- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #13.141
BENİM BAYA SİYAH CANIM PEKTE İNCE DİYEMEMYok beyaa kocamdan ne utancam incecik tüyler hormonlardan bişey olmaz hergün krem sürüyo valla bende utanmıyorum. Heryerimizi ağda yapıyoz valla yeter okadarcıkda oluversin.
Allah kötü hastalık vermesin de halsizlik, burun tıkanıklığı ve aynı zamanda akmasından bıktım yahuBen ben.
Bende ayniyim canım su istiyor ama içince midem bulanıyor icemiyorum o yüzden bi çözüm de bulamadım arada serumla takviye yapıyorum sıvı kaybı olmasın diyeSelam arkadaşlar, ben bulantıdan dolayı neredeyse hiç su içemiyorum... normalde günde 2,5 litre su içerdim ama şu anda 2 bardak ancak içiyorum... benzer sorunu yaşayan ve hatta çözen biri var mı? çok mutsuzum bu yüzden... 12. haftadan sonra düzelir diyorlar ama bakalım..
Kız diye kim dedi acaba çok merak ettim canım hayırlısı olur inşallah senin için erkenden öğrendin maşallah benim ilk kızımda 12 haftada doktor kız dedi şimdikinde netleşmemiş dedi hayırlısını diliyorum hepimiz için canım
Benim doktorum 10'uncu haftamda söyledi cinsiyetini yüksek ihtimal erkek diye. Benim minik de elini kolunu oynatıyordu bize el sallar gibi o görüntü hiç gitmiyor gözümün önündenMerakimdan gittim tee 900 lu sayfalara, baktım da geldim :)) Mevhibe meyra ve gonull erkek demiş, yaseminkara kız demiş :) Ama diyorum ya 7+3 tü o zaman, miniminnacik birseydi. Ultrason görüntülerini yanyana koyup baktım az önce. .. Başı ile popo arasında ki boyu olcerken dr ok işaretleri koyuyor ya, 6 haftalikken oklar dip dibe :) Yoktan var olmak, noktadan büyümek. Rabbim in hikmeti işte. .. Bugün bir görüntüde de resmen ağzını açmış bir karis, gülüyor mu napiyo bidik :) Gidiklandi herhalde ultrason seysinden diyorum :)
Selam kızlar. Saatlerdir yazıcam :) yazamadan banyoya koşuyorum. Acayip kötü bir gün geçiriyorum bulantı ataklarından önümü göremedim :) 14. Haftada geçer diyen herkesi öpüyorum :) sağlıkla doğsun şu sıpanın popişine şaplağı atmayı planlıyorum :)
Yaşasın banyo! Yaşasın kitap okumak:)
Polyanna dan sevgiler
Teyteyy görüşürüzzz, ben kusmaya gidiyorummmm
Ayy çok hoşsun güldürdün beni Allahda seni güldürsünSelam kızlar. Saatlerdir yazıcam :) yazamadan banyoya koşuyorum. Acayip kötü bir gün geçiriyorum bulantı ataklarından önümü göremedim :) 14. Haftada geçer diyen herkesi öpüyorum :) sağlıkla doğsun şu sıpanın popişine şaplağı atmayı planlıyorum :)
Yaşasın banyo! Yaşasın kitap okumak:)
Polyanna dan sevgiler
Teyteyy görüşürüzzz, ben kusmaya gidiyorummmm
Ayın 17'sin ben de ikili test yaptırıcam ve gerçekten çok geriliyorum ben de. 17 sine kadar zaman nasıl geçicek bilmiyorum. Benim de ilk hamileliğimmerhaba kızlar bende 11 haftalığım cuma günü dr gidecem 2 test yaptırsammı diye düşünüyordum ama dayanamıycam yaptıracam inşş sonuçlar ii çıkar ilk hamileliğim yaşımda 34 olunca telaşlanıyorum malesef
Benim doktorum 10'uncu haftamda söyledi cinsiyetini yüksek ihtimal erkek diye. Benim minik de elini kolunu oynatıyordu bize el sallar gibi o görüntü hiç gitmiyor gözümün önünden
Allah tamamını erdirsin çevremde herkes yaptırmam taraftarı inş ii çıkar sonuçları haklısın çok geriliyor insan ya bişey olursa diye Allah yardımcımız olsunAyın 17'sin ben de ikili test yaptırıcam ve gerçekten çok geriliyorum ben de. 17 sine kadar zaman nasıl geçicek bilmiyorum. Benim de ilk hamileliğim
