- 3 Aralık 2015
- 261
- 469
- 18
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #13.121
Senınde mi belli oldu cinsıyet 11 hafta
Al bendende o kadar.hava yagisli bugun.hic enerjim yok.
Hadi gozun aydin.aynen insan sorcagi sorulari unutuyor benimde sorcak sorum vardi unuttum
Bana doktorum medpamit verdi kullandım bir süre, ama inanılmaz iç huzursuzluğu depresif bir hal yaptı.. bıraktım mecburen.. sen hangi ilacı kullanıyorsun canım?
bende levotiron kullanıyorum geçen hafta gittim tekrar kan istedi, özellikle sordum açım ama ilacı alıp geldim problem olur mu diye,
-yoo zaten öyle olması gerekli dedi doktorum..
Ah canım yaa zormuş hakkaten bende kırmızı et yediğim halde hassasım şimdi midemi bulandırıyor hele paça çok kötü olmuş yaz günü artık zeytinyağlı yapsalar yaaa allah yardımcın olsunyine iş yerine gelen yemekler çok kötüydü aç kaldım
ben kırmızı et yemiyorum bu yemekçiler de her yemegin içine et koyuyorlar çıldırcam en sonunda
iş yerine paça çorbası gelir mi ya
her gün böyle oluyor yemege inmem ile çıkamam bir oluyor.
gittim marketten birer avuc meyve ile süt aldm onları yiyorum şimdi
Ayyyy bizimde randevumuz 15 gun sonra o zmn allahın izniyle 13+2 haftalık olucazzz goruruz inşallahhhhhEveet :) Ay hatta 11 bile değil Sat a gore 10+3 bugün. Ama Dr amcamız tahmin yürüttü :) Haa kesin demedi tabi ki, kıza benziyor dedi ben sevinçten havalara ucunca, %60-70 ama yanılma payı var, daha erken çünkü dedi.
Oyy maşallah prensese kız canım bence kesin:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen geldiiim :) Kızlar çok şükür, bin şükür Rabbime, bebisim gayet iyi :) Gördük, minicik elleri, ayakları oynamaya başlamış yavrumun :) Ben tabi yine bebisime bakmaktan, kalbini duymanin heyacanindan yine aklımda ki çok şeyi sormayı unuttum :) Tam kalkiyordum ki Dr. Cinsiyet tahmini yaptım mi diye sordu, hayır deyince tekrar bakti, %60-70 kız dediii :) Yanılma payı var diye de tabi ekledi :) Rabbim gönlüme göre veriyor inşallah. Kocam biraz bozulsa da :) Ohhh kızım olacak inşallah kızımmm :) İşte bu da miniğimin fotosuu :)
Ayyyy bizimde randevumuz 15 gun sonra o zmn allahın izniyle 13+2 haftalık olucazzz goruruz inşallahhhhh@yaren92 Allah gonlune gore versınn
Canım vardır seninde mutlaka ama beni etiketleyip bildin diyen ilk yaren oldu başka varsada söyleyen olmadı.Benimde tutturduklarim var canim
Oyy maşallah prensese kız canım bence kesin:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Al bendende okadar aynı duygulardayımAmin canim insaallah, dedigin gibi...
Allah hayirli, saglikli evlatlar nasip etsin...
Bazen kendime cok kiziyorum erkek olsun istedigim icin, kiz olursa diye dusunup uzuldugum icin...
Gecen gun ağladım hatta ben iyi bir anne degilim diye
Canım paralel ama yukardan başlamış iyi bak yukardan paralel başlayan çok erkek var. Nub sayfası başlarında orkidm anlatmış bi bak istersenRabbim saglikla nasip etsin insallah degismez ...canim parelel gibi geldi bana hayirlisi canim
Kız diye kim dedi acaba çok merak ettim canım hayırlısı olur inşallah senin için erkenden öğrendin maşallah benim ilk kızımda 12 haftada doktor kız dedi şimdikinde netleşmemiş dedi hayırlısını diliyorum hepimiz için canımSağol canim :) O zaman erkek tahmini çok gelmişti, sende erkege benziyor demiştin yanlış hatırlamıyorsam canım, kız 1 kişi demişti herhalde :) Ama o zaman daha 7 haftaliktı, cok küçüktü, yanılmak tabi ki çok normal, Dr şimdi bile %60-70 diyor. Darısı senin başına kuzummm :) Kızlarin haberini ver sen de
Valla benim endokriologum da özellikle ilacı içmeden ver kanı diye her seferinde söylüyor.
Bilmem benim doktorum ozel de. Ikili test icin de ek ucret talep etmediler.Nasıl yani özelde ücretsiz nasıl oldu :)
Cnm bu sefer benim Dr da bana Levotiron verdi. Ben de sabah ilacı içmeden ve aç karnina gittim, erkenden... Kanı verdim, ilacımı içtim sonra birseyler yedim. Dr.a içi içmeden geldim dedim. İcseniz de pek bişey farketmez, o kadar önemli değil dedi. Hepsi başka bişey diyor, anlamadım ben bu işi :)
Ben ben.Allah aşkına benim gibi ayda bir hasta olan var mı ya?
Bi de 2 hafta iyileşmiyorum
canım suya limon sıkıp içmeyi denedin mi, biraz daha rahat içiliyor.. bikaç yaprak taze nane yada 1 tane dilimlenmiş çileği akşamdan suya atıp sabah o suyu içmek de iyi oluyor.. belki miden kabul eder canım dene istersen.. biz de 12yi geçtik çok şükür o ilk baştaaki kötü halimiz bitti ama ara ara yokluyor bulantılar, Allah yardımcımız olsun :)Selam arkadaşlar, ben bulantıdan dolayı neredeyse hiç su içemiyorum... normalde günde 2,5 litre su içerdim ama şu anda 2 bardak ancak içiyorum... benzer sorunu yaşayan ve hatta çözen biri var mı? çok mutsuzum bu yüzden... 12. haftadan sonra düzelir diyorlar ama bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?