- 9 Ekim 2011
- 601
- 629
- 103
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #13.161
Evet evet hamile olduğumu bilerek verdi. Dermatoloğumu doktorum tavsiye etti zaten dermotoluğum kuzenimin de çok yakın arkadaşı. O yüzden içim rahat gittim. Biraz daha kullanayım tabii ki yazarım memunn kalırsam. Ama sabunu genel olarak araştırdığımda da olumsuz bir yorum görmedim ben hiç. Kullananlar hep memnun. Araştırmak istersen Dead Sea Spa Magik sabunun adıbenim de yüzümde vardı canım ufak ufak, sebamed in hassas ciltler için olan jelini kullandım geçtiler ama çenemde ısrarla çıkıyor, biri geçiyor biri çıkıyorhatta şuan 2 tane kocaman var :/ dermatolog hamile olduğunu bilerek mi verdi, bide ilerleyen günlerde memnu kalırsan tekrar yazar mısın canım
Ben de ergenlikte bile hatırlamıyorum bu kadar sivilce çıkarttığımı ondan hemen doktora gittim. Bir de doktorum dedi ki hamilelikte sivilcelerinle, benlerinle falan sakın oynama. Sivilcelerin izi daha kalıcı olurmuş, ben de büyürmüş. Aklında bulunsun.
Canım biz 3 ay folikasit kullandık şimdi sadece vitamin kullanıyorum.birde ben hamile kalmadan kısa bir süre önce imom omega kullanmaya başladığım ve hemen hamile kaldım halada onu kullanıyorum başka bir ilaç kullanmıyorum sizler neler kullanıyorsunuz bana yardımcı olurmusunuz
Canım şimdiki anneler çalışıyor geç evleniyor 30 dan sonra anne oluyor. Kafana takma yaşın çok geç değil sağlıklı bebeğe sahip olursun canım genelde 40 dan sonra için uyarıyor doktorlar.
sağol tatlımEvet evet hamile olduğumu bilerek verdi. Dermatoloğumu doktorum tavsiye etti zaten dermotoluğum kuzenimin de çok yakın arkadaşı. O yüzden içim rahat gittim. Biraz daha kullanayım tabii ki yazarım memunn kalırsam. Ama sabunu genel olarak araştırdığımda da olumsuz bir yorum görmedim ben hiç. Kullananlar hep memnun. Araştırmak istersen Dead Sea Spa Mafik sabunun adı
Canım biz 3 ay folikasit kullandık şimdi sadece vitamin kullanıyorum.
Ben de dayanamam hep sıkarım da kızdı doktorum o yüzden tutuyorum kendimi. Eczaneden aldım ben sabunu 51 TL idi ama her eczanede yok. İnternetten araştırdığımda daha 35-40 TL arası satan yerler olduğunu da gördümsağol tatlımbide onu deneyelim o zaman.. sıkmamak gerekiyo da demişsin, ben bu çenemdekilere dayanamıyorum, sıkıyorum ya o yüzden çıkmalarını engellemek lazım.. eczaneden mi aldın aktardan mı canım
Ben de oynamadan duramazdım. Şimdi eşiminkilere sardım o uyurken onunkileri sıkmaya çalışıyorumBunu söylediğin iyi oldu çok tşkler ben benimle oynuyodum el alışkanlığı :))
Canım ben kafasını ayak kısmını ayırt edemedim foto iyi değil bilemedimKizlar bu gorunen nub mu
Ben de oynamadan duramazdım. Şimdi eşiminkilere sardım o uyurken onunkileri sıkmaya çalışıyorum
Benim gibi her yerini sivilce basan oldu mu? Çenemden başladı boynum felaket. Her yerim rezalet. Göğüs bölgem özellikle kırmızı kırmızı sivilceler ve kaşıntı da yapıyor. Doktorum hormonlardan olduğunu çok normal olduğunu söyledi. Ben de dermatoloğa gittim arkadaşım. Siyah çamur sabunu diye birşey verdi. Birkaç gündür kullanıyorum işe yarıyor gibi ama umarım bi an önce bunları geçirir yoksa ben kendimden geçicem
doktor kız dedi canım erkeğe dönmesin yaa alıştım kıza şimdi erkek derse dumur oluruz heraldeO zamn senin kesin paşa. Bebişler doğana kadar ne olcaz artık bilemiyorum her yerimiz defo olcak şiş çatlak kıllıneyse sonradan normal olcaz 6 ay idare etcez kocişlerde anlayışlı olcak artık
Selam kızlar. Saatlerdir yazıcam :) yazamadan banyoya koşuyorum. Acayip kötü bir gün geçiriyorum bulantı ataklarından önümü göremedim :) 14. Haftada geçer diyen herkesi öpüyorum :) sağlıkla doğsun şu sıpanın popişine şaplağı atmayı planlıyorum :)
Yaşasın banyo! Yaşasın kitap okumak:)
Polyanna dan sevgiler
Teyteyy görüşürüzzz, ben kusmaya gidiyorummmm
Yok canım ben tahmin olarak yazmadım. Tüyler erkek dendi ya espiri yaptımdoktor kız dedi canım erkeğe dönmesin yaa alıştım kıza şimdi erkek derse dumur oluruz heralde
Canım nub sayfasına bi tahmin yaptım sende baksanaminoslara katlanacagiz o sablaga cok guldum yaaa rabbimde seni guldursun canim
EVET ÖYLE DİYO HERKES VALLA BAKALIM HAFTAYA NETLEŞİR ARTIK HERALDE CİNSİYETLERYok canım ben tahmin olarak yazmadım. Tüyler erkek dendi ya espiri yaptım
Gül suyunu da kullanmaya başlamıştım ben doktora gitmeden 3-4 gün önce ama artık dayanamadım. Gördükçe sinirlerim bozuluyor. Zaten ruh gibi geziyorum ortada bi de üzerine o kadar sivilce tahammül edemedim artıkBenöyle böyle değildi ergenliği sivilcesiz atlatan ben resmen yüzümde hergün 5-6 sivilceyle uyanır oldum sırt ve göğüs bölgesi dahil ama yüzüm daha fenaydı yüzümün her bir noktası sivilceydi. İnternette gül suyu okumuştum onu kullandım o fayda etti
Ben hamile oldugumu bilmiyordum surekli tikanik burunla kulagimda yanki ile burnumda akinti ile gozlerim kizarmasi ile hapsurugu hic demiyorum bile ben bunu 8 haftama kadar yasadim ve simdi hapsuruk burun akintisi ve adana gibi bir yerde dusun artik canim mendille dolasmaktan sikildim 13 +3 olduk 13+0 olduk ve bitmedi bu hapsuruk burun akintisi canimAllah kötü hastalık vermesin de halsizlik, burun tıkanıklığı ve aynı zamanda akmasından bıktım yahu
Kızlar benim karnım bi sertleşir gibi oluyor hah göbek çıktı diyorum bi yumuşuyor sanki bebek yok dümdüz şaşırıp kalıyorum sizce neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?