bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Evet evet hamile olduğumu bilerek verdi. Dermatoloğumu doktorum tavsiye etti zaten dermotoluğum kuzenimin de çok yakın arkadaşı. O yüzden içim rahat gittim. Biraz daha kullanayım tabii ki yazarım memunn kalırsam. Ama sabunu genel olarak araştırdığımda da olumsuz bir yorum görmedim ben hiç. Kullananlar hep memnun. Araştırmak istersen Dead Sea Spa Magik sabunun adı

Bunu söylediğin iyi oldu çok tşkler ben benimle oynuyodum el alışkanlığı :))

Canım şimdiki anneler çalışıyor geç evleniyor 30 dan sonra anne oluyor. Kafana takma yaşın çok geç değil sağlıklı bebeğe sahip olursun canım genelde 40 dan sonra için uyarıyor doktorlar.

Çok tşkler amin inşş ben geç evlenenlerden olunca birde ben tekim ailem uzakta burdan çoğu şeyi öğrenip takip ediyorum

sağol tatlım bide onu deneyelim o zaman.. sıkmamak gerekiyo da demişsin, ben bu çenemdekilere dayanamıyorum, sıkıyorum ya o yüzden çıkmalarını engellemek lazım.. eczaneden mi aldın aktardan mı canım

sağol tatlım bide onu deneyelim o zaman.. sıkmamak gerekiyo da demişsin, ben bu çenemdekilere dayanamıyorum, sıkıyorum ya o yüzden çıkmalarını engellemek lazım.. eczaneden mi aldın aktardan mı canım
Ben de dayanamam hep sıkarım da kızdı doktorum o yüzden tutuyorum kendimi. Eczaneden aldım ben sabunu 51 TL idi ama her eczanede yok. İnternetten araştırdığımda daha 35-40 TL arası satan yerler olduğunu da gördüm

Ben de oynamadan duramazdım. Şimdi eşiminkilere sardım o uyurken onunkileri sıkmaya çalışıyorum

Bende de çenemde dudak kenarlarımda lekelenme başlamıştı l'occitane ürünlerini kullanmaya başladım organik olduğu için zararsızmış gerçekten ii geldi cildime sivilcelerimin çoğu gitti lekelerde azalmaya başladı

Ben öyle böyle değildi ergenliği sivilcesiz atlatan ben resmen yüzümde hergün 5-6 sivilceyle uyanır oldum sırt ve göğüs bölgesi dahil ama yüzüm daha fenaydı yüzümün her bir noktası sivilceydi. İnternette gül suyu okumuştum onu kullandım o fayda etti

O zamn senin kesin paşa. Bebişler doğana kadar ne olcaz artık bilemiyorum her yerimiz defo olcak şiş çatlak kıllı neyse sonradan normal olcaz 6 ay idare etcez kocişlerde anlayışlı olcak artık
doktor kız dedi canım erkeğe dönmesin yaa alıştım kıza şimdi erkek derse dumur oluruz heralde

minoslara katlanacagiz o sablaga cok guldum yaaa rabbimde seni guldursun canim

Gül suyunu da kullanmaya başlamıştım ben doktora gitmeden 3-4 gün önce ama artık dayanamadım. Gördükçe sinirlerim bozuluyor. Zaten ruh gibi geziyorum ortada bi de üzerine o kadar sivilce tahammül edemedim artık

Allah kötü hastalık vermesin de halsizlik, burun tıkanıklığı ve aynı zamanda akmasından bıktım yahu
Ben hamile oldugumu bilmiyordum surekli tikanik burunla kulagimda yanki ile burnumda akinti ile gozlerim kizarmasi ile hapsurugu hic demiyorum bile ben bunu 8 haftama kadar yasadim ve simdi hapsuruk burun akintisi ve adana gibi bir yerde dusun artik canim mendille dolasmaktan sikildim 13 +3 olduk 13+0 olduk ve bitmedi bu hapsuruk burun akintisi canim

Kızlar benim karnım bi sertleşir gibi oluyor hah göbek çıktı diyorum bi yumuşuyor sanki bebek yok dümdüz şaşırıp kalıyorum sizce neden

Bu durum bende iki gündür olan bişidi hatta hafiften sızı gibi bişi hissediyordum. O yüzden gittim dün akşam doktora büyüdüğü için normal bunlar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…