bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Amin canim insaallah, dedigin gibi...
Allah hayirli, saglikli evlatlar nasip etsin...
Bazen kendime cok kiziyorum erkek olsun istedigim icin, kiz olursa diye dusunup uzuldugum icin...
Gecen gun ağladım hatta ben iyi bir anne degilim diye

Saol canım tuzlu su gargarasını deneyim o zaman

Canım çok sevindim maşallah erkenden öğrendin süper

Bencede kiz geliyor canim rabbim gonlune gore nasip etmis ben ilk ne tahminde bulundum acaba insallah gonlundeki degismez ileriki haftada ....

Sağol canim :) O zaman erkek tahmini çok gelmişti, sende erkege benziyor demiştin yanlış hatırlamıyorsam canım, kız 1 kişi demişti herhalde :) Ama o zaman daha 7 haftaliktı, cok küçüktü, yanılmak tabi ki çok normal, Dr şimdi bile %60-70 diyor. Darısı senin başına kuzummm :) Kızlarin haberini ver sen de

Al bendende o kadar.hava yagisli bugun.hic enerjim yok.

Hadi gozun aydin.aynen insan sorcagi sorulari unutuyor benimde sorcak sorum vardi unuttum

Hayırlı evlat olsun pipilin erken belli olmuş vallahi ne guzelllll

Senınde mi belli oldu cinsıyet 11 hafta

Amin insallah canim benim rabbim dualarimizi geri cevirmesin insallah.. saglikla amin diyorum

Canim ben de bulantidan bir yudum bile su icemiyordum, ictigim gibi lavaboya kosup cikariyordum cunku.
Dun bi bulanti ilacina basladim, cok rahat yeyip iciyorum sukur iki gundur...

Bana doktorum medpamit verdi kullandım bir süre, ama inanılmaz iç huzursuzluğu depresif bir hal yaptı.. bıraktım mecburen.. sen hangi ilacı kullanıyorsun canım?

Herkese merhaba. Yeni katıldık aranıza. 11+1'deyiz biz de ve ilk hamileliğim. Geçen hafta gittiğim kontrolde doktorum yüksek ihtimal erkek olacağını söyledi. Benim içime de her zaman erkek doğuyordu zaten. Tahmini doğum zamanımız ise 22/11/2016. Allah sağ sağlim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

o

Hanımlar ilaçlarınızı içmeden gidin.
Ona göre değer bakılıyor.
Benim endokrin doktorum her zaman ilacı almadan tahlil vermemi söylüyor.

bende levotiron kullanıyorum geçen hafta gittim tekrar kan istedi, özellikle sordum açım ama ilacı alıp geldim problem olur mu diye,
-yoo zaten öyle olması gerekli dedi doktorum..

bende levotiron kullanıyorum geçen hafta gittim tekrar kan istedi, özellikle sordum açım ama ilacı alıp geldim problem olur mu diye,
-yoo zaten öyle olması gerekli dedi doktorum..
Valla benim endokriologum da özellikle ilacı içmeden ver kanı diye her seferinde söylüyor.

Hoşgeldin canım, saglıkla sıhatle kucağına alman dileğiyle

Hayirli saglikli hamilelik gecirirsin insallah.
Hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…