bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bende ayniyim canım su istiyor ama içince midem bulanıyor icemiyorum o yüzden bi çözüm de bulamadım arada serumla takviye yapıyorum sıvı kaybı olmasın diye

Merakimdan gittim tee 900 lu sayfalara, baktım da geldim :)) Mevhibe meyra ve gonull erkek demiş, yaseminkara kız demiş :) Ama diyorum ya 7+3 tü o zaman, miniminnacik birseydi. Ultrason görüntülerini yanyana koyup baktım az önce. .. Başı ile popo arasında ki boyu olcerken dr ok işaretleri koyuyor ya, 6 haftalikken oklar dip dibe :) Yoktan var olmak, noktadan büyümek. Rabbim in hikmeti işte. .. Bugün bir görüntüde de resmen ağzını açmış bir karis, gülüyor mu napiyo bidik :) Gidiklandi herhalde ultrason seysinden diyorum :)

Benim gibi her yerini sivilce basan oldu mu? Çenemden başladı boynum felaket. Her yerim rezalet. Göğüs bölgem özellikle kırmızı kırmızı sivilceler ve kaşıntı da yapıyor. Doktorum hormonlardan olduğunu çok normal olduğunu söyledi. Ben de dermatoloğa gittim arkadaşım. Siyah çamur sabunu diye birşey verdi. Birkaç gündür kullanıyorum işe yarıyor gibi ama umarım bi an önce bunları geçirir yoksa ben kendimden geçicem

Benim doktorum 10'uncu haftamda söyledi cinsiyetini yüksek ihtimal erkek diye. Benim minik de elini kolunu oynatıyordu bize el sallar gibi o görüntü hiç gitmiyor gözümün önünden

ufff sabırlar dilerim sana canımm... bende de var ama siz kadar değil sanırım. bi de işte öyle olsam mahvolurdumm... gerçekten sabırlar :)

Ayy çok hoşsun güldürdün beni Allahda seni güldürsün

Ayın 17'sin ben de ikili test yaptırıcam ve gerçekten çok geriliyorum ben de. 17 sine kadar zaman nasıl geçicek bilmiyorum. Benim de ilk hamileliğim

birde ben hamile kalmadan kısa bir süre önce imom omega kullanmaya başladığım ve hemen hamile kaldım halada onu kullanıyorum başka bir ilaç kullanmıyorum sizler neler kullanıyorsunuz bana yardımcı olurmusunuz

Benim doktorum 10'uncu haftamda söyledi cinsiyetini yüksek ihtimal erkek diye. Benim minik de elini kolunu oynatıyordu bize el sallar gibi o görüntü hiç gitmiyor gözümün önünden

Evet benim de hep gözümün önünde :) Bir de Dr bakarken eşim videoya çekiyor :) Hem eve gelince ne zaman istersem bebisime bakabiliyorum hem de teyzeye, anneanneyee falan videoyu atıyoruz whatsup tan :) Babanne ye izletiyoruz evde...

Ayın 17'sin ben de ikili test yaptırıcam ve gerçekten çok geriliyorum ben de. 17 sine kadar zaman nasıl geçicek bilmiyorum. Benim de ilk hamileliğim
Allah tamamını erdirsin çevremde herkes yaptırmam taraftarı inş ii çıkar sonuçları haklısın çok geriliyor insan ya bişey olursa diye Allah yardımcımız olsun

Sivilceli olan bakınız ben :) Yani ergenlik bile sivilce cikarmamis olan benim suratim putur putur. Hem sanki hafiften lekelenme ler de başladı gibi yüzümde. Normalde biraz çil var yüzümde, iyice abartı şu anda. Sivilce sadece yüzümde var ama canım.

Biz heyecandan herşeyi unutuyoruz :) Benim ailem izmirde aslında onlar için çeksem güzel olacak tabii heyecandan yine unutmazsak :):):)

benim de yüzümde vardı canım ufak ufak, sebamed in hassas ciltler için olan jelini kullandım geçtiler ama çenemde ısrarla çıkıyor, biri geçiyor biri çıkıyor hatta şuan 2 tane kocaman var :/ dermatolog hamile olduğunu bilerek mi verdi, bide ilerleyen günlerde memnu kalırsan tekrar yazar mısın canım

Yerim ben onun gıdıklanmasını :) evet ok işareti nub gibi görünebilir. Kurban olurum yaratana. Kan pıhtısını insan yapıyor. Biz hala cinsiyet tartışıyoz böyle bakınca rabbimin verdiğine şükür diyor insan dimi.

Ben de ergenlikte bile hatırlamıyorum bu kadar sivilce çıkarttığımı ondan hemen doktora gittim. Bir de doktorum dedi ki hamilelikte sivilcelerinle, benlerinle falan sakın oynama. Sivilcelerin izi daha kalıcı olurmuş, ben de büyürmüş. Aklında bulunsun.

Canım şimdiki anneler çalışıyor geç evleniyor 30 dan sonra anne oluyor. Kafana takma yaşın çok geç değil sağlıklı bebeğe sahip olursun canım genelde 40 dan sonra için uyarıyor doktorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…