O zamn senin kesin paşa. Bebişler doğana kadar ne olcaz artık bilemiyorum her yerimiz defo olcak şiş çatlak kıllıBENİM BAYA SİYAH CANIM PEKTE İNCE DİYEMEM
Benim gibi her yerini sivilce basan oldu mu? Çenemden başladı boynum felaket. Her yerim rezalet. Göğüs bölgem özellikle kırmızı kırmızı sivilceler ve kaşıntı da yapıyor. Doktorum hormonlardan olduğunu çok normal olduğunu söyledi. Ben de dermatoloğa gittim arkadaşım. Siyah çamur sabunu diye birşey verdi. Birkaç gündür kullanıyorum işe yarıyor gibi ama umarım bi an önce bunları geçirir yoksa ben kendimden geçicem
Biz heyecandan herşeyi unutuyoruz :) Benim ailem izmirde aslında onlar için çeksem güzel olacak tabii heyecandan yine unutmazsak :):):)Evet benim de hep gözümün önünde :) Bir de Dr bakarken eşim videoya çekiyor :) Hem eve gelince ne zaman istersem bebisime bakabiliyorum hem de teyzeye, anneanneyee falan videoyu atıyoruz whatsup tan :) Babanne ye izletiyoruz evde...
benim de yüzümde vardı canım ufak ufak, sebamed in hassas ciltler için olan jelini kullandım geçtiler ama çenemde ısrarla çıkıyor, biri geçiyor biri çıkıyorBenim gibi her yerini sivilce basan oldu mu? Çenemden başladı boynum felaket. Her yerim rezalet. Göğüs bölgem özellikle kırmızı kırmızı sivilceler ve kaşıntı da yapıyor. Doktorum hormonlardan olduğunu çok normal olduğunu söyledi. Ben de dermatoloğa gittim arkadaşım. Siyah çamur sabunu diye birşey verdi. Birkaç gündür kullanıyorum işe yarıyor gibi ama umarım bi an önce bunları geçirir yoksa ben kendimden geçicem
Yerim ben onun gıdıklanmasını :) evet ok işareti nub gibi görünebilir. Kurban olurum yaratana. Kan pıhtısını insan yapıyor. Biz hala cinsiyet tartışıyoz böyle bakınca rabbimin verdiğine şükür diyor insan dimi.Merakimdan gittim tee 900 lu sayfalara, baktım da geldim :)) Mevhibe meyra ve gonull erkek demiş, yaseminkara kız demiş :) Ama diyorum ya 7+3 tü o zaman, miniminnacik birseydi. Ultrason görüntülerini yanyana koyup baktım az önce. .. Başı ile popo arasında ki boyu olcerken dr ok işaretleri koyuyor ya, 6 haftalikken oklar dip dibe :) Yoktan var olmak, noktadan büyümek. Rabbim in hikmeti işte. .. Bugün bir görüntüde de resmen ağzını açmış bir karis, gülüyor mu napiyo bidik :) Gidiklandi herhalde ultrason seysinden diyorum :)
Ben de ergenlikte bile hatırlamıyorum bu kadar sivilce çıkarttığımı ondan hemen doktora gittim. Bir de doktorum dedi ki hamilelikte sivilcelerinle, benlerinle falan sakın oynama. Sivilcelerin izi daha kalıcı olurmuş, ben de büyürmüş. Aklında bulunsun.Sivilceli olan bakınız ben :) Yani ergenlik bile sivilce cikarmamis olan benim suratim putur putur. Hem sanki hafiften lekelenme ler de başladı gibi yüzümde. Normalde biraz çil var yüzümde, iyice abartı şu anda. Sivilce sadece yüzümde var ama canım.
Canım şimdiki anneler çalışıyor geç evleniyor 30 dan sonra anne oluyor. Kafana takma yaşın çok geç değil sağlıklı bebeğe sahip olursun canım genelde 40 dan sonra için uyarıyor doktorlar.merhaba kızlar bende 11 haftalığım cuma günü dr gidecem 2 test yaptırsammı diye düşünüyordum ama dayanamıycam yaptıracam inşş sonuçlar ii çıkar ilk hamileliğim yaşımda 34 olunca telaşlanıyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?