bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Senınde mi belli oldu cinsıyet 11 hafta

Eveet :) Ay hatta 11 bile değil Sat a gore 10+3 bugün. Ama Dr amcamız tahmin yürüttü :) Haa kesin demedi tabi ki, kıza benziyor dedi ben sevinçten havalara ucunca, %60-70 ama yanılma payı var, daha erken çünkü dedi.

Bana doktorum medpamit verdi kullandım bir süre, ama inanılmaz iç huzursuzluğu depresif bir hal yaptı.. bıraktım mecburen.. sen hangi ilacı kullanıyorsun canım?

Metpamid, premesis ve dramamine kullandim ama bende hicbir ise yaramadi.
Hafta sonu yine kan kusup acillik olunca doktor zofran zydis diye bir ilac yazdi, cok iyi geldi bana, artik her seyi yeyip icebiliyorum cok mutluyum :))

bende levotiron kullanıyorum geçen hafta gittim tekrar kan istedi, özellikle sordum açım ama ilacı alıp geldim problem olur mu diye,
-yoo zaten öyle olması gerekli dedi doktorum..

Cnm bu sefer benim Dr da bana Levotiron verdi. Ben de sabah ilacı içmeden ve aç karnina gittim, erkenden... Kanı verdim, ilacımı içtim sonra birseyler yedim. Dr.a içi içmeden geldim dedim. İcseniz de pek bişey farketmez, o kadar önemli değil dedi. Hepsi başka bişey diyor, anlamadım ben bu işi :)

Ah canım yaa zormuş hakkaten bende kırmızı et yediğim halde hassasım şimdi midemi bulandırıyor hele paça çok kötü olmuş yaz günü artık zeytinyağlı yapsalar yaaa allah yardımcın olsun

Ayyyy bizimde randevumuz 15 gun sonra o zmn allahın izniyle 13+2 haftalık olucazzz goruruz inşallahhhhh @yaren92 Allah gonlune gore versınn

Oyy maşallah prensese kız canım bence kesin:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ayyyy bizimde randevumuz 15 gun sonra o zmn allahın izniyle 13+2 haftalık olucazzz goruruz inşallahhhhh @yaren92 Allah gonlune gore versınn

İnşallah canim, Rabbim gonlune gore versin inşallah. Bizim ki maşallah yayılmıs yatiyordu sereserpe :) Ki ben ilk evde gebelik testi yapıp çift çizgiyi gördüğümde kızım olacak demiştim :)

Kız diye kim dedi acaba çok merak ettim canım hayırlısı olur inşallah senin için erkenden öğrendin maşallah benim ilk kızımda 12 haftada doktor kız dedi şimdikinde netleşmemiş dedi hayırlısını diliyorum hepimiz için canım

Ya çok önemli bişey değil ya da doktorlar da bu işi bilmiyo :) hayırlısı olsun canım vardır bir bildiği

Selam kızlar. Saatlerdir yazıcam :) yazamadan banyoya koşuyorum. Acayip kötü bir gün geçiriyorum bulantı ataklarından önümü göremedim :) 14. Haftada geçer diyen herkesi öpüyorum :) sağlıkla doğsun şu sıpanın popişine şaplağı atmayı planlıyorum :)

Yaşasın banyo! Yaşasın kitap okumak:)

Polyanna dan sevgiler
Teyteyy görüşürüzzz, ben kusmaya gidiyorummmm

canım suya limon sıkıp içmeyi denedin mi, biraz daha rahat içiliyor.. bikaç yaprak taze nane yada 1 tane dilimlenmiş çileği akşamdan suya atıp sabah o suyu içmek de iyi oluyor.. belki miden kabul eder canım dene istersen.. biz de 12yi geçtik çok şükür o ilk baştaaki kötü halimiz bitti ama ara ara yokluyor bulantılar, Allah yardımcımız olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…