sağlim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